Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در خطبه های این هفته نماز جمعه کرج با محکوم کردن توهین ساحت قدسی امام هشتم شیعیان جهان (ع) که با اهدای جایزه از سوی دشمنان اسلام همراه شد، افزود: کسانی که در این روز ها به ساحت قدسی حضرت امام رضا (ع) بی ادبی کردند و افرادی که با آنها همراهی کردند نیتجه عمل خود را به زودی خواهند دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت : به احترام امام رئوف (ع) اصل خطبه امروز به آن حضرت اختصاص می دهم چرا که این دریا نمی شود در چندین خطبه فهرست کرد چه برسد به اینکه بخواهیم مطلبی توضیح دهیم و به ناچار فقط اشاره می کنم.

آیت الله حسینی همدانی گفت : امام رضا (ع) بنا فرموده پیامبر اسلام (ص) چهار منقبت دارد که حضرت خاتم انبیاء(ص )می فرمایند: امام رضا (ع ) معبر امت است زیرا امام هشتم برای نشر علوم اهل بیت (ع) در بین مذاهب فکری گوناگون شرکت می کرد و به اسرار علوم الهی آگاهی داشتند و آگاهی می بخشیدند ؛ کسی برای امت همه چیزی که نیاز دارد تعبیر می کند و معنای دیگر یعنی درسختی ها و گرفتاری ها برای مسلمین نجات دهنده است که در بین ائمه(ع) حضر امام رضا (ع ) مظهر رحمت واسعه و گسترده الهی و سبقت الهی است.

وی ادامه داد: برخی از اهل معرفت می گوین که رحمت حضرت امام رضا (ع) محسوس است ؛ رحمت واسعه الهی که برای امام حسین (ع) است توسط امام رضا (ع) سبقت می گیرد و با سرعت زیاد به بندگان خدا می رسد.

بیشتر بخوانید:

علم‌الهدی : چند «عنکبوت سیاه فرهنگی» برای مبارزه با اسلام فیلم ساختند / چرا عده‌ای به اصطلاح ولایتمدار سکوت کرده اند؟

خطیب جمعه ساوه : «عنکبوت مقدس» ، بخشی از یک «بازی راهبردی» است


آیت الله حسینی همدانی گفت : امام رضا (ع) در خصوص زیارت امام حسین (ع) می فرمایند: کسی که توفیق زیارت امام حسین (ع )درکربلا را داشته باشد مانند این است که به زیارت خدا در عرش اعلی رفته است ؛ امام کاظم (ع ) در روایتی در باره ثواب زیارت امام رضا (ع) می فرمایند: کسی که به زیارت امام رضا (ع ) برود و یک شب بیتوته کند مثل کسی است که خدا را در عرش زیارت کرده است.

امام جمعه کرج بیان داشت: این فرامین گهربار اهمیت جایگاه والا و رحمت حضرت امام رضا (ع) را نشان می دهد که معبر امت است و با رافت الهی مسلمانان از سختی ها عبور می دهد.

وی با اشاره به اقدام ضد دینی یک عده هنرمند نما در توهین به ساحت قدسی امام مهربانی ها گفت: علت سکوت برخی متولیان را نمی دانیم اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در این زمینه جدی تر ورود کند و جای مصلحت اندیشی نیست ؛ مجموعه هایی که از این وزارتخانه مجوز می گیرند بایدنظارت شوند .

وی بیان داشت : همانطور که رهبر معظم انقلاب در نشست با هیات دولت فرمودند با فساد اخلاقی و فرهنگی بی رو دربایستی باید مقابله کرد؛ جامعه فرهنگی باید اقدام لازم و حساسیت لازم را داشته باشد و فرصت استفاده از امکانات توسط افراد بدنام را ندهد.

آیت الله حسینی همدانی تاکید کرد: ۲ سوژه در یک سال اتفاقی نیست که بخواهند جایزه بگیرند؛ بخش های منتشر شده از فیلم موهن ( توهین به ساحت قدسی امام رضا (ع ) ) را دیدم ؛ اهل فن می دانند اثر هنری ندارد و فقط بی ادبی کرده اند اما جایزه می گیرند، عده ای از روی جهل و عده ای خائنانه این کار ها را می کنند اگر به این گونه مسائل ورود نشود بدتر می کنند.

وی ضمن محکومیت و ابراز انزجار از این حرکت ضد ارزشی گفت: باید برای مقابله با چنین رفتارهایی چند حرکت ناب انجام داد؛ حوزه هنری، ارشاد اسلامی، هنرمندان، شهرداری ها،

کاریکاتوریست ها و خوشنویسان باید با انسجام و وحدت عمل آثار فاخر در خصوص زندگی امام رضا (ع) و ارزش های دینی خلق کنند.

امام جمعه کرج تاکید کرد : اگر دراین زمینه کوتاهی شود دشمنان و بدخواهان هجمه های سنگین تری به ارزش های دینی و الهی خواهند داشت.

وی با تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت امام رضا (ع) گفت : آن حضرت همانطور که دشمنان را دور می کند، دوستان زیادی از سراسر عالم با هر مسلکی در حرمش گردهم جمع می شوند؛ اهل ایمان و خواص حول حرم مطهر آن حضرت هستند.

امام جمعه کرج بیان داشت : دشمنان می خواهند این محور وحدت اسلامی را از قداست بیندارند در حالی که نور الهی با فوت خاموش نمی شود و دشمنان نتیجه ای از عملیاتی که انجام می دهند نمی گیرند؛ اما آیا از مسوولیت ما در این باره کم می شود؛ عاشقان نباید سکوت کنند ؛ دشمنان اهل بیت (ع) سخت کار می کنند تا دوستداران را از حساسیت بیندازند و بعد تست می کنند که جواب داده یا نه.

آیت الله حسینی همدانی افزود: ما باید هوشیارانه اقدام کنیم ؛ سرود فرمانده بسیار خوب است ؛ همین حضور مسوولیت ساز است وقتی برای ما فروریختن ساختمانی در آبادان و هر جای دیگر که عزیزانی را از دست می هیم که باعث داغ دیدن ما است و عزای عمومی اعلام می کنیم باید برای اقداماتی که به تخریب مقدسات می انجامد روحیه اعتراضی خود را داشته باشیم.

ضرورت مقابله جدی با بدحجابی و سگ گردانی

امام جمعه کرج در خصوص اهمیت حجاب در جامعه اسلامی گفت : از جایگاه نماز جمعه برای کنترل بی حجابی چند سال است طرحی را بیان و تاکید کرده ام اما انجام نشده و بی نتیجه مانده است؛ امروز حضور بانوان محجبه در استان البرز فراوان است ؛ اگر این بانوان در صحنه حضور نداشته باشند حضور تعداد اندک افراد بدحجاب در جامعه جلوه پیدا می کند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که نبایداز انقلاب اسلامی هویت زدایی شود؛ اساس انقلاب اسلامی فرهنگ و ارزش ها است اما با مقایسه تصاویر زمان پیروزی انقلاب و اکنون

تفاوت هایی را مشاهده می کنیم ؛ امروز در مغازه ها، دانشگاه ها و سایر مکان ها اجازه تظاهر به بدحجابی داده می شود ضمن آنکه سگ گردانی از مظاهر فرهنگ غربی است.

آیت الله حسینی همدانی گفت : سگ گردانی و بدحجابی از مصادیق هویت زدایی فرهنگی است ضمن آنکه در قانونداریم که تظاهر به غربگرایی و بی هویتی ممنوع است و انتظار می رود نیروی انتظامی با رافت اسلامی و قاطعیت با مظاهر هویت زدا در جامعه برخورد کند.

خطیب جمعه کرج در بخش دیگری از سخنانش در تفصیر سوره مبارکه عصر گفت : بر اساس آنچه درروایات مطرح شده صبر اعم است وانسان ها به خاطر طبیعت و گرایشی که به زمین و مادیات دارند که خداوند برای تعدیل این امیال پیامبران را به سوی بشریت فرستاد .

وی افزود: ارتباط امر به معروف و نهی از منکر در همین خصوص است که گرایش انسان به مادیات را تعدیل نماید که سفارش به صبر ریشه در تحمل مسیر هدایتگری دارد .

وی اظهار داشت : اگر همه مسلمانان مقید به همین سوره مبارکه عصر باشند نقاط ضعف فردی و اجتماعی به قوت تبدیل می شود چرا که انسان به سبب اشتغال در امور طبیعی و غرق در شهوات انسانی مسیر خسران و زیان را در پیش می گیرد.

امام جمعه کرج به روایتی از رسول اکرم (ص) اشاره کرد و گفت : زیانکار کسی است که در آباد کردن آخرت غافل باشد؛ همچنین امیر المومنین حضرت علی (ع) فرمود که بدبخت کسی است که آخرت را به خاطر دنیا ترک کند و از یک سری امور چشم پوشی می کند که به مسائل دیگری دست بیابد و به این وسیله هم دنیا را از دست می دهند و هم آخرت را از دست می دهد .

وی اظهار داشت : جای تاسف دارد انسان شرایطی که خداوند برای آن گذاشته از دست بدهد و روز قیامت با این همه سرمایه خاسر باشد؛ باید یک مقدار به خود توجه کنیم چرا که این عمر به سرعت سپری می شود و کفه اعمال در این زمان که باید این پاداش ها را کسب کنیم از بین می رود و جزو گروه حسرت زدگان نباشیم .

۲۱۲۱۷

کد خبر 1639944

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نماز جمعه ائمه جمعه آیت الله حسینی همدانی امام جمعه کرج زیارت امام ساحت قدسی امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم

امروز مصادف است با سالروز شهادت علامه بزرگوار مرحوم مطهری رضوان الله تعالی علیه که به عنوان روز معلم نامگذاری شده، بدین جهت چند جمله‌ای عرض می‌کنم.

اولاً باید یاد آن شهید بزرگوار همیشه زنده باشد. ارزش وجودی مرحوم مطهری(ره) در این بود که خطر انحرافات، بدعت‌ها و آسیب‌ها و حملاتی که به دین و اعتقادات مردم می‌شد را به موقع تشخیص داده و با آن مقابله می‌کرد و این ویژگی‌ ممتاز یک معلم است.

معلم حقیقی انسان که نظیر و مثلی ندارد خدای تبارک و تعالی است. این عنوان «علّم آدم الاسماء» و علم اسماء که خدای تبارک و تعالی به آدم تعلیم نمود، فقط این نبود که یک اسماء و حقایقی را به آدم نشان داده  باشد، بلکه راه سعادت و شقاوت و اسباب آن را نیز به او نمایانده است. با نگاهی مختصربه قرآن می‌بینیم اسباب سعادت و خوشبختی همین‌طور اسباب خسران و حتی خسران مبین، همه در قرآن بیان گردیده است.

یک معلم واقعی هم باید به این مرحله برسد و همه‌ همّ و تلاش ما و شما نیز باید همین باشد. در این‌صورت است که اطلاق معلم آن هم در حد یک موجبه‌ی جزئیه بر ما مفهوم پیدا می کند.

اگر امروز بخواهیم معلم نمونه قرن را معرفی کنیم باید امام خمینی(ره) را نام ببریم که چگونه بشر را متوجه خطرات جهانی‌ این قرن کرد. امام فقط با طاغوت ایران مقابله نکرد، امام فقط خطر پهلوی را در ایران تشخیص نداد که با آن مقابله کند، امام خطر استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد و همه‌ مردم دنیا را متوجه این خطر بزرگ نمود و راه مقابله با آن را بیان کرد.

امام(ره) خطر اسرائیل و صهیونیزم را برای همه ادیان بیان کرد نه فقط برای اسلام. اسرائیل برای همه ادیان و همه کشورهای اسلامی خطرناک است. امام(ره) همه انسان‌ها و همه علما و دانشمندان مذاهب را به مقابله با خطر اسراییل دعوت نمود و این شاخص بزرگ یک معلم است.

می‌خواهم این نتیجه را بگیرم که  همه ما مخصوصاً در این زمان، باید مراقب دین و اعتقادات مردم از هجوم بدعت‌ها، خرافات و اشتباهاتی باشیم که عده‌ای بخواهند در دین داخل کنند. چنانچه یک مدرس و استاد حوزه به این مهم توجه داشته باشد او می‌شود معلم واقعی.

همه ما باید به این سمت برویم. گاهی که انسان در خلوت خودش محاسبه می‌کند که کجا وظیفه خودش را درست انجام داده و کجا انجام نداده؟ مشاهده می‌کند که در خیلی از جاها کوتاهی کرده است. باید کاملا مراقب انحرافات بود، متأسفانه در سیمای جمهوری اسلامی مباحثی در سی‌شب از ماه رمضان مطرح گردید که بسیاری از آنها بی‌اساس بود که اکنون من نمی‌خواهم به تفصیل  وارد این موضوع شوم. اینها را چه کسی باید دنبال کند و جواب بدهد، در آخر هم منتهی شد به یک اهانت بسیار شرم‌آور به ساحت مقدس رسول اکرم(ص) که انسان اگر از این جهالت و از این اهانت دِق کند و بمیرد حق دارد، ولی متأسفانه مطرح شد.

در این سخنرانی‌ها اگر کسی دقت کند گوینده ناخودآگاه به این نتیجه رسیده که دین در هیچ زمانی برای مردم پذیرش ندارد و اولیای دین نمی توانند مردم را جذب دین کنند. آیا این نتیجه با حقیقت دین سازگاری دارد؟ آیا این انحراف نیست؟ مسئولین صدا و سیما اشکالات علمی این مطالب را از حوزه و اندیشمندان مطالبه کنند و عده‌ای کارشناس دینی که لااقل بهره‌ای از اجتهاد دارند را بکار گیرند تا راجع به آن اظهار نظردقیق نمایند. حرف‌های مطرح در آن برنامه پر از اشکال علمی و التقاط و انحراف و تفسیر به رای است، انسان این درد را کجا ببرد؟

«‌هُدًی لِلْمُتَّقِینَ» را با اینکه آیات بعد آن«الَّذِینَ یؤْمِنُونَ بِالْغَیبِ...» معنا کرده، معنا می‌کند به کسانی که حسود نیستند، ما به چه دلیلی از جیب خودمان، آیات قرآن و روایات را اینطور تخریب کرده و به ذهن جوانان و جامعه القا کنیم. در علم اصول و قواعد تفسیر واضح است که هر حدیثی که مشابهت لفظی با یک آیه دارد را نمی‌توان در تفسیر آن آیه قرار داد و اساساً حدیث را باید بر اساس ضوابط علم اصول تفسیر نمود در حالیکه در این سخنرانیها بدون توجه به این نکات صحبت شده است.

بنابراین حوزه‌ها باید بیدار باشند. بسیار مایه تأسف است که انسان ببیند یک مسائل انحرافی آن هم در مقدس‌ترین زمان‌ها از سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شود و متأسفانه در حوزه علمیه احدی به آن پاسخ نمی‌دهد. چرا؟ ما همه دلسوز انقلابیم، پوست و خون و رگ‌مان انقلاب است ولی این انقلاب را ما برای اسلام و احیای مکتب امام صادق(ع) می‌خواهیم. منِ طلبه حق ندارم از جیب خودم مطلبی را مطرح کنم که نه اساس دارد نه دلیل. این دردی است که امروز وجود دارد.

روز معلم نه فقط روز تجلیل از مرحوم علامه مطهری(ره)؛ بلکه باید تجلیل از همه اساتید و فقها و حکما و مفسران  حاضر و درگذشته باشد. کار یک معلم از کار یک طبیب به‌مراتب مهم‌تر و بزرگتر است. آیا روایت «ابٌ علّمک» را به صرف اینکه کسی یک اصطلاحات و اقوالی را بلد باشد و برای شما ذکر کند می‌توان بر او تطبیق داد؟ یا ابٌ علّمک کسی است که موارد خطر را بشناسد و بفهمد و تعلیم دهد؟ وقتی انسان به صنف عالمان توجه ‌کند تنها صنفی که می‌تواند انحراف و بدعت‌ها را تشخیص دهد فقها هستند، چرا فرمودند «‌الفقهاء حصون الاسلام»؟ نگفتند حکما و مفسران. فقه در این روایت به معنای اعم نیست بلکه آنهایی است که آشنا با احکام دین، با حلال و حرام و ضوابط آن هستند که می‌توانند اسلام را حفظ کرده و حصن برای اسلام باشند. ما باید در این مسیر قرار گرفته و پیش رویم.

از این محبت و بزرگواری‌ای که آقایان در مقام تکریم از استاد نسبت به بنده فرمودند متشکرم. بحمدلله آقایان خود از اساتید هستند، من همیشه خدا را نسبت به این لطف و عنایتی که در کنار همه الطاف و نعمش فرموده شاکرم که در مجلس بحث ما عده‌ای قابل توجه حضور دارند که هر یک از اساتید دروس عالی حوزه و اهل دقت و نظر هستند.

دعا می‌کنم خداوند افق‌های بزرگ علمی را به روی همه ما باز کند، گاهی  فکر می‌کنم عمر تمام شد، چه چیز دست ما آمده؟ هیچی! از این صحبت‌ها و تعریف‌هایی هم که می‌شود فریب نباید خورد. اینها همه تخیل است و آدم خیال می‌کند، واقع این است که ما باید با دعا و تضرع، با نماز شب و توسل به ائمه(ع) از خدا بخواهیم وقتی از دنیا می‌رویم دستان ما از علم پر باشد، هر چه که علم انسان بیشتر باشد رتبه او در عالم قیامت و تقربش به خدا بالاتر است، اینکه در قیامت شأن عالم از شهید هم بالاتر است، وجهش همین است، ان شاء‌الله خداوند نصیب همه ما بفرماید.

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • امام (ره) به ایران و ایرانی و اسلام هویت داد
  • تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم
  • تحقق وعده صادق با ۲۰ درصدتوان نیروها
  • تجلیل از ۲۲ خانواده شهید فرهنگی ایلام در «سه شنبه های شهدایی»
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • کشف ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد