Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها –  با تشدید وزش باد روی بیابان‌های کشور عراق آسمان استان کرمانشاه باز هم غبارآلود شد و چهار شهرستان استان هم‌اکنون در وضعیت بحران قرار دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه ، شاخص ساعتی کیفیت هوای استان کرمانشاه تا ساعت 10 امروز برای ایستگاه قصرشیرین غلظت ذرات معلق 907 میکروگرم بر متر مکعب هوا و ایستگاه سرپل‌ذهاب غلظت ذرات معلق 1080 میکروگرم بر متر مکعب هوا و وضعیت بحرانی را نشان می‌دهد و گیلانغرب نیز وضعیتی مشابه سرپل‌ذهاب دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایستگاه پاوه نیز غلظت ذرات معلق را 472 میکروگرم بر متر مکعب هوا و وضعیت بحرانی و ایستگاه اسلام‌آباد غرب غلظت ذرات معلق را 362 میکروگرم بر متر مکعب هوا و وضعیت هشدار را نشان می‌دهد.

غلظت ذرات در کنگاور کمتر از 146 و در وضعیت استاندارد و همچنین غلظت ذرات معلق در کرمانشاه 437 میکروگرم بر متر مکعب هوا و در وضعیت اضطرار قرار دارد.

براساس اعلام هواشناسی تشدید وزش باد روی بیابان‌های کشور عراق تا صبح شنبه، به تناوب سبب نفوذ گردوغبار به ویژه به نواحی غربی استان خواهد شد و در روز دوشنبه نیز به طور مجدد در بعضی ساعات شاهد وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردوخاک محلی خواهیم بود.

شهبازی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به نفوذ توده جدید گرد و غبار به آسمان استان اظهار داشت: کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوا با دقت و به صورت مستمر وضعیت غبارآلودگی آسمان استان را رصد کرده و در صورت استمرار شرایط جوی حاکم و  تشدید آلودگی، ضمن برگزاری جلسه، در خصوص نحوه فعالیت ادارات، مراکز آموزشی و بانکها متعاقباً از طریق روابط عمومی استانداری کرمانشاه و رسانه‌های رسمی اطلاع رسانی خواهد کرد.

وی عنوان کرد: مردم کرمانشاه برای حفظ سلامت خود، لازم است به توصیه‌های بهداشتی و خودمراقبتی تا پایان شرایط غبارآلود هوای استان توجه کنند و در شهرهای بحرانی شامل شهرستان‌های مرزی و غربی و اورامانات تمامی افراد به ویژه افراد حساس شامل سالمندان، مادران باردار، کودکان و افراد دارای سابقه بیماری قلبی عروقی و تنفسی از منزل خارج نشوند.

شهبازی گفت: شهرستان‌هایی که شاخص آلودگی آنها در  وضعیت هشدار و اضطرار قرار دارد، گروه‌های پرخطر و حساس تا حد امکان از خروج غیرضروری از منزل و تردد بی‌مورد در معابر شهری خودداری کنند و سایر افراد نیز با استفاده از ماسک‌ مناسب و تنها در مواقع ضروری خارج شوند و حضور در فضای باز را به حداقل زمان ممکن کاهش دهند.

وی با بیان اینکه ورزشکاران  در زمان وقوع پدیده گردوغبار در فضای باز ورزش نکنند و کوهنوردان از کوهنوردی اجتناب کنند افزود: به پارک‌ها و پیاده روی نروید زیرا مضرات و خطرات پیاده‌روی و حضور در پارک در شرایط آلودگی شدید هوا، بیش از منافع آن است.

گرد و غبار کرمانشاه را فرامی‌گیرد وزش شدید باد و گرد و غبار همدان را فرا می‌گیرد گرد و غبار 3 روز استان زنجان را فرا می‌گیرد

شهبازی با اشاره به اینکه در صورت استفاده از خودروی شخصی، ضمن استفاده ازماسک مناسب، شیشه ها را بالا نگهدارید عنوان کرد: درصورت ضرورت برای خروج از منزل یا محل کار، حتماً از ماسک  مناسب استفاده کنید.ماسک مناسب در این شرایط با توجه به بیماری کرونا‌، ماسک n95 یا ماسک ffp2، ffp3 به همراه ماسک‌های سه لایه است.

انتهای پیام /832/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آلودگی هوا آلودگی هوا میکروگرم بر متر مکعب هوا غلظت ذرات معلق گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت