Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- گزارشی از آخرین تحولات جنگ اوکراین که توسط سرویس بین‌الملل آریا گردآوری و تهیه و ترجمه شده است:

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا؛در حالی که فرانسه پیشنهاد کمک برای اطمینان از دسترسی به بندر اودسا و کاهش بحران جهانی غلات را ارائه کرد، اوکراین تلاش کرد تا نیروهای روسی در شرق و جنوب را عقب براند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین حال، سازمان ملل و کشورهای غربی نگرانی‌های جدیدی را در مورد احکام اعدام توسط جدایی‌طلبان طرفدار روسیه برای دو بریتانیایی و یک مراکشی که هنگام جنگ برای اوکراین دستگیر شده بودند، ابراز کردند.

کی‌یف روز جمعه اعلام کرد که حملات هوایی جدیدی را به مواضع روسیه در منطقه جنوبی خرسون که یکی از اولین مناطقی است که پس از تهاجم 24 فوریه به تصرف روسیه در آمد، انجام داده است.

درگیری شدید در منطقه شرقی دونباس، جایی که مسکو قدرت آتش خود را متمرکز کرده است، به ویژه در اطراف شهر صنعتی شرقی سورودونتسک ادامه یافت.

فرماندار محلی سرگی گیدای روز جمعه گفت که نیروهای روسیه یک مرکز ورزشی بزرگ را ویران کردند و افزود: یکی از نمادهای سورودونتسک تخریب شد. کاخ یخی در آتش سوخت.

مردم شهر لیسیچانسک، واقع در آن سوی رودخانه ای از سورودونتسک، با خبرگزاری فرانسه در مورد انتخاب های سخت خود صحبت کردند: بمانند و در مقابل گلوله‌باران شجاعانه مقاومت کنند، یا فرار کنند و خانه های خود را رها کنند.

یوهن ژیریادا، 39 ساله، گفت که تنها راه دسترسی به آب رفتن به محل توزیع آب در شهر است.

او گفت: «ما باید زیر گلوله‌باران و زیر آتش به آنجا برویم. ما اینگونه زنده می‌مانیم.»

ارتش اوکراین گفت، در مجموع، نیروهای این کشور 14 حمله دشمن را در روز جمعه دفع کردند.

در شرایطی که جهان همچنان با موج های شوک ناشی از جنگ مواجه است، مشاور امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، گفت که فرانسه آماده است در عملیاتی برای دسترسی ایمن به بندر اودسا در دریای سیاه اوکراین کمک کند.

این بندر عملاً توسط روسیه محاصره شده است و غلات در بحبوحه نگرانی های فزاینده از کمبود مواد غذایی در جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه در انتظار صادرات هستند.

مشاور مکرون که خواست نامش فاش نشود؛ گفت: «ما در اختیار طرفین هستیم تا عملیاتی را اجرا کنیم که امکان دسترسی کامل به بندر اودسا را فراهم کند، به عبارت دیگر قایق‌ها با وجود اینکه دریا مین گذاری شده است، از آن عبور کنند».

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اوکراین روسیه بندر اودسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است

استفان براین معاون سابق وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست در یادداشتی که توسط وب‌گاه آسیا تایمز منتشر شده، نوشته است: فرانسه پیش‌تر اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است.

به گزارش روز دوشنبه آسیا تایمز، براین در این یادداشت با بیان اینکه این نظامیان متعلق به هنگ سوم پیاده نظام هستند که یکی از اجزای اصلی لژیون خارجی فرانسه است، افزود: این نیرو‌ها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در شهر اسلاویانسک مستقر شده‌اند.

بر اساس این یادداشت، این نظامیان فرانسوی که مستقیماً در یک منطقه جنگی پر زد و خورد مستقر شده‌اند، قصد دارند به نیرو‌های اوکراینی برای مقاومت در برابر پیشروی‌های اخیر ارتش روسیه در دونباس کمک کنند.

در این یادداشت آمده است که در حال حاضر ۱۰۰ لژیون خارجی فرانسوی که متخصص نگهداری و سرویس تجهیزات و ادوات توپخانه هستند به اوکراین اعزام شده‌اند، اما قرار است این تعداد در نهایت به یک هزار و ۵۰۰ لژیون خارجی افزایش پیدا کند.

بنا بر نوشته آسیا تایمز، لژیونر‌ها به مدت سه سال در ارتش فرانسه خدمت می‌کنند و پس از آن می‌توانند تابعیت فرانسه را درخواست کنند. همچنین افسران ارشد لژیون خارجی همگی فرانسوی هستند، اما درجه دار‌ها و نیرو‌های دیگر همگی از اتباع خارجی هستند.

آسیا تایمز ادامه داد: امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه درحالی اوایل هفته جاری بار دیگر احتمال اعزام نیرو‌های ناتو از اروپا به اوکراین را رد نکرد که این اظهارات وی از سوی گروه‌هایی در انگلیس، فرانسه، مجارستان، ایتالیا و اسلواکی مورد انتقاد قرار گرفت و دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز اظهارات مکرون را بسیار خطرناک خواند.

رئیس جمهور فرانسه پیش‌تر در اظهاراتی گفت که چنانچه روسیه موفق به شکستن خطوط نبرد در اوکراین شود و درصورت درخواست کی‌یف، وی مساله اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌داند و آن را رد نمی‌کند.مکرون که در این زمینه با هفته نامه انگلیسی اکونومیست مصاحبه می‌کرد به صراحت گفت: من هیچ چیزی را (در جنگ اوکراین) دور از نظر نمی‌گیرم، چرا که با فردی مواجه هستیم که وی هیچ چیزی را منتفی و دور از نظر نمی‌گیرد.

درحالی مکرون نسبت به قصد خود مبنی بر اعزام نیرو به اوکراین سخن می‌گوید که وی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سخنانی از آمادگی کشورش برای گفتگو با دیگر کشور‌های اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.وی گفته بود فرانسه موضع خود را حفظ خواهد کرد، اما آماده است تا در دفاع از خاک اروپا بیشتر مشارکت کند.

رئیس‌جمهور فرانسه که کشورش حدود ۳۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد در هفته‌های اخیر موضع شدیدتری را علیه روسیه اتخاذ کرده است و این اولین بار نیست که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه را برای دفاع از اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند. مکرون اولین بار در سال ۲۰۲۰ به این اقدام احتمالی اشاره کرده بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ۲ منطقه در خارکیف و دونتسک به تصرف روسیه درآمد
  • نیروهای فرانسوی در اوکراین هدف مشروع ارتش روسیه خواهند بود
  • لیتوانی: طرحی برای اعزام سربازانمان به اوکراین داریم
  • مسکو: نیروهای فرانسوی را هدف قرار می‌دهیم
  • چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است