Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان گفت: دولت سیزدهم با بهره گیری از همه ظرفیت های موجود از جمله تلاش کادر بهداشت و درمان و واکسیناسیون جامعه هدف دغدغه و نگرانی مردم در زمینه ابتلا به کرونا را رفع کرد.

به گزارش خبرنگار برنا علیرضا قاسمی فرزاد در نشست ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: با تلاش کادر سلامت و همکاری سایر نهادها، آمار مبتلایان به کرونا روز به روز رو کاهش یافته و در روزهای متوالی، مرگ و میر روزانه کرونا در کشور به صفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تلاش مسئولان برای مهار کرونا در اوراق زرین تاریخ کشور ثبت می شود افزود: با تیزبینی و دقت نظر رییس جمهور و تلاش سایر نهادها از جمله وزارت بهداشت توانستیم بر این ویروس غلبه کنیم.

بالاترین مقام اجرایی استان همدان تاکید کرد: این توفیق با وجود شدیدترین تحریم ها در زمینه دارو و دسیسه های دشمن به دست آمد و ماحصل تحریم کشورمان دستیابی ایران به ۶ مورد واکسن کرونا مورد تایید جامعه علمی حاذق و توانمند شده است.

استاندار همدان یادآوری کرد: سال گذشته دلهره و نگرانی هایی در زمینه شیوع کرونا زیاد بود اما با تدابیر صورت گرفته امسال دیگر دغدغه کرونا رفع شده است.

قاسمی فرزاد اضافه کرد: پرستاران و کادر درمان در جبهه اول مقابله با ویروس کرونا هستند و در ۲ سال و چهار ماه گذشته جهادگونه برای مقابله با این بیماری تلاش کردند.

وی گفت: بسیاری از افراد به خصوص کادر درمان داوطلبانه در زمینه مهار کرونا تلاش کردند بنابراین با توجه به فروکش کردن این بیماری، باید نسبت به جذب و تبدیل وضعیت این افراد پیگیری و تلاش شود.

استاندار همدان خواستار برگزاری آیینی با هدف تجلیل از همه افراد موثر در مقابله با بیماری کرونا از جمله نیروهای داوطلب و پرداخت پاداش مالی و لوح سپاس شد تا آنها بدانند نظام و حاکمیت قدردان خدمات آنها هستند.

قاسمی ادامه داد: نیروهای داوطلبی که در دوران سختی و مشقت دوشادوش کادر درمان برای مهار کرونا علاقه مندانه و ایثارگرانه تلاش کردند بهترین نیرو برای به کارگیری در بدنه دانشگاه علوم پزشکی استان هستند بنابراین برای جذب و استخدام این افراد باید رایزنی های لازم صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: می توان از ظرفیت های خالی ایجاد شده پس از بازنشسته شدن افراد شاغل در علوم پزشکی، جابجایی نیروها و بهره برداری طرح های در دست اجرا از جمله بیمارستان اکباتان، برای جذب نیروهای داوطلب و پیشگام در مهار کرونا استفاده کرد.

 استاندار همدان افزود: با توجه به فروکش کردن بیماری از این پس جلسات ستاد کرونا ماهانه برگزار می شود اما در مواقعی می توان نشست های اضطراری برگزار کرد برای نمونه با توجه به در پیش بودن اربعین حسینی باید از تدابیر لازم برای این روز پیش بینی شود.

قاسمی فرزاد از اداره کل امور اجتماعی استانداری همدان خواست برای شرایط پس از کرونا از جمله ترمیم آسیب های ناشی از کرونا و سبک زندگی نشست هایی با کارشناسان توانمند و اهل فن برگزار کند.

طبق رنگ بندی اعلامی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم اینک هشت شهرستان تابعه این استان در وضعیت آبی و ۲ شهرستان تویسرکان و فامنین در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.

انتهای پیام

حسین بحیرایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان استاندار همدان علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان مهار کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگر در محله‌ای زندگی می‌کنید که این صداهای مزاحم آشنا هستند، احتمالاً شما را شگفت‌زده نخواهد کرد که تحقیقات تمایل به داشتن این نوع خودرو را به سطوح بالاتر سادیسم و روان‌پریشی مرتبط می‌کند.

روانشناس جولی ایتکن شرمر از دانشگاه وسترن انتاریو در کانادا بیش از ۵۰۰ نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد تا رابطه بین ویژگی‌های شخصیتی «تاریک» و ترجیح خودروهای پر سر و صدا با صدای اصلاح شده را بررسی کند.

شرمر در مورد مطالعه آزمایشی خود در Psychology Today نوشت:«از آنجایی که این تغییرات اگزوز هم برای مردم و هم برای حیوانات مزاحمت ایجاد می‌کند و هم در برخی از حوزه‌های قضایی غیرقانونی است، فپی بردن به این موضوع که چرا افراد می‌خواهند صدای خودروی آن‌ها سر به فلک بکشد، حائز اهمیت و جالب است.

شرمر ۵۲۹ دانشجوی بازرگانی را که میانگین سنی آنها ۱۸ سال بود، مورد بررسی قرار داد که ۵۲ درصد از آنها مرد بودند. این تحقیقات با سه سؤال در مورد احساسات شرکت‌کنندگان نسبت به خودروهای پر سر و صدا، شناخته شدن با خودروهای خود و پتانسیل تغییر صدای خودرو را مطرح کرد.

آنها همچنین نظرسنجی شخصیت تتراد تاریک را تکمیل کردند، یک مقیاس که ویژگی‌های شخصیتی ماکیاولیسم، خودشیفتگی، روان‌پریشی و سادیسم را می‌سنجد. این ویژگی‌ها به دلیل ویژگی‌های "شیطانی" آنها که شامل خودخواهی و سوء استفاده از دیگران است، تاریک نامیده می‌شوند.

فرض اولیه شومر آن بود که مردم ممکن است دوست داشته باشند با صدای بلند خودروی خود شناخته شوند و توجه زیادی را به خود جلب کنند که با رفتار خودشیفتگی همسو است. او همچنین پیش‌بینی می‌کرد که افرادی با ویژگی‌های سادیستی یا روان‌پریشی، مرتبط با نگرش‌های مجرمانه، تمایل بیشتری به خودروهای پر سر و صدا با تغییرات اغلب غیرقانونی داشته باشند. او همچنین پیش‌بینی کرد که مردان جوان‌تر ماشین‌های پر سر و صدا را ترجیح می‌دهند چراکه فکر می‌کنند با این کار امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

شرمر به سی‌بی‌سی نیوز گفت:« به نظر می‌رسد این کار بی‌توجهی بی‌رحمانه به احساسات و واکنش‌های دیگران است.»

مرد بودن و داشتن ویژگی‌های شخصیتی سادیستی و روان‌پریشی حدود 29 درصد از واریانس ترجیح خودروهای پر سر و صدا را تشکیل می‌دهد. تجزیه و تحلیل نشان داد که جوان بودن امتیاز بالاتری را در مقیاس خودرو در گروه پیش‌بینی می‌کند، اما این همبستگی به اندازه کافی برای نتیجه‌گیری معنادار نبود. ارتباط بین نمرات بالاتر در مقیاس ماشین و هر یک از صفات تتراد تاریک یافت شد، اگرچه در مورد ماکیاولیسم و خودشیفتگی به طور معنی داری نبود.

در حالی که این مطالعه بینش‌هایی را ارائه می‌دهد، البته هشدارهایی نیز وجود دارد. شرکت‌کنندگان در نمونه نسبتاً کوچک و نسبتاً جوان بودند و همه در یک مدرک بازرگانی در همان دانشگاه ثبت‌نام کردند، بنابراین یافته‌های شرمر ممکن است برای جمعیت‌های گسترده‌تر صدق نکند.

این نظرسنجی فقط در مورد تمایل به داشتن خودروهای پر سر و صدا است و ترجیحات داشتن سایر وسایل نقلیه با صدای بلند، مانند موتور سیکلت یا کامیون‌های بزرگ را بررسی نکرد. تحقیقات آینده می‌تواند متغیرهای دیگری مانند گوش دادن به موسیقی با صدای بلند در حین رانندگی را مورد بررسی قرار دهند.

این تحقیق در Current Issues in Personality Psychology منتشر شده است.

منبع: sciencealert

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899823

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی