Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@23:50:21 GMT

کلینیک تخصصی حیات وحش در آمل و چالوس راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۸۴۰۴

کلینیک تخصصی حیات وحش در آمل و چالوس راه اندازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، عطاء الله کاویان جمعه شب در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه مازندران استانی است که تقریباً وسعتی کمتر از ۱.۵ درصد و جمعیت بیش از ۴.۱ در صدی را به خود اختصاص داده است، افزود: استان مازندران تنوع اقلیمی بسیار متفاوتی دارد وبرای اینکه بتوانیم یک توسعه پایدار در زمینه کشاورزی داشته باشیم، تصمیمات بزرگی گرفته می‌شود که نمونه آن انتقال آب دریای مازندران به استان سمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به اینکه در استان سمنان صنایع بسیار گسترده‌ای مستقر شده نگاه‌ها به این سمت رفته که آب دریای مازندران را با عملیات شیرین سازی، به این استان انتقال دهند، اما مسیری که بخواهد بیش از ۲۵۰ کیلومتر لوله گذاری شود، قرار است از چه مناطق حفاظت شده تنوع زیستی جانوری و گیاهی عبور کند.

وی ادامه داد: همچنین امروزه بحث پتروشیمی میانکاله مطرح است که این هم جزو چالش‌هایی است که در این استان رخ می‌دهد و این گونه چالش‌ها در استان‌های دیگر به یک دوره ۱۰ ساله‌ای نیاز دارد اما در این استان در زمان حاضر انجام می‌شود.

کاویان یادآور شد: همزمان با سفر ریاست جمهور به این استان و پیگیری‌هایی که در آن زمان برای آتش سوزی‌های تالاب میانکاله انجام شد، بودجه مناسبی برای اطفای حریق آن اختصاص داده شد و در سه نقطه از این استان، در شهرهایی مثل چالوس آمل و ساری مراکز اطفای حریق احداث خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: برنامه احداث کلینیک‌های مربوط به درمان حیات وحش در این استان را مد نظر داریم تا اتفاقی که چند ماه گذشته برای یک پلنگ در قائمشهر رخ داد، تکرار نشود و همین موضوع باعث شده فردای این حادثه عازم تهران شوم و طی ملاقاتی با رئیس سازمان محیط زیست، توانستیم ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار بگیریم و ۴۰۰ میلیون تومان دیگر نیز به این اعتبار افزوده است تا بتوانیم کلینیک تخصصی حیات وحش را در شهرهای چالوس، آمل و شهر ساری که از قبل داشتیم را احداث و ارتقا دهیم.

وی افزود: در چند ماه گذشته پای یک رأس شوکا در رامسر در فنس هتل قدیم رامسر گیر می‌کند و این حیوان هنگامی که به آن استرس وارد می‌شود سکته کرده و در مسیر محمودآباد تلف شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران یادآور شد: طبق آمارهای موجود تقریباً سه برابر ظرفیت‌های منابع زیستی ای که در این استان وجود دارد استفاده می‌شود، در صورتی که این آمار در کشورهای دیگر خیلی کمتر است، به خصوص در پیک تعطیلات مشاهده می‌شود که چگونه محیط زیست این استان مورد هجمه قرار می‌گیرد در این شرایط هم باید مدیریت و هم باید آسیب‌های طبیعت را ترمیم کنیم.

کاویان عمده چالش‌های محیط زیست مازندران را بحث پسماند ذکر کرد و گفت: در ۲۴ نقطه مازندران محل دفن و دفع زباله وجود دارد که در هیچکدام از این مناطق دفع بهداشتی اتفاق نمی‌افتد، همچنین حجم زباله‌های تولیدی در مازندران سه هزار و ۵۰۰ تن در روز است و از این حجم زباله حدود ۷۰۰ الی ۸۰۰ تن در روز مدیریت و بقیه در طبیعت رها می‌شود.

وی با عنوان اینکه درشهرهای بابل، قائمشهر، تنکابن و آمل بحران‌های بسیار شدیدی داریم، گفت: تقریباً از ۲.۵ میلیون حجم زباله این شهرها، ۲ میلیون تن زباله‌های دپو شده در منطقه عمارت آمل بوده است.

کد خبر 5511067

منبع: مهر

کلیدواژه: حیات وحش محیط زیست مازندران زباله بوشهر کرمانشاه خروج قطار از ریل دهه کرامت خطبه های نماز جمعه سفر استانی اردبیل آمار کرونا مشهد خراسان رضوی ویروس کرونا تغییر ساعت کاری زیر سایه خورشید محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تهدید حیات جزیره سرخ‌گون هرمز با شیشه و پلاستیک
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • ببینید | گفتگوی بامزه محیط‌بان مازندرانی با خرس قهوه‌ای در ارتفاعات چالوس
  • فیلم/ گفت‌وگوی محیط‌بان مازندرانی با خرس قهوه‌ای در ارتفاعات چالوس
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران