Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت فرهنگی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور با اشاره به فعالیت‌های این ستاد، از آغاز رسمی چهارمین دوره از رویداد ملی فهما خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، حمیدرضا ناطقی نگاه تخصصی و کیفی در فعالیت‌های میدانی کانون‌های مساجد را از اهداف اصلی چهارمین رویداد فهما اعلام کرد و افزود: این رویداد با توجه به محوریت امام جماعت در فعالیت مسجد و بر اساس بیانیه گام دوم، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین تجربه برگزاری سه رویداد قبلی و استفاده از نظرات تخصصی کارشناسان و کانون‌های فعال تدوین شده است؛ ضمن اینکه چهارمین دوره این رویداد همانند سال گذشته در سه شبستان و دوازده رواق برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امسال برای هر رواق، دستورالعمل تخصصی تدوین می‌شود که هدف اصلی آن ارائه چارچوب مشخص به مدیران و اعضای کانون‌ها برای نقش آفرینی هدفمند در حوزه فرهنگ و هنر جامعه است.

ناطقی با اشاره به رهنمودهای قرآنی که ما را به رقابت در کارهای نیک دعوت می‌کنند؛ فعالیت در جهت عمران معنوی مساجد و تحقق مسجد تراز اسلامی در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی را از جمله این کارهای نیک برشمرد و تصریح کرد: باید مراقبت کنیم که این رقابت از مسیر هدف اصلی منحرف نشود.

سرپرست معاونت فرهنگی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: اوقات فراغت تابستان فرصت مناسبی برای بهره برداری بیشتر نوجوانان و جوانان از فعالیت‌های فهما در کانون‌های مساجد است، از سوی دیگر کاهش شیوع ویروس کرونا امکان اجرای فعالیت‌های کانون‌ها به صورت میدانی را فراهم آورده و برنامه ریزی‌ها از سوی ستاد به نحوی است که تمرکز فعالیت‌ها به صورت حضوری باشد.

ناطقی همچنین با اشاره به مزایا و امکانات گسترده سامانه بچه‌های مسجد افزود: این سامانه باید ابزاری برای تقویت رصد و انعکاس فعالیت‌های میدانی کانون‌ها باشد نه اینکه جلوه‌های حضور اعضای کانون‌ها را در مسجد کم رنگ کند.

وی با بیان اینکه کانون‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات خود می‌توانند یک تا سه رواق را برای شرکت در رویداد رقابتی فهما انتخاب کنند، تأکید کرد: نگاه ما این است که رویداد رقابتی فهما بخشی از فعالیت‌های گسترده شبکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است و کانون‌ها باید متناسب با مأموریت‌ها و اولویت‌های روز، در جامعه نقش آفرینی کنند.

سرپرست معاونت فرهنگی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در ادامه شاخص‌های مهارتی (آموزشی)، میدانی، رقابتی (جشنواره‌ای)، شبکه‌ای، تعاملی و خودجوش هویتی و ساماندهی را به عنوان گستره فعالیت‌های کانون در رویداد فهما برشمرده و افزود: این فعالیت‌ها زیر نظر ائمه جماعات برگزار می‌شود.

وی همچنین مسجد محوری، نگاه تشکیلاتی، پیوست رسانه‌ای، جاذبه آفرینی هنری و خودکفایی را شاخص‌های میدانی ارزیابی فعالیت‌های کانون در رواق‌های دوازده گانه اعلام کرد.

چهارمین رویداد ملی فهما از بیست‌ویکم خرداد همزمان با میلاد امام رضا (علیه السلام) آغاز شده و کانون‌های برتر در دهه فجر انقلاب اسلامی معرفی خواهند شد.

کد خبر 581009

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طرح فهما رویداد ملی فهما مسجدمحوری کانون های فرهنگی مساجد رویداد فهما بیانیه گام دوم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کانون های مساجد مساجد کشور فعالیت ها کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایام دهه کرامت اعلام شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین خداداده رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت در نشست خبری امروز سه شنبه 11 اردیبهشت گفت: امسال با توجه به اهتمام دستگاه‌ها و متولیان امر و اعضای ستاد، در جلسات هماهنگی و برنامه ریزی‌های جشن‌های دهه کرامت اقدامات خوبی انجام شده است و در نشست امروز هم شعار‌های محوری ۱۱ گانه دهه کرامت ۱۴۰۳ اعلام شد.

وی با بیان اینکه شعار‌های محوری این دهه در قالب ۱۱ شعار محوری در نظر گرفته شده است، افزود: به همین منظور روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به نام بهترین دختر دنیا، الگوی عفاف و حجاب مزین شده است.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت گفت: شنبه ۲۲ اردیبهشت به شعار زیست عفیفانه به رسم بانوی باکرامت و مهربانی، یکشنبه ۲۳ اردیبهشت، شهر مقدس قم، حرم اهل بیت (ع) خاستگاه انقلاب اسلامی؛ دوشنبه ۲۴ اردیبهشت خدمت کریمانه، مشارکت مردمی، اقتدار ملی؛ سه شنبه ۲۵ اردیبهشت امامزادگان پرچم داران جهاد تبیین و معرفت افزایی؛ چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت حضرت شاهچراغ (ع)، امین ولایت، عزیز برادر انتخاب شده است.

حجت الاسلام خداداده؛ پنج شنبه ۲۷ اردیبهشت مساجد تراز اسلامی، خاستگاه والدین ولایی، شهیدان خدایی؛ جمعه۲۸ اردیبهشت مبارزه با ظالم، دفاع از مظلوم، زمینه ساز ظهور منجی بشریت؛ شنبه ۲۹ اردیبهشت ایمان و امید، نشاط معنوی در پرتو زیارت عارفانه، یکشنبه ۳۰ اردیبهشت خاندان موسی بن جعفر (ع) الگوی خانواده ایمانی و دوشنبه ۳۱ اردیبهشت عدالت گستری و سربلندی در پرتو مکتب رضوی را دیگر شعار‌های محوری این دهه اعلام کرد.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت همچنین با اشاره به جزئیات جشن‌های دهه کرامت گفت: جشن زیرسایه خورشید در اغلب استان‌ها و برخی کشور‌ها برگزار می‌شود و امسال برای هفدهمین سال در روستا‌ها و شهر‌های کوچک و بزرگ هم برپا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ایام دهه کرامت اعلام شد
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان