Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@04:36:35 GMT

۸ شهرستان همدان در وضعیت آبی کرونایی

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۱۴۸۵

۸ شهرستان همدان در وضعیت آبی کرونایی

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر امروز در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا اظهار کرد: دولت سیزدهم با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود از جمله تلاش کادر بهداشت و درمان و واکسیناسیون جامعه هدف دغدغه و نگرانی مردم در زمینه ابتلا به کرونا را رفع کرد.

وی گفت: با تلاش کادر سلامت و همکاری سایر نهادها، آمار مبتلایان به کرونا روز به روز رو کاهش یافته و در روزهای متوالی، مرگ و میر روزانه کرونا در کشور به صفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان با بیان اینکه تلاش مسئولان برای مهار کرونا در اوراق زرین تاریخ کشور ثبت می‌شود افزود: با تیزبینی و دقت نظر رئیس جمهور و تلاش سایر نهادها از جمله وزارت بهداشت توانستیم بر این ویروس غلبه کنیم.

وی گفت: این توفیق با وجود شدیدترین تحریم‌ها در زمینه دارو و دسیسه‌های دشمن به دست آمد و ماحصل تحریم کشورمان دستیابی ایران به ۶ مورد واکسن کرونا مورد تایید جامعه علمی است.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: سال گذشته دلهره و نگرانی‌هایی در زمینه شیوع کرونا زیاد بود اما با تدابیر صورت گرفته امسال دیگر دغدغه کرونا رفع شده است.

وی گفت: پرستاران و کادر درمان در جبهه اول مقابله با ویروس کرونا هستند و در دو سال و چهار ماه گذشته جهادگونه برای مقابله با این بیماری تلاش کردند.

استاندار همدان ادامه داد: بسیاری از افراد به خصوص کادر درمان داوطلبانه در زمینه مهار کرونا تلاش کردند بنابراین با توجه به فروکش کردن این بیماری، باید نسبت به جذب و تبدیل وضعیت این افراد پیگیری و تلاش شود.

وی گفت: آیینی با هدف تجلیل از همه افراد موثر در مقابله با بیماری کرونا از جمله نیروهای داوطلب برگزار شود تا بدانند نظام و حاکمیت قدردان خدمات آنها هستند.

قاسمی‌فرزاد اظهار کرد: نیروهای داوطلبی که در دوران سختی و مشقت دوشادوش کادر درمان برای مهار کرونا علاقه‌مندانه و ایثارگرانه تلاش کردند بهترین نیرو برای به کارگیری در بدنه دانشگاه علوم پزشکی استان هستند.

وی تأکید کرد: می‌توان از ظرفیت‌های خالی ایجاد شده پس از بازنشسته شدن افراد شاغل در علوم پزشکی، جابجایی نیروها و بهره برداری طرح های در دست اجرا از جمله بیمارستان اکباتان، برای جذب نیروهای داوطلب و پیشگام در مهار کرونا استفاده کرد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه هشت شهرستان تابعه این استان در وضعیت آبی و دو شهرستان تویسرکان و فامنین در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد گفت: با توجه به فروکش کردن بیماری از این پس جلسات ستاد کرونا ماهانه برگزار می‌شود اما در مواقعی می توان نشست‌های اضطراری برگزار کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به در پیش بودن اربعین حسینی باید از تدابیر لازم برای این روز پیش‌بینی شود اظهار کرد: برای شرایط پس از کرونا از جمله ترمیم آسیب‌های ناشی از کرونا و سبک زندگی نشست‌هایی با کارشناسان توانمند و اهل فن برگزار کند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: مبتلایان به کرونا استخدام کادر درمان وضعیت زرد کرونایی مهار کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۱۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، رحمان ایرانپور از مبارزه علیه سن غلات از ابتدای سال بدون وقفه خبر داد و اظهار کرد: حدودا ۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی از ابتدای سال تاکنون مورد رصد و پایش قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه سن غلات از مهمترين آفات گندم و جو است افزود: اين آفت با تغذيه از گندم و جو در مراحل مختلف رويشی موجب كاهش عملكرد به عبارتی خسارت كمی و از بين بردن خاصيت نانوايی و خسارت كيفی می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان يادآور شد: سن‌های مادر پس از ترک محل‌های زمستان گذرانی به طرف مزارع سبز غلات پرواز کرده و  از شیره ساقه و برگ های جوان و سبز گندم تغذیه می‌کنند از این رو، خسارت در این مرحله کم و به جمعیت و تراکم حشره بستگی دارد اما چنانچه تعداد حشره در حد نرم مبارزه باشد مبارزه شیمیایی ضرورت پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۲۸ هزار و ۳۱۵ هکتار مبارزه با سن مادر در شهرستان همدان انجام شده است اضافه کرد: مبارزه علیه علف‌های هرز نیز در سطح ۱۴ هزار و ۴۰۰ هکتار در مزارع غلات صورت گرفته است.

ایرانپور در ادامه خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌ها در سال زراعی ۱۴۰۲_ ۱۴۰۳  حدود ۴۳ هزار هکتار از اراضی زیر پوشش مبارزه با سن غلات قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه علف‌های هرز رقیب گیاهان زراعی در جذب آب و عناصر غذایی به شمار می‌روند گفت: تاثیر علف‌های هرز در کاهش عملکرد محصولات زراعی قابل توجه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در پایان اقدام به موقع بهره‌برداران در این حوزه را موثر دانست و بیان کرد: اقدام مناسب، این مانع بزرگ تولید را کنترل می‌کند از همین رو آگاهی کشاورزان در شناسایی عوامل موثر در کاهش عملکرد محصول و مبارزه جهت کنترل عوامل خسارت‌زا، در حفظ کیفی و کمی محصول تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس در دو گروه تمرین کرد ، وضعیت مبهم بیرانوند برای بازی با سپاهان
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • برگزاری یادواره ۴۷۰ شهید کارگر استان همدان + تصویر
  • پیش بینی وضعیت جوی استان همدان
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!