Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که سگ‌های بیولوژیکی به دستورات صوتی مانند نشستن، واکنش نشان می دهند قرار است سگ‌های رباتیک به زودی از طریق مغز افراد این دستورات را دریافت کنند. 

محققان با استفاده از حسگری به نام بیوسنسور شخصی را به عینک واقعیت افوزده مجهز کرده تا با استفاده از آن، سگ ربات امواج مغزی را تشخیص داده و دستورات را اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که رابینسون روی هدف خاصی متمرکز می‌‍شود حسگر زیستی امواج مغزی مربوطه را تشخیص می‌دهد و با کمک سیگنال‌ها مدارها را تقویت می‌کند.

این فناوری با استفاده از هولولنز که توسط محققان دانشگاه سیدنی (UTS) توسعه داده شده کار می کند و برای فرماندهی ربات های چهارپا مورد استفاده قرار می گیرد. سگ ربات، معمولاً با یک کنسول دستی کنترل میشود، اما در این مورد امواج مغزی اپراتور است که فرمان حرکت را می دهد و به اپراتور اجازه میدهد تا حالت آماده باش خود را حفظ و یا از دستان خود برای کارهای دیگر استفاده کند. برای کار با ربات فقط باید روی هدف  مورد نظر تمرکز کنید تا سگ ربات بتواند آن را شناسایی و دستور را اجرایی کند.

محققان UTS و دفتر پیاده‌سازی و هماهنگی رباتیک و خودمختار ارتش (RICO) از دسامبر ۲۰۲۰ با یکدیگر همکاری کردند تا رابط‌های مغز و رایانه و کاربرد‌های تاکتیکی آن‌ها را بررسی کنند. 

پروفسور لین کشف کرد که چگونه نویز بدن و محیط را به حداقل برساند تا سیگنال واضح تری از مغز اپراتور دریافت کند. یکی دیگر از پیشرفت‌ها افزایش تعداد دستوراتی بود که اپراتور می‌تواند در یک دوره ثابت ارائه دهد. پروفسور یاکوپی جایگزینی برای حسگر‌های زیستی قدیمی ابداع کرد که برای تشخیص امواج مغزی، علاوه بر مشکلات خوردگی، دوام و مقاومت در برابر تماس با پوست از طریق مواد گرافن پیشرفته استفاده می‌شوند.

پروفسور  گفت: «ما توانسته‌ایم گرافن را که بسیار زیست‌سازگار و رسانا است، با بهترین فناوری سیلیکون ترکیب کنیم زیرا حسگر زیستی را انعطاف‌پذیر و قوی می‌کند.»

بیشتربخوانید

ایجاد حس لامسه در ربات ها به کمک پوست مصنوعی

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سگ ربات هوش مصنوعی امواج مغزی سگ ربات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • نمایی بسیار زیبا و جذاب از امواج دریا (فیلم)
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • امواج کوتاه در دریای خزر