Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، کارگردان فیلم سینمایی «دست‌های آلوده» گفت: من دخالتی در کارهای سینمایی دخترم نمی‌کنم مگر این که خودش نظر بخواهد و تشخیص بدهد که من باید سناریو را بخوانم. در نهایت خودش می‌داند که درست و غلط چیست اما حضور من یک حاشیه امنیت برای دخترم است.

سیروس الوند در توضیح زاویه نگاه خود نسبت به جنبش خشونت علیه زنان (می‌تو) که در ماه‌های اخیر در ایران به جریان افتاده است، بیان کرد: خیلی به این بیانیه ها (نه همه آنها) باور ندارم چرا که برخی حرکت ها در این میان جوسازی و خودنمایی است و البته برخی به حق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منکر نکاتی که عنوان می شود نیستم اما خودم چنین تجربه ای نداشته ام و شاهد چنین تجربه ای هم نبوده ام؛ چنین مشکلاتی محتمل است چرا که این مشکلات همان گونه که در بسیاری از مشاغل دیگر هست در سینما هم هست و همیشه ممکن است عده ای در رده های مختلف پیدا شوند که تعرض کنند یا پیشنهاد بدهند و بخواهند از موقعیت خود سواستفاده کنند؛ کمااینکه برخی در سینما سواستفاده مالی می کنند در این معنا که از افراد پول می گیرند و به آنها نقش می دهند.

نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی فریاد زیر آب (۱۳۵۶) در توضیح این موضوع که روال این جنبش باید شفاف باشد، اظهار داشت: من در موقعیتی نبوده ام که بخواهند از من امضا و نظر بگیرند اما معتقدم که در چنین حرکت هایی باید همه اسامی را بگویند و باید از همه اسم ببرند. این که صرفا اسم یک شخص مطرح و به آن حمله شود، استمرار همان نگاه غلط رسانه ای و دامن زدن به یک بحران است.

الوند با اشاره به مشکلات رفتاری برخی از سلبریتی‌ها که در جریان جنبش می‌تو فعال بوده‌اند، خاطرنشان کرد: اتفاقات بسیار دیگری بر سر ما آمده اما صدایی نبوده است. بازیگرانی هستند که در زمان تولید و ساخت یک فیلم، میلیاردی پول می گیرند، هزار جور ناز و ادا دارند و می خواهند رفتار ویژه ای با آنها شود، غذایشان با تمام گروه (مثلا ۴۰نفره) تولید متفاوت باشد، ماشین فلان موقع برود و بیاید و... وقتی این فرد امروز پرچم دار چنین موضوعی می شود، من چنین موضوعی را باور نمی کنم.

فضای سینما را برای دخترم تشریح کرده بودم

کارگردان فیلم سینمایی زن دوم (۱۳۸۵) در پاسخ به این سوال که دخترش ماهور تا چه اندازه با حمایت او وارد سینما شده است، گفت: خودش از دبیرستان علاقه و استعداش را داشت؛ کمااینکه خشایار هم استعدادش را داشت و اگر نداشتند من حمایتشان نمی کردم. من نمی خواستم خشایار به عنوان برادر من و یا ماهور به عنوان دختر من وارد سینما شوند.

وی با اشاره به این نکته که در مورد فضای سینما با دخترش صحبت کرده است، تاکید کرد: فضای سینما را برایش تشریح کرده بودم ضمن این که ماهور از بچگی سینما را در کنار من دیده بود و می‌شناخت. منتهی ماهور اساسا به تئاتر بیشتر علاقه دارد و تحصیلاتش هم در این حوزه است و برایش تئاتر ارزش و قرب بیشتری دارد و اولین حضور و جایزه هایش هم در تئاتر بود.

نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی دست‌های آلوده (۱۳۷۸) ادامه داد: در سینما من دخالتی در کارهایش نمی کنم مگر این که خودش نظر بخواهد و خودش تشخیص بدهد که من باید سناریو را بخوانم. در نهایت خودش می داند که درست و غلط چیست.

تمام سینما خشونت علیه زنان نیست!

نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی فریاد زیر آب (۱۳۵۶) توضیح داد: روزی یکی از شاگردانم (یک خانم) سر کلاس گفت: خوش به حال ماهور که شما پدرش هستی، گفتم: او خودش بازی می کند و هنوز هم من با او فیلمی نساخته ام، ماهور شخصیت خودش را دارد و من دخالتی در کارش ندارم. گفت: نه، مقصود من از این منظر بود که وقتی ما را برای کاری صدا می کنند، یک بار مدیر تهیه باید ما را ببیند، یک بار دستیار، یکبار تهیه کننده، یک بار کارگردان؛ علاوه بر این حتی ساعت های مناسب هم با ما قرار نمی گذارند، مثلا ۱۰ جمعه شب و ما هم باید برویم. اینها تنها بخشی از مشکلات بسیاری است که داریم اما همین آدم ها جرات نمی کنند با دختر شما این گونه رفتار کنند. دیدم راست می گوید چرا که حضور من یک حاشیه امنیت برای دخترم هست.

وی افزود: در نهایت ماهور در کارش خودش تصمیم می گیرد. مثلا فیلمی بوده است که من گفته ام کار کند اما نکرده چرا که نقش را قبول نداشته است.

نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی یکبار برای همیشه (۱۳۷۱) در پاسخ به این سوال که آیا با فضایی که این روزها از سینما ترسیم می شود هرگز این گونه بوده است که دخترش را از ورود به این فضا باز دارد یا توصیه هایی برای مواجهه با آن داشته باشد، گفت: اگر این نگرانی را داشتم نمی گذاشتم به سینما بیاید. این گونه نیست که همه سینما این باشد. خود شخص هم بسیار مهم است. هرچه قدر هم که یک فضا آلوده باشد، باز خود فرد می تواند با نوع برخورد خود تعیین تکلیف کند.

بیانیه‌ای که به امضای صدها زن رسید

به گزارش ایرنا، ۱۲ فروردین دست اندرکاران زن سینما در بیانیه‌ای اعتراض‌آمیز نسبت به آن‌چه «خشونت علیه زنان» در این حرفه نامیده‌اند فریاد اعتراض سر داده‌ و تقاضای شفاف خود برای رسیدگی به مصادیق تعریف شده این خشونت را از نهادهای خانه سینما، سینماگران، منتقدان و مخاطبان اعلام کردند.

این بیانیه که به امضای صدها زن شاغل در سینمای ایران و چهره‌های سرشناسی چون نیکی کریمی، هدیه تهرانی، ترانه علیدوستی و بسیاری از بازیگران شناخته شده رسیده است (و هنوز نیز بر تعداد امضاهای آن افزوده می‌شود) به جامعه سینمایی ایران در مورد شدت و گستردگی آزارها علیه زنان که برای اولین بار به یک فریاد جمعی تبدیل شده، هشدار داده است.

در این بیانیه آمده است: هرگونه خشونت، آزار و باج‌گیری جنسی در محیط کار از نظر ما محکوم است و برای توقف آن خواستار عواقب قانونی جدی برای متخلفین هستیم.



انتهای پیام/

 


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی علیه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، منصور الوند فر افزود: هزارو ۱۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد که ۹۰ درصد آن معادل۹۹۰ کیلومتر در بارندگی های سیا آسای روز گذشته دچار خسارات شده و نیاز به بازگشایی دارند. رئیس اداره امور عشایر گچساران ادامه داد: این راه‌ها در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی واقع شده بودند. الوند فر بیان کرد: بر اثر بارندگی سیل آسای روز گذشته ۷۰ درصد از ابنیه های پل ها و فنی مناطق عشایری و خطوط لوله انتقال آب در مناطق عشایری این شهرستان دچار خسارت شدند. وی گفت: ترمیم و باز گشایی یکهزارو ۱۰۰ کیلومتر جاده خاکی عشایری این شهرستان که در بارندگی های بهاره مسدود شده بود امسال انجام، که متاسفانه بر اثر بارندگی شب گذشته قسمتی از آنها دچار خسارت شد. رئیس اداره امور عشایر گچساران با اشاره به اینکه برای بازگشایی این میزان راه عشایری بیش از ۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است افزود: انتظار می رود بنیاد مسکن و شرکت نفت برای بازگشایی جاده های عشایری همکاری لازم را با این اداره داشته باشند. الوند اضافه کرد: ۲ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی سکونت دارند. وی ادامه داد: این در حالی است که از این تعداد جمعیت عشایری ۹۰ درصد آنها تاکنون به مناطق قشلاقی کوچ کردند و تنها ۱۰ درصد قشر مولد در شهرستان ساکن هستند. تخریب چادرهای عشایر گچساران بر اثر بارندگی/ راه دسترسی برای امداد رسانی به عشایر به سختی انجام می شود وی با بیان اینکه راه دسترسی به عشایر گچساران برای امداد رسانی به سختی انجام می شود گفت: بر اثر بارش های سیل آسای روز گذشته چادرهای عشایری مستقردر شهرستان گچساران خسارت دیدند. الوند فر ابراز کرد: بارش شدید باران شب گذشته باعث آبگرفتگی چادرهای عشایری در مناطق و تلف شدن تعدادی از دام های آن ها شده است. مناطق قشلاقی شهرستان گچساران سالانه محل استقرار و سکونت حدود دو هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است. عشایر گچساران ۴۰۰ هزار راس دام را پرورش می دهند. عشایر این شهرستان شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترک های قشقایی و دره شوری در مناطقی مانند دریلا، آبگندی و کلاغ نشین سکونت دارند. این قشر مولد سالانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز ، ۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • عکس | حضور یک بازیگر سینما در مسابقات بین المللی تنیس
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • «هفت» از امشب روی آنتن می رود /موضوع سینمای‌ جنایی
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • «هفت» از امشب راهی آنتن می‌شود/ بررسی موضوع جنایی
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید