Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار حسین رحیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از اتفاقی که برای صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران رخ داد این موضوع به صورت جدی از سوی پلیس ابلاغ شد و این تذکر را می‌دهیم که بانک‌هایی که اصول و دستورهای ایمنی که مکرر به آنها اعلام کردیم رعایت نکنند، پلمب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه هنوز هیچ بانکی برای این موضوع پلمب نشده است، اظهارداشت: افسران کارشناس پیشگیری از وقوع جرم پلیس برای طلافروشی‌ها، صرافی‌ها و بانک‌ها قوانین دارند و این مراکز به ویژه بانک‌ها مکلف به رعایت این قوانین و مقررات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی از بانک‌ها این مسائل و قوانین را رعایت نمی‌کنند به همین منظور به صورت نوبتی و هر سه ماه یکبار توسط پلیس پیشگیری و افسر کارشناس مربوطه پلیس از این مراکز بازدید شده و تذکرهای لازم به آنها داده می‌شود و این تذکرات به صورت کتبی هم به آنها ابلاغ می‌شود و حتی از آنها امضا گرفته می‌شود که مکلف هستند در ظرف یک تا دو ماه عیب‌های مربوط به مسائل ایمنی را برطرف کنند.

برخی بانک‌ها اصول ایمنی را رعایت نمی‌کنند
فرمانده انتظامی پایتخت در پاسخ به این سوال که آیا آماری دارید که چه تعداد از بانک‌ها اصول ایمنی را به خوبی رعایت نمی‌کنند، اظهار داشت: آماری در این زمینه نداریم و برخی از بانک‌ها به صورت جدی مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهند و این مسائل را به صورت خاص رعایت می‌کنند اما برخی دیگر از بانک‌ها اصلا رعایت نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه نباید به این مورد سرقت نگاه کنیم که براثر تعللی که بوده این حادثه رخ داده است، تاکید کرد: اعتقاد دارم که امن‌ترین مکان برای نگهداری امانات مردم بانک‌ها هستند چون اکنون فقط به بانک‌ها نگاه نمی‌کنیم وقتی یک سرقتی رخ داده است ما با سارقان مختلف با سرقت منزل و مغازه روبه‌رو هستیم که البته این افراد دستگیر می‌شوند و با آنها هم برخورد می‌کنیم.

مسئولان بانک تمهیدات لازم را اتخاذ کنند
فرمانده انتظامی پایتخت به مردم توصیه‌ کرد و گفت: حتما توصیه دارم که مردم به صندوق امانات اعتماد کنند البته معتقدم کسانی که در این زمینه مسئول هستند باید تمهیدات لازم را اتخاذ کنند و پیش‌بینی‌های ایمنی، حفاظتی و مراقبتی را رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: حتما پلیس از این به بعد دستوری به همکاران خود اعلام می‌کند که در بازدید از بانک‌ها در مراقبت و تاکید بر مسائل ایمنی و حفاظتی صندوق‌های امانت توجه ویژه‌ داشته باشند.

به گزارش ایرنا، سارقان حرفه‌ای در تعطیلات نیمه خردادماه جاری وارد بانک ملی شعبه دانشگاه در پایتخت شدند و پس از تخریب ۲۵۰ صندوق امانات، محتویات ۱۶۸ صندوق را به سرقت بردند. دزدان پس از انجام سرقت که بیش از ۱۰ ساعت در بانک بودند، از همان درِ پارکینگ بانک که وارد شده بودند، خارج شدند.

سردار حسین رحیمی رییس پلیس پایتخت روز جمعه در نشست خبری با تشریح دستگیری ۱۳ نفر از سارقان بانک ملی شعبه دانشگاه تهران و کشف بخش اعظم اموال مالباختگان، گفت: پلیس مسائل ایمنی اماکن مختلف را همواره به صورت فصلی بررسی و به مسوولان آنها متذکر می شود و آنها مکلف به توجه هستند در غیر این صورت مراتب به دستگاه قضایی اعلام می شود.

روز جمعه ۲۰ خردادماه و پس از گذشت یک هفته از سرقت پر سر و صدای صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران، رییس پلیس پایتخت از دستگیری اکثر سارقان با تلاش ماموران پلیس آگاهی طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد. 

برچسب‌ها ناجا سرقت بانک ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ناجا سرقت بانک ها ناجا سرقت بانک ها بانک ملی شعبه دانشگاه رعایت نمی کنند صندوق امانات بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، امیر بهرامی هدف از این رویداد ترغیب دانش‌آموزان وشهروندان به رعایت فرهنگ ترافیک، استفاده از حمل و نقل عمومی، رعایت ایمنی در سفر‌های درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهاد‌های مردمی و نیز توجه ویژه به عابرین پیاده، موتورسواران برشمرد.

او تصریح کرد: راهبرد افزایش ایمنی در حمل و نقل و کاهش تصادفات نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی و البته همراهی شهروندان است و در همین راستا اهتمام تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله، آموزش و پرورش، پلیس راهور، سازمان تبلیغات، صداوسیما، مسؤولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها و حتی رسانه‌ها را می‌طلبد.

سرپرست سازمان مدیریت ومهندسی شبکه حمل ونقل شهرداری همدان با اشاره به اینکه دانش‌آموزان یکی از افراد اصلی هدف در آموزش‌های ایمنی ترافیکی هستند، گفت: این طرح تا اواخر خرداد ماه امسال نیز در پارک ترافیک شهرداری ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • جزئیات سرقت جنجالی از صندوق امانات بانک ملی در روایت آقای کاراگاه | فیلم
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • سارقان اماکن در دام پلیس لنگرود
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • تذکر چندباره بذرپاش به زیر مجموعه وزارت اقتصاد / صندوق تامین خسارت بدنی به تکلیف قانونی خود عمل کند
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت