Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت انگلیس قصد دارد تا با فروکش کردن همه‌گیری کرونا در این کشور حجم زیادی از لباس‌های محافظتی از جمله روپوش و ماسک‌های صورت (شیلد) را که میلیون‌ها پوند برای خرید آن هزینه کرد، دور بریزد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کمیته پارلمانی حساب‌های عمومی انگلیس روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که دولت لندن ۴ میلیارد پوند از تجهیزات بلااستفاده‌ای را که گفته می‌شود زیر خط استاندارد‌های سازمان بهداشت کشور است و یا دیگر مورد استفاده نیست دور خواهد ریخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش دولت این کشور دو شرکت جمع‌آوری زباله را برای این پروژه استخدام کرده که قرار است ماهانه ۱۵ هزار بسته را از انبار‌های وزارت بهداشت خالی کنند. آن‌ها اقلام جمع‌آوری شده را بازیافت یا می‌سوزانند.

این درحالیست که کمیته پارلمانی حساب‌های عمومی انگلیس در گزارش خود هشدار داده است که هزینه این پروژه و تاثیرات آن روی محیط زیست مشخص نیست. بر اساس این گزارش وزارت بهداشت انگلیس بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، ۱۲ میلیارد پوند برای خرید تجهیزات محافظتی هزینه کرده که ۸.۷ میلیارد پوند آن باید کسر می‌شد، زیرا قیمت بازار در پایان سال گذشته کمتر از قیمت پرداخت شده در اوج همه گیری بود.

دیم مگ هیلیر، نماینده حزب کارگر انگلیس، که ریاست کمیته پارلمانی حساب‌های عمومی را بر عهده دارد، گفت: «داستان خرید تجهیزات محافظتی شاید شرم‌آورترین بخش از پاسخ دولت به همه‌گیری کرونا بود. در آغاز همه گیری کارکنان خدمات بهداشتی و مراقبت‌های اجتماعی به دلیل فقدان تجهیزات محافظتی اولیه، جان خود و خانواده هایشان را به خطر انداختند.

وی افزود: دولت در تلاشی ناامیدکننده برای جبران اوضاع، مبالغ هنگفتی را به هدر داد و قیمت‌ها و پرداخت‌های افتضاحی را به واسطه‌ها بدون راستی‌آزمایی پرداخت کرد»

این درحالیست که پت کالن، مدیر اجرایی کالج سلطنتی پرستاری انگلیس گفت: «این یک یادآوری دردناک از بدترین بیماری همه گیر است. از زمانی که تجهیزات حفاظتی کم بود تا اکنون که به هدر می‌رود.»

وی افزود کنار آمدن با این مطلب که قرار است میلیارد‌ها پوند از لوازم وزارت بهداشت دود شود کار دشواری است. اگر این پول در وهله اول عاقلانه‌تر و با کیفیت مناسب‌تر استفاده می‌شد، ممکن بود جان بسیاری از پرستاران نجات می‌یافت.

مدیر اجرایی کالج سلطنتی پرستاری انگلیس عنوان کرد: اگر می‌خواهیم واقعاً درس بگیرم، تحقیق برای شناسایی دلایل و اشتباهات، امری مهم است تا هرگز تکرار نشوند.

گزارش‌ها حاکیست که بالغ بر یک هزار و پانصد پرستار در انگلیس در جریان همه‌گیری کرونا جان باختند. دولت انگلیس فروردین ماه گذشته با وجود شمار زیاد جان باختگان به نسبت جمعیت این کشور، همه محدودیت‌های کرونایی را لغو کرد. بر اساس اعلام وزارت بهداشت انگلیس آزمایش رایگان کرونا برای عموم از روز جمعه (۱۲ فروردین) متوقف و صرفا به افرادی که دارای علائم کرونایی هستند توصیه شده در خانه بمانند و از تماس با افراد دیگر خودداری کنند تا بهبود یابند. گفته می‌شود که آزمایش رایگان کرونا در کنار محدودیت‌های ناشی از این بیماری، بالغ بر ۱۵.۷ میلیارد پوند برای دولت هزینه داشته است.

سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس سه روز بعد (۱۵ فروردین) اعلام کرد که ۹ نشانه جدید را به فهرست رسمی علایم کرونایی اضافه کرده است. این نهاد بهداشتی انگلیس افزود که علائم ویروس جدید، بسیار شبیه به علائم سایر بیماری‌ها مانند سرماخوردگی و آنفولانزا است.

این درحالیست که تازه‌ترین داده‌های آماری در انگلیس نشان می‌دهد که موارد ابتلا به کرونا در این کشور برای نخستین بار طی دو ماه گذشته روند صعودی در پیش گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا کمیته پارلمانی سازمان بهداشت جهانی وزارت بهداشت میلیارد پوند وزارت بهداشت همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۲۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف رحیمی افزود: تصویب فوق العاده خاص در واپسین لحظات جمع بندی جداول بودجه ۱۴۰۳ انجام گرفت. این اتفاق با همراهی نمایندگان مجلس دوازدهم با کادر درمان و همچنین در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی درباره تصویب بودجه فوق العاده خاص افزود: هر چند خواسته پرستاران تصویب این قانون با ضرایب بالاتر از ضریب فعلی می‌باشد اما سازمان نظام پرستاری این اقدام نمایندگان را قابل تقدیر می‌داند.

رحیمی ضمن تقدیر از دیگر ارگان‌ها و سازمان‌های همراه در پیگیری و تصویب این قانون، تصریح کرد: این اتفاق در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی تاکید کرد: با وجود شرایط سخت کاری و نوسانات اقتصادی، پرستاران به شدت تحت فشار بوده و متأسفانه هر روز اخبار نگران کننده‌ای از جای جای کشور به گوش می‌رسد. تصویب فوق‌العاده خاص اتفاقی مبارک اما ناکافی برای ایجاد انگیزه کادر درمان است.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری در ادامه گفت: انتظار ما همراهی دولت با خواسته‌های سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت در پیگیری و تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران است.

کد خبر 6095981 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است