Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام به نقل از روابط عمومی صمت ایلام، رضا محمدرحیمی مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان ایلام گفت: بیش از ۱۴ هزار و ۹۰۰ بازرسی بازار از ابتدای سال جاری و در ادامه اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها تاکنون توسط بازرسان در استان ایلام انجام شده است.

وی افزود: این بازرسی‌ها توسط ۱۵۴ بازرس بصورت متناوب در قالب ۶۱ گروه در استان انجام شده و در مجموع ۹۳۷ پرونده در این زمینه تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان ایلام ادامه داد: بازرسان صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های مرتبط از ابتدای این تصمیم مهم و سرنوشت ساز دولت، به صورت شبانه روزی و مستمر در بازار حضور دارند.

وی اظهار کرد: گشت‌های ویژه نظارت، پایش و بازرسی بر بازار در سطوح (انبار، سردخانه، عمده فروش و خرده فروش) در این استان با اهداف رصد و مدیریت نظارت بر فرآیند تعیین و نحوه قیمت گذاری بر روی کالا توسط فروشندگان به منظور ایجاد تعادل در بازار و خرید آسان شهروندان در حال انجام است.

محمدرحیمی بیان کرد: در این طرح ضمن تشدید نظارت بر زنجیره تامین، توزیع و عرضه کالاهای اساسی به منظور حفظ آرامش و ثبات بازار، هرگونه تخلفات گران‌فروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه، تقلب، صادر نشدن صورت‌حساب، کم‌فروشی و درج نشدن قیمت روی کالا، افزایش غیرقانونی قیمت، و ایجاد التهاب در بازار مورد رصد مستمر بازرسان قرار دارد که با سرعت و اولویت پیگیری و با جدیت با این موارد برخورد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های دولت است که باید تلاش کنیم که این طرح به خوبی در کشور انجام شود و به طور قطع با سیاست‌هایی که دولت در پیش گرفته است، شاهد بهتر شدن وضعیت معیشتی مردم خواهیم بود.

محمدرحیمی از شهروندان خواست برای کمک به مدیریت تنظیم‌ بازار و کنترل و تعادل قیمت‌ها، در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را از طریق تلفن ۱۲۴ به همکاران اعلام که در اسرع وقت کارکنان بازرسی حضور یافته و به شکایات رسیدگی می‌کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار ایلام بازرسی گشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۴۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • نکونام: مردم می‌دانند سر چه کسانی باید پایین باشد
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • نصب توری بر روی تراشه‌های ریزشی کوه در محور کرج – کندوان