Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان گفت: اگر اختلاف نظر مالکان و مستأجران ساختمان‌های ناایمن در اصفهان به نتیجه نرسد، این احتمال وجود دارد که دستگاه قضائی آنها را پلمب کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، علی قاسم‌زاده با اشاره به برگزاری اجلاس سازندگان و طراحان اصفهان در روزهای 24 و 25 خردادماه اظهار کرد: در این اجلاس تمام افرادی که به نوعی در خلق اصفهان به ویژه در دو دهه گذشته تأثیرگذار بوده‌اند، گردهم می‌آیند و معاونان در سطح وزارت کشور، وزارت مسکن و راه و شهرسازی نیز حضور خواهند داشت تا درباره مسائل معماری شهر اصفهان هم اندیشی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اصفهان تصریح کرد: در اجلاس سازندگان و طراحان اصفهان پیرامون موضوعاتی همچون حوزه معماری، نما و منظر شهر، ساختمان‌های پایدار و ایمنی ساختمان‌ها توسط کسانی که هر کدام به نوعی در شکل‌گیری اصفهان طی ۲۰ سال اخیر تأثیرگذار بوده‌اند، بحث و تبادل نظر خواهد شد.

وی برگزاری ویژه برنامه‌های هفته صنایع دستی را رویداد دیگری در هفته جاری اعلام کرد و افزود: اصفهان از طرف یونسکو به عنوان شهر خلاق در زمینه صنایع دستی معرفی شده است، لذا طی این هفته در حوزه صنایع دستی فعالیت‌هایی از جمله ورکشاپ ها یا کارگروه‌هایی تشکیل می‌شود و افراد متخصص و هنرمند در حوزه صنایع دستی هنر خود را عرضه می‌کنند و همچنین از پیشکسوتان صنایع دستی تجلیل خواهد شد. 

قاسم زاده در بخش دیگری از گفته های خود، با اشاره به شناسایی ساختمان‌های ناایمن در شهر اصفهان، گفت: در ارتباط با ساختمان‌های ناایمن در این کلانشهر، کارگروهی متشکل از شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، ستاد بحران استانداری و سازمان نظام مهندسی هر ساله ساختمان‌های ناایمن را شناسایی می‌کنند.

وی ادامه داد: طبق آخرین فهرست اعلام شده ۳۲۸ ساختمان ناایمن در شهر اصفهان شناسایی شده است که البته این ناایمنی تنها در بخش سازه و استحکامات نیست، بلکه بخش عمده ناایمنی ساختمان‌ها به دلیل مشکلات تجهیزات ایمنی در مواقع آتش‌سوزی یا تأسیسات برق ساختمان است.

وی تأکید کرد: به مالکان ۳۲۸ ساختمان ناایمن هشدارهای لازم برای ایمن‌سازی داده شده است و اگر مالکان برای ایمن‌سازی اقدام کنند، قطعا تمام دستگاه‌ها کنار آنها هستند و کمک می‌کنند.

قاسم‌زاده با بیان اینکه در برخی مجتمع‌های اداری بین مالک و مستأجر اختلاف نظر وجود دارد، گفت: اگر اختلاف نظر مالکان و مستأجران این ساختمان‌ها به نتیجه نرسد، این احتمال وجود دارد که دستگاه قضائی آنها را پلمب کند زیرا امنیت جانی مردم اهمیت زیادی دارد.

وی حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان را هشداری جدی برای سایر شهرها دانست و تاکید کرد: اگر مالکان ساختمان‌های ناایمن برای ایمن‌سازی پیشگام نشوند، از مسیر قانونی به سمت پلمب ساختمان‌های ناایمن پیش خواهیم رفت.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ساختمان های ناایمن ساختمان ها صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرش دستباف هنر مادر است

مریم جلالی عصر امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست با اعضای کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی با اشاره به ضرورت تقویت همکاری‌ها بین بخش دولتی و خصوصی اظهار کرد: همکاری اتاق‌های بازرگانی و معاونت صنایع‌دستی در مرحله بسیار خوبی است و این همکاری‌ها بیش از پیش باید تقویت شود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اشاره به اهمیت صادرات و ظرفیت‌های آن افزود: خوشبختانه ما از این مرحله عبور کردیم و اکنون فرصت بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها است.

او اضافه کرد: بهتر است انسجام بین دولت و بخش خصوصی بیش از پیش تقویت شود چرا که به تعبیر مهندس ضرغامی، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی سربازان خط مقدم هستند.

جلالی یادآور شد: اعتقاد من بر این است که صنایع‌دستی که من اسمش را اقتصاد هویت‌بنیان گذاشته‌ام، موانعی پیش رو دارد که باید آنها را برطرف کرد و به اهداف عالی پیش رو فکر کرد و به آن دست یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: معاصرسازی و تولید بر اساس سلیقه مشتری می‌تواند باعث شود تا صنایع‌دستی لوکوموتیو پیشران قطار هنر‌های مختلف مانند فرش دستباف در کشور باشد.

او سپس به اهمیت صادرات و برنامه‌ریزی در باره بازار‌های بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما بازار‌های کشف نشده‌ای داریم که یکی از آنها کشور قطر است و باید بر روی این بازار‌های کشف نشده برنامه‌ریزی کنیم.

جلالی به حمایت‌ها از صنایع‌دستی در اسناد بالادستی اشاره کرد و افزود: در برنامه هفتم موظف شدیم زیست‌بوم صنایع‌دستی را تدوین کنیم و ادبیات جدیدی در حکمرانی شکل بگیرد. خوشبختانه قدم‌های خوبی در حوزه صادرات صنایع‌دستی برداشته شده که می‌توان به موضوع حذف پیمان‌سپاری ارزی اشاره کرد. در همین حال خوشبختانه در حوزه نمایشگاهی نیز کار‌های خوبی انجام شده و هنرمندان ما در نمایشگاه‌های مختلف حضوری چشمگیر دارند.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: مشکل ما این است که در حوزه صنایع‌دستی و هنر در مرحله توصیف مانده‌ایم. در حالی که باید از توصیف عبور کنیم و به توزیع بپردازیم و صنایع‌دستی را به‌عنوان صنعتی سبز در بخش‌های مختلف تقویت و معرفی کنیم.

او به موضوع معرفی صنایع‌دستی از زاویه قصه و روایت اشاره کرد و افزود: روش‌های قدیمی دیگر برای فروش صنایع‌دستی و هنر جوابگو نیست. نسل جدید سلیقه دیگری دارد از این رو فروشندگان ما باید ادبیات جدیدی را یاد بگیرند تا شاهد نتایج بسیار خوب در این حوزه باشیم.

معاون صنایع‌دستی یادآور شد: من فرش دستباف را هنر مادر می‌دانم چرا نقوش فرش دستباف، دستمایه بسیاری دیگر از هنر‌های ما بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم