Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علیرضا ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان پیش از ظهر امروز در سخنرانی پیش‌ از خطبه‌های نمازجمعه اصفهان ضمن تبریک ولادت امام رضا(ع) و روز جهانی صنایع دستی و روز ملی فرش اظهار کرد:  نام اصفهان ستاره درخشانی در عرصه فرش و صنایع دستی است که با ظهور و بروز اسلام معنای دیگری یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه صنایع دستی هنری از آن ایرانیان و خصوصا اصفهانی‌ها است و نزدیک به دو سوم صنایع دستی زنده ایران اسلامی را اصفهانی‌ها تولید می‌کنند، گفت:  بالغ بر ۶۸هزار نفر هنرمند با تلاش خود محصولاتی شایسته تحسین، خلق می‌کنند و وظیفه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حمایت از این قشر است. 
 
ایزدی با بیان اینکه سه سال سخت برای هنر صنایع دستی گذراندیم، تصریح کرد: دولت با وجود سختی‌ها بر آن است با تاسی از فرمان رهبری  و شعار سال گام‌های بلندی را برای رونق صنایع دستی بردارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان این موضوع که در سال ۹۸ مجموعه فعالیت‌های اداره کل با بهره‌گیری از تلاش هنرمندان ۴۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی را رقم زده، خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته به دلیل کرونا این مبلغ به این رقم نرسیده، امسال با همکاری همکاران ضمن اینکه صنایع دستی را وارد خانه‌ها به عنوان ابزار قابل استفاده می‌کنیم، تلاش می‌کنیم این رقم را به ۶۰ میلیون دلار برسانیم.
 
وی افزود:دست یاری به سوی مدیران برای تغییر در فرهنگ دراز می‌کنیم تا نگاه به صنایع دستی را از نگاه تجملی به نگاه کاربردی تغییر دهیم، امید است نمازگزاران که عصاره تجلی یافته فرهنگ، ایمان و شعور هستند دست یاری ما را به گرمی بفشارند  تا تحول اشتغال‌زایی در حوزه صنایع دستی را انجام دهیم.

ایزدی با شااره به اینکه بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ نفر از بیمه  تامین اجتماعی صنایع دستی برخوردار هستند ولی نسبت به ۶۷ هزار هنرمند قابل قبول نیست، بیان کرد:یکی از اهداف اداره کل پرداخت تسهیلات مناسب برای کسانی است که آموزش‌های لازم را دیده‌اند و پروانه‌های لازم را دریافت کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اظهار کرد: دولت سیزدهم خود را مکلف بر این می‌داند که بتواند شعار سال را رقم بزند، همه ما بر این  باوریم که صنایع دستی ایران زمین به خصوص اصفهان می‌تواند با بهترین شکل ممکن شعار امسال را تحقق بخشد.

انتهای پیام/۳۶۴۹/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان میراث فرهنگی صنایع دستی عزت الله ضرغامی میدان امام بازار اصفهان نصف جهان صنایع دستی و گردشگری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۵۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد