Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم زمان با فرا رسیدن ۲۰ خرداد آغاز هفته صنایع‌دستی نشست علمی «صنایع‌دستی و کسب و کار و فناوری» عصر امروز - جمعه ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ در محل کاخ موزه نیاوران و با حضور معاون صنایع‌دستی کشور برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست، کاخ‌موزه نیاوران در این نشست میزبان مریم جلالی (معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی) ، سیدحسین علوی (مدیر کل بازاریابی و تجاری‌سازی صنایع‌دستی)، شاه‌میرزایی (معاون تجارت و خدمات وزارت صمت)، اسدی (مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صمت)، موسوی (مشاور امور بانوان و دبیر شورای عالی مناطق آزاد) و جمعی از فعالان، پژوهشگران و صنعتگران حوزه صنایع‌دستی و فناوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ابتدای مراسم معاون صنایع‌دستی کشور با تبریک میلاد باسعادت امام رضا (ع) و تسلیت به خانواده‌های داغدار حادثه قطار مسافربری مشهد-یزد، گفت: «من به‌عنوان یک فعال فرهنگی و کسی که حوزه‌های فرهنگی را همیشه دنبال می‌کرده است، آمال و آرزویم این بوده که روزی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی بتواند قلب تپنده اقتصاد باشد و بتواند چرخ‌های اقتصاد و رفاه این کشور را بچرخاند.» 

او اضافه کرد: «ما نسلی هستیم که در برابر اقتصاد نفتی قیام کردیم، ما نسلی هستیم که شعارهایی شنیدیم برای ازبین رفتن اقتصاد تک‌محصولی. صنایع‌دستی و هنرهای سنتی جایگزین فوق‌العاده‌ای برای این است که بتوانیم یک اقتصاد هویت بنیان داشته باشیم. مولد بودن، تولید کننده بودن، وقتی رنگ و بوی هویت و هنر می‌گیرد، این تولید دیگر تولید بی‌خاصیتی نیست چون سفیر فرهنگی می‌شود.» 

جلالی تأکید کرد: «ما باید تمام تلاشمان را در هر کجای مثلث مصرف، تولید و سازوکار برای همگرایی انجام دهیم و این همگرایی وقتی اتفاق می‌افتد که همه ساحت‌های مختلف به گفت‌وگو برسند.» 

او ادامه داد: «دوران جدید ما دوران تلفیق تجمیع و هم‌افزایی بخش‌های مختلف است، هیچ وقت نمی‌توانیم فرهنگ را از اقتصاد، اقتصاد را از سیاست، سیاست را از اجتماع جدا کنیم این‌ها همه زنجیره‌های پیوسته‌ای هستند که باید باهم در تعامل باشند.» 

معاون صنایع‌دستی کشور اضافه کرد: «نباید به صنایع‌دستی به‌عنوان یک کالای تزئینی و تجملی نگاه کرد، اگر کنش خردمندانه صنعتگران و هنرمندان با دانش روز همراه شود مولفه‌های اقتصاد ما رنگ بوی فرهنگی می‌گیرد و ما قطعا به هدف می‌رسیم.» 

او ادامه داد: «صدف گفت‌وگوی صنایع‌دستی و فناوری از لحظه‌ای که ایجاد شد تصمیم گرفت تا مروارید رضایت و مروارید صنایع خلاق را در دوران خودش بپروراند.» 

جلالی اظهار کرد: «تمام عزم ما، تمام آرزوی ما و تمام تلاش ما این خواهد بود که در سه حوزه تحول ایجاد کنم تحول در محتوا تحول در رویکرد که یعنی صنایع‌دستی نباید به‌عنوان یک صنعتی حمایتی دیده بشود. صنایع‌دستی قلب تپنده اقتصاد کشور است. و تحول در ساز و کار که در واقع یکی از اهداف ما تحول در سازکار است که همان تسریع در سازکارها و مجوزها است.» 

او خاطرنشان کرد: «امیدوارم لبخند رضایت بر لبان صنعتگران ما بیاید. در آخر از همه کسانی که دانشی و توانشی دارند دعوت می‌کنم همراه و همیار ما باشند، من فکر می‌کنم مرز بین آرزو و هدف و برنامه‌ریزی باریک است ما رویاهای خود را صدا می‌کنیم، آرزوهای‌مان را برنامه‌ریزی می‌کنیم و هدف‌ها را ان‌شاءالله محقق می‌کنیم.»

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مریم جلالی ، روز جهانی صنایع دستی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مریم جلالی روز جهانی صنایع دستی معاون صنایع دستی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد

نمایشگاه صنایع‌دستی به مناسبت گدامیداشت هفته فرهنگی سنه (سنندج) امروز در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران به مناسبت هفته فرهنگی سنه (سنندج) به همت شهرداری و با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری ژیوه‌ر در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد.

سه‌رکوت نجفی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری سنندج در حاشیه برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران یکی از برنامه‌های شاخص شهرداری سنندج در راستای گرامیداشت هفته فرهنگی سنه است که از امروز کار خود را در عمارت خسروآباد سنندج آغاز کرده و به مدت یک هفته بازدید از آن برای عموم آزاد است.

وی افزود: در این نمایشگاه آثاری از صنایع‌دستی، حاصل ذوق و هنر زنان و مردان توانمند استان در قالب ۳۲ غرفه به نمایش درآمده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه آثار مختلفی در رشته‌های نازک‌کاری، مُنبت، معرق چوب، خراطی، چرم، زیورآلات و غیره به معرض نمایش عموم درآمده است و در کنار آن غذاهای محلی نیز عرضه می‌شود.

نجفی حمایت از فعالان حوزه صنایع دستی را از اهداف اصلی برپایی این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: امیدواریم برپایی این نمایشگاه بستری برای معرفی هرچه بیشتر توانایی و ظرفیت‌های هنرمندان سنندجی در حوزه صنایع دستی باشد.

وی اضافه کرد: این نمایشگاه از امروز تا سیزدهم اردیبهشت از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۲۰:۰۰ پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

کد خبر 748395

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود