Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@09:44:42 GMT

عبور از تابستان بدون قطعی آب با مدیریت مصرف

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۱۰۶۷

عبور از تابستان بدون قطعی آب با مدیریت مصرف

مدیریت مصرف آب در استان سمنان با داشتن بیش از 3 هزار و 520 مشترک صنعتی و تولیدی و افزون بر 264هزار و 377 مشترک خانگی، از راهکارهای اساسی عبور از تابستان بدون قطعی آب است.

به گزارش ایران آنلاین، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان در این بار گفت: مصرف بهینه آب در تمام بخش‌ها از راهبردهای در نظر گرفته شد در سند سازگاری با کم‌آبی است و عموم شهروندان باید مسأله مصرف بهینه و جلوگیری از هدررفت آب را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد طاهری، عبور از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن با تجهیز مزارع به سیستم نوین آبیاری و تغییر الگوی کشت را از دیگر راهکارهای مدنظر در تأمین آب پایدار استان سمنان عنوان کرد و افزود: سالانه حدود یک میلیارد و ۲۴۸میلیون مترمکعب آب در این استان تولید می‌شود که 7 درصد از آن در بخش خانگی، ۸۸.۹ درصد در بخش کشاورزی و بقیه در بخش صنعت مصرف می‌شود.
مدیرعامل شرکت آبفای استان سمنان با اشاره به اینکه این استان، افزون بر 320 هزار مشترک در بخش‌های شهری و روستایی دارد، تصریح کرد: اکنون صد درصد جمعیت شهری استان از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردارند و طرح محرومیت‌زدایی آبرسانی در روستاهای استان نیز با تخصیص 724 میلیارد ریال اعتبار در 52 روستا در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه این طرح از سال گذشته با همکاری بسیج سازندگی استان کلید خورده است، یادآور شد: بهبود آبرسانی و شبکه توزیع آب در ٩ روستای مجتمع سرکویر، ۶ روستای عشایرنشین و روستاهای جنوب دامغان از جمله برنامه‌هایی است که در قالب طرح محرومیت‌زدایی روستاهای استان در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با بیان اینکه طرح محرومیت‌زدایی و آبرسانی به روستاها در راستای بهبود شبکه توزیع یکهزار و ١٢٢ خانوار و ٣۴ هزار و ٧٩٣ جمعیت روستایی صورت می‌گیرد، ادامه داد: ٢٢ روستای مجتمع ثامن الائمه و روستاهای محدوده تویه دروار و ١٢ روستای کالپوش از دیگر مناطق طرح محرومیت‌زدایی و شبکه توزیع انتقال آب است.

این مسئول در ادامه بر نقش رسانه‌ها در تغییر الگوی مصرف و حرکت به سوی مصرف بهینه در بخش آب و برق و تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها باید با ارائه برنامه‌های آموزشی - فرهنگی، ضمن آگاهی مردم از وضعیت منابع آبی استان، عموم مردم بویژه نسل نوجوان و جوان را با الگوی صحیح مصرف آشنا کنند چرا که یکی از عمده‌ترین چالش‌های بخش آب که امروز با آن درگیر هستیم، مصرف نادرست و هدررفت این منبع حیاتی ارزشمند در طول سال‌های گذشته تاکنون است.


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: طرح محرومیت زدایی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۱۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال تا پایان اردیبهشت ماه جاری وارد مدار می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢٦ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.
وی همچنین از افزایش ٧٦٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پستهای فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان این که  ١٢٩٤ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می شود، خاطرنشان ساخت: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می شود.
به گفته سخنگوی صنعت برق جمعا ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.
مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می یابد.
رجبی مشهدی با اشاره به فنآوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده