Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@06:04:51 GMT

کشاورزی مازندران از تولید دانش بنیان عقب مانده است

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۰۳۱۸

کشاورزی مازندران از تولید دانش بنیان عقب مانده است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی صبح شنبه در دیدار مسئولان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این سازمان وظایف زمین مانده زیادی دارد، گفت: به رغم آنکه زحمات و خدمات این سازمان قابل تقدیر است ولی با حد مطلوب فاصله دارد.

وی عقب ماندگی دانش بنیان در حوزه کشاورزی را از جمله مسائل بیان کرد و گفت: انتظار داریم همه دستگاه‌ها و ارگان‌ها در راستای عملیاتی شدن شعار سال تلاش و برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک چهارم از سال جاری گذشت و در مدت باقیمانده برای دانش بنیان شدن کشاورزی باید تلاش شود و به این مسئله بپردازیم و باید چشم اندازی در حوزه کشاورزی و تحقق شعار سال مطرح شود.

آیت الله لائینی امنیت غذایی را خواسته همه کشورها و ملت‌ها برشمرد و گفت: امنیت غذایی با وابستگی سازوگاری ندارد و وقتی ۸۰ درصد نهاده‌های طیور وارد می‌شود، این مسئله با امنیت چندان سازوگاری ندارد.

امام جمعه ساری بر لزوم خودکفایی در زمینه مواد غذایی، نهاده‌های دام و طیور تاکید کرد و گفت: باید کشور از وابستگی به این بخش خارج و متکی به داخل شود و اگر امنیت غذایی و خودکفایی رخ دهد، به قدرت غذایی دست خواهیم یافت.

وی با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی روی دست کشاورزان می‌ماند و با قیمت‌های پایین به دلالان فروخته می‌شود، گفت: گاهی برداشت محصول صرفه اقتصادی ندارد و رها می‌شود و این مسائل نیازمند ساماندهی است.

نماینده ولی فقیه در مازندران معدوم کردن جوجه‌های یکروزه را از دیگر مشکلات و دغدغه‌ها برشمرد و گفت: کم و بیش اطلاعاتی در این زمینه ارسال می‌شود.

وی توجه به ذبح شرعی را در کشتارگاه‌ها مسئله اساسی ذکر کرد و خواستار توجه به آن شد.

کد خبر 5511284

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه ساری کشاورزی بوشهر کرمانشاه دهه کرامت خروج قطار از ریل خطبه های نماز جمعه سفر استانی اردبیل ویروس کرونا مشهد خراسان رضوی آمار کرونا میلاد امام رضا ع تغییر ساعت کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۰۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند