Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سومین هفته از خرداد ۱۴۰۱ دلار صرافی با ثبت بازدهی مثبت ۳.۱۴ و بازار بورس با ثبت منفی ۱.۴۱ به ترتیب سودآورترین و زیان ده‌ترین بازار‌های مالی این هفته محسوب می‌شوند.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ وضعیت بازار‌های مالی کشور در هفته سوم خرداد نشان از آن دارد که در هفته گذشته، بازار‌های دلار و طلا ۱۸ عیار با رشد و همچنین سکه و بورس نیز با افت همراه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این هفته دلار صرافی ملی با رشد ۳،۱۴ درصدی بیشترین رشد را در میان دیگر بازار‌های مالی ایران به ثبت رسانده است. این بازدهی مثبت در هفته سوم خرداد در حالی به وقوع پیوسته است که این بازار (دلار صرافی) ملی در هفته‌های (هفته دوم خرداد) گذشته، کمترین رشد را تجربه کرده بود.


صرافی ملی، روز پنجشنبه ۱۹ خرداد، نرخ فروش دلار را ۲۶ هزار و ۸۹۲ تومان اعلام کرد. این در حالی است که این رقم پنجشنبه ۱۲ خرداد، ۲۶ هزار و ۷۴ تومان ثبت شده بود. در بازار آزاد نیز دلار روند افزایشی داشت و وارد کانال جدید شد. اکنون دلار صرافی ملی نیز در آستانه ورود به کانال جدید قرار دارد. اما برخی کارشناسان این روند را موقت می‌دانند.

در کنار بازار ارز، بازدهی بازار طلا نیز در یک هفته اخیر، رشد ۰،۹۴ درصدی را تجربه کرده است. البته این میزان بازدهی در این هفته در مقایسه با نسبت به هفته دوم خرداد کاهش قابل ملاحظه‌ای را تجربه کرده است. قیمت طلا در روز پنجشنبه، یک میلیون و ۴۴۲ هزار و ۳۵۰ تومان اعلام شد. در حالی که بازار در روز ۱۲ خرداد، به قیمت یک میلیون و ۴۲۸ هزار و ۹۶۱ تومان رسیده بود.


برخلاف بازار طلای ۱۸ عیار متقاضیان بازار سکه در این هفته شاهد افت قیمت در این بازار بودند. طی این مدت، بازدهی منفی برای سکه طرح جدید، ۲،۳۵ درصد بود. این در حالی است که سکه در دو هفته نخست خرداد، بیشترین رشد را در میان بازار‌های مالی داشت. برای مثال بازدهی مثبت فلز گرانبها در هفته دوم خرداد، ۵،۳۷ درصد بود.

 


قیمت سکه طرح جدید روز پنجشنبه ۱۹ خرداد، ۱۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان اعلام شد، اما هفته پیش از آن، به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده بود. بازار‌های طلا و سکه، در هفته اخیر نوساناتی داشتند. سکه بین دو کانال ۱۴ و ۱۵ میلیون تومانی در نوسان بود، اما در نهایت بازار با کانال پایین‌تر بسته شد. برخی کارشناسان روند اصلاحی پس از صعود هفته گذشته و نوسان محدود اونس جهانی را دلیل این موضوع می‌دانند.


در آخرین بخش بازار‌های مالی، شاخص کل بورس در هفته سوم خرداد ۱۴۰۱ با افت همراه بود. بورس، هفته دوم خرداد را با شاخص یک میلیون و ۵۲۰ هزار و ۲۹۸ واحد به پایان رساند. این در حالی است که شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته گذشته، پنجشنبه ۱۲ خرداد، به حدود یک میلیون و ۵۴۱ هزار و ۹۷۹ رسیده بود. این ارقام به معنای افت ۱،۴۱ درصدی شاخص کل است. بازار سرمایه هفته گذشته را نیز با افت ۱،۴۴ درصدی شاخص کل، به پایان رسانده بود. البته روند بورس در روز ۱۸ خرداد، آخرین روز کاری هفته اخیر، مثبت بود.

پایان پیام//

برچسب ها: بازار مالی ، بازار ارز ، صرافی ملی ، ارز صرافی ، بازار سکه و طلا ، بازار ارز و سکه ، طلای 18 عیار ، بازار بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Rag

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بازار مالی بازار ارز صرافی ملی ارز صرافی بازار سکه و طلا بازار ارز و سکه طلای 18 عیار بازار بورس هفته دوم خرداد بازار های مالی یک میلیون دلار صرافی هفته گذشته صرافی ملی شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون المیادین، مدیر بخش جهان عرب در برنامه توسعه ملل متحد، تاکید کرد بازسازی نوار غزه ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عبدالله الدردری هزینه بازسازی ویرانی‌های نوار غزه و رونق بخشیدن به اقتصاد در این منطقه را در صورت توقف فوری جنگ، بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد.

الدردری افزود: زمانی که می‌گوییم شاخص توسعه انسانی در نوار غزه ۴۰ سال به عقب برگشت، ما درباره از بین رفتن همه دستاورد‌هایی سخن می‌گوییم که در زمینه‌های آموزش، بهداشت، متوسط عمر و متوسط درآمد فرد به دست آمده بود. اما پیامد‌های این جنگ، در بلندمدت ادامه خواهد داشت، مگر آنکه مراکز آموزش موقت ایجاد و خدمات حمایت اجتماعی و روانی برای مردم ارائه کنیم و ارائه خدمات اساسی هم از سر گرفته شود که این موضوع شامل کرانه باختری و قدس شرقی هم می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: بدون سرمایه گذاری گسترده، شکوفایی اقتصادی رخ نخواهد داد. هزینه اجرای برنامه‌های اولیه رونق اقتصادی مانند احداث سرپناه‌های موقت به دو تا سه میلیارد دلار می‌رسد.

دیگر خبرها

  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • تیم ملی فوتبال در این تاریخ به اردو می‌رود
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!