Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@03:42:31 GMT

افزایش قیمت مصرف کننده در آمریکا طی ماه می

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۸۵۸۵

افزایش قیمت مصرف کننده در آمریکا طی ماه می

وزارت کار آمریکا روز جمعه اعلام کرد که قیمت مصرف کننده در این کشور طی ماه می‌شتاب گرفته است چرا که قیمت بنزین به بالاترین رقم خود رسید و هزینه خدمات نیز افزایش یافت. وزارت کار آمریکا روز جمعه اعلام کرد که قیمت مصرف کننده در این کشور طی ماه می‌شتاب گرفته است چرا که قیمت بنزین به بالاترین رقم خود رسید و هزینه خدمات نیز افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این امر نشان می‌دهد که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) می‌تواند به افزایش ۵۰ واحدی نرخ بهره تا ماه سپتامبر برای مبارزه با تورم ادامه دهد.

به گفته وزارت کار آمریکا، شاخص قیمت مصرف کننده در ماه گذشته پس از افزایش ۰.۳ درصدی در ماه آوریل، ۱.۰ درصد افزایش یافت.

اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کرده بودند که شاخص قیمت مصرف کننده در این کشور نسبت به ماه قبل از آن ۰.۷ درصد افزایش خواهد یافت.

بر اساس داده‌های انجمن خودروی آمریکا، قیمت بنزین در ماه می‌افزایش یافت و به طور متوسط حدود ۴.۳۷ دلار به ازای هر گالن معامله شد.

روز جمعه هر گالن بنزین به ۵ دلار رسید، که نشان می‌دهد شاخص قیمت مصرف کننده ماهانه در ماه ژوئن همچنان بالا خواهد ماند.

بر اساس این گزارش، نرخ تورم در ماه گذشته میلادی با افزایش قیمت سایر کالا‌ها مانند مواد غذایی افزایش یافت، که پس از جنگ بی دلیل روسیه علیه اوکراین افزایش یافت.

سیاست سفت و سخت چین برای به صفر رساندن آمار ابتلا به کرونا، که زنجیره‌های تامین را از بین برد، همچنین قیمت کالا‌ها را بالا نگه داشته است.

قیمت خدماتی مانند اجاره، اقامت در هتل و سفر با خطوط هوایی نیز در ماه گذشته میلادی بالا بود. این امید وجود داشت که تغییر هزینه‌ها از کالا‌ها به خدمات به کاهش تورم کمک کند. اما بازار کار فشرده باعث افزایش دستمزد‌ها می‌شود و به افزایش قیمت خدمات کمک می‌کند.

این گزارش تورم پیش از دومین افزایش ۵۰ واحدی پیش بینی شده نرخ بهره بانکی از سوی فدرال رزرو در چهارشنبه آینده منتشر شد.

انتظار می‌رود بانک مرکزی آمریکا در ماه ژوئیه نرخ بهره خود را نیم درصد دیگر افزایش دهد. از ماه مارس نرخ بهره بانکی را ۷۵ واحد افزایش داده است.

ورونیکا کلارک، اقتصاددان بانک سیتی گروپ در نیویورک، در این باره گفت: تداوم تورم ماهانه بالا می‌تواند برای فدرال رزرو علامتی باشد که با صراحت بیشتر به سمت افزایش نرخ‌های بهره ۵۰ واحدی یا بیشتر حرکت کند و این اقدام را تا زمانی که داده‌های تورم به طور متقاعدکننده‌ای کاهش یابد، ادامه دهد.

در ۱۲ ماه منتهی به ماه می، شاخص قیمت مصرف کننده CPI پس از افزایش ۸.۳ درصدی در ماه آوریل، ۸.۶ درصد افزایش یافت. اقتصاددانان امیدوار بودند که نرخ سالانه این شاخص در آوریل به اوج خود برسد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: وزارت کار آمریکا قیمت مصرف کننده قیمت بنزین هزینه خدمات فدرال رزرو شاخص قیمت مصرف کننده قیمت مصرف کننده افزایش یافت نرخ بهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه

امیدواری به برقراری آتش‌بس در خاورمیانه سبب تثبیت قیمت نفت در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، با وجود ادامه حمله‌ به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، مذاکرات خاورمیانه و امیدواری به برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی سبب شد قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) پس از کاهش در معامله‌های روز گذشته ثبیت شود. این در حالی است که سرمایه‌گذاران منتظر نشانه‌هایی از نتیجه نشست بانک فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره بانکی هم هستند.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۷ سنت یا ۰.۳درصد افزایش به ۸۸ دلار و ۶۷ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با ۳۰ سنت یا ۰.۴ درصد کاهش با قیمت ۸۲ دلار و ۹۳ سنت برای هر بشکه معامله شد.

ییپ جون رانگ، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی گفت: مذاکرات کنونی برای برقراری آتش‌بس احتمالی بین حماس و رژیم صهیونیستی، فعالان بازار را به سمت کاهش بیشتر صرف ریسک ژئوپلیتیک در قیمت‌های نفت سوق داده است، حال آنکه نشست آتی بانک مرکزی همچنین ابهام‌های کوتاه‌مدتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: حفظ نرخ بالای بهره بانکی برای مدت طولانی می‌تواند سبب افزایش بیشتر ارزش دلار آمریکا شود و در عین حال خطرهایی را برای چشم‌انداز تقاضای نفت ایجاد کند.

از سویی دیگر ادامه حمله‌ حوثی‌های یمن به کشتی‌ها در جنوب مسیر تجاری کانال سوئز از افت قیمت نفت جلوگیری کرده است و در صورت پیش‌بینی فعالان بازار مبنی بر ایجاد اختلال در عرضه نفت خام، ریسک افزایش می‌یابد.

در بخش اقتصادی هم سرمایه‌گذاران این هفته منتظر بررسی سیاست بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم ماه مه (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه) اعلام شود. این در حالی است که تورم مقاوم آمریکا انتظار بازار را برای هرگونه کاهش نرخ بهره از بین می‌برد و می‌تواند ارزش دلار آمریکا را بالا ببرد و تقاضای نفت را مختل کند.

برخی سرمایه‌گذاران با احتیاط پیش‌بینی می‌کنند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره بانکی را در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ یک‌چهارم درصد افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟