Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@14:03:51 GMT

چین در صدر ثبت اختراعات مرتبط با ۵G در جهان

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۰۶۰۶

چین در صدر ثبت اختراعات مرتبط با ۵G در جهان

طبق گزارش جدید اداره ملی مالکیت معنوی چین (CNIPA)، این کشور مالک نزدیک به ۴۰ درصد از پتنت‌های استاندارد ضروری برای فناوری ۵G است و در صدر رده‌بندی جهانی قرار گرفته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ چین 18728 خانواده ثبت اختراع را اعلام کرده است که 39.9 درصد از کل ثبت اختراع جهان را به خود اختصاص داده است که پس از آن ایالات متحده با 34.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصد و کره جنوبی با 9.2 درصد قرار دارند.

طبق گزارش جدید اداره ملی مالکیت معنوی چین (CNIPA)، این کشور مالک نزدیک به 40 درصد از پتنت‌های استاندارد ضروری برای فناوری 5G است و در صدر رده‌بندی جهانی باقی می‌ماند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) روز دوشنبه گفت که این کشور تقریباً سه سال پس از اینکه به استفاده تجاری از 5G در سال 2019 چراغ سبز نشان داد، وارد دوره پیشرفت برنامه‌های کاربردی در مقیاس بزرگ فناوری 5G شده است. 

در حال حاضر بیش از 210000 پتنت ضروری استاندارد برای 5G در سراسر جهان اعلام شده است که تقریباً 47000 خانواده پتنت را شامل می‌شود. شرکت فناوری چینی هوآوی 6583 خانواده ثبت اختراع را اعلام کرد که 14 درصد را به خود اختصاص داده و در بین متقاضیان جهانی پیشتاز است.

این گزارش همچنین تاکید می‌کند که در میان 15 متقاضی برتر ثبت اختراع در جهان، هفت شرکت چینی هستند که هر کدام دو شرکت از ایالات متحده، ژاپن، اروپا و کره جنوبی هستند.

کشف انفجار رادیویی در یک کهکشان کوتوله توسط چین

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار چین ثبت اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان