Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، روز شنبه با حضور مسئولان محلی و استانی ۹ دستگاه پایش آنلاین حرارتی در کنار کوره های پالایشگاه نفت نصب شد که بناست به صورت آنلاین میزان تولید گرما و آلاینده ها را رصد و اعلام کند.

در این مراسم ، مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران روز شنبه در این مراسم اعلام کرد: این پالایشگاه به تنهایی ۱۵ درصد از سهم انرژی سوخت کشور را تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد آرمان فر افزود: ۵۰ درصد از تولید سهم سوخت هوایی کشوری نیز بر عهده این پالایشگاه است.

وی توجه به شاخص‌های محیط زیست را یکی از اولویت های کار پالایشگاه اعلام کرد و اظهار داشت: این پالایشگاه در ۴۰۰ هکتار فضای تشکیل شده که ۲۵۰ هکتار معادل ۷۰ درصد مساحت آن را فضای سبز تشکیل می‌دهد و این میزان فضای سبز در نوع خود یک رکورد در جهان به شمار می‌آید.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران گفت: باید به تدریج به سمت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و فاصله گرفتن از سوخت های فسیلی و توانگری پالایشگاه رفت ، در تلاش هستیم تا نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی خورشیدی  را راه‌اندازی کنیم.

وی در خصوص راه اندازی ایستگاه پایش هوا در باقرشهر اعلام کرد: اکنون برای راه‌اندازی این ایستگاه پایش نیاز به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار داریم.

پالایشگاه نفت تهران در راستای بهبود عملکرد خود و کاهش آلاینده های محیط زیستی تلاش کرده

مدیر هماهنگی و نظارت شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور نیز در این نشست گفت: پالایشگاه نفت تهران به رغم گذشت بیش از ۵۰ سال از آغاز فعالیت آن سال به سال در راستای بهبود عملکرد خود و کاهش آلاینده های محیط زیستی تلاش کرده است.

نداف مروج  افزود: ۵۰ تا ۵۵ درصد تولید سوخت کشور در مناطق و پالایشگاه‌های ساحلی است که بخشی از تولیدات آن ساده و بخش دیگر نیز در سطح مناطق مرکزی کشور توزیع می شود.

وی اظهار داشت: بسیاری از پالایشگاه های کشور در زمینه تولید نفت کوره نیازمند اصلاح روند تولید هستند که این اصلاح و بهبود شرایط نیاز به ۱۲ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان اعتبار دارد.

مدیر هماهنگی و نظارت شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور ادامه داد: امروز در زمینه سوخت مشکل آلودگی نداریم بلکه مسئله مربوط به زیرساخت ها و آسفالت کشور است.

سیاست‌های مصرف سوخت کشور به میزان کافی کارآمد نبوده

مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست کشور نیز در ادامه این جلسه گفت: باید بپذیریم که سیاست‌های مصرف سوخت کشور به میزان کافی کارآمد نبوده و امروز باید در ادامه استفاده و بهره‌گیری از این سیاست‌ها بازنگری داشته باشیم.

داریوش گل علیزاده افزود: سیاست‌های کنونی مصرف سوخت علاوه بر آن که منجر به افزایش مصرف سوخت در کشور شده آلودگی هوا به خصوص در کلانشهرها را نیز به دنبال داشته است.

وی یادآور شد: باید فرایندهای کنونی اصلاح شود و به سمت کاهش مصرف در منابع متحرک برویم.

مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست کشور اظهار داشت: بنا بود از سال ۱۴۰۱ استفاده از سوخت یورو ۶ در مدار بهره‌برداری قرار گیرد که متأسفانه وزارت نفت اعلام کرد چهار سال برای رسیدن به این نقطه زمان نیاز دارد از همین رو اجرای این برنامه لغو شد.

وی خاطرنشان کرد: وزارت نفت آنگونه که باید به تعهدات خود در زمینه اصلاح و بهبود تولید سوخت عمل نکرد و مطابق و برنامه‌های سازمان محیط زیست پیش نرفت.

گل علیزاده تاکید کرد: در پالایشگاه انتظار داریم که محصولات تولیدی کمترین آسیب را به محیط زیست برساند اگر چه برنامه هایی در زمینه کاهش آلاینده‌ها دارند اما این میزان آنچنان که باید و شاید کافی نیست.

اغلب پالایشگاه ها توسط مراکز انسانی محاط شده‌اند

مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست کشور با بیان اینکه اغلب پالایشگاه ها توسط مراکز انسانی محاط شده‌اند گفت: در روند توسعه شهرها و پیش بینی های آینده نگرانی نداریم از همین رو در اغلب اوقات منافع کوتاه مدت را بر منافع بلندمدت ترجیح می‌دهیم و این نوع تصمیم ها گاه خسارات جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای ایران در زمینه تولید سوخت های تجدید پذیر افزود: می‌توان از توان نیروگاه های خورشیدی و بادی برای تولید برق در کشور بهره گرفت و میزان استفاده از سوخت های فسیلی و منابع تجدید ناپذیر را به حداقل رساند.

گل علیزاده در خصوص آخرین توافقات انجام شده در خصوص لغو قانون ممنوعیت استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت نیز اعلام کرد: سازمان محیط زیست با لغو این قانون و راه اندازی واحدهای تولیدی جدید موافق نیست اما با توسعه واحدهای تولیدی موجود موافق است.

برچسب‌ها پالایشگاه نفت تهران سازمان حفاظت محیط زیست وزارت نفت آلودگی هوا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پالایشگاه نفت تهران سازمان حفاظت محیط زیست وزارت نفت پالایشگاه نفت تهران سازمان حفاظت محیط زیست وزارت نفت آلودگی هوا پالایشگاه نفت تهران سازمان محیط زیست محیط زیست پالایشگاه ها راه اندازی آلاینده ها سوخت کشور مصرف سوخت سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی صبح یکشنبه در نشست تخصصی به مناسبت هفته زمین پاک در دانشگاه اراک با اشاره به مدیریت پسماندها اضافه کرد: در ایران، قانون مدیریت جامع پسماند ایجاد و آئین نامه اجرایی برای آن تصویب شده و از دهه ۸۰ تاکنون به اجرا درآمده و باید اذعان کرد مدیریتی که در این عرصه انجام می‌شود نیازمند بازنگری است و باید مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: متأسفانه جهش‌های مدنظر در راستای حل مشکلات زیست محیطی اتفاق نیفتاده و امیدواریم در این خصوص اتفاقات جدید در استان صورت پذیرد.

یوسفی تاکید کرد: سازمان مردم نهادی تحت عنوان حافظان طبیعت و محیط زیست در شهرستانهای ساوه و زرندیه، از پسماندهای قابل بازیافت از پوست میوه‌ها، سبزی‌ها وصیفی جات تحت عنوان خشکاله برای مصرف دام درست می‌کنند و داوطلبانه به دامداری‌ها تحویل می‌دهند.

وی افزود: این خشکاله‌ها حدود ۷۰ درصد وزن پسماندهای خانگی است و به جای تولید شیرابه و هزینه‌های حمل و نقل و دفن به عنوان علوفه مورد نیاز دام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در طول شبانه روز ۷ و نیم تن پسماند عفونی در استان تولید می‌شود که باید پس از طی یک مرحله اتوکلاو در سایت‌های ویژه دفن شوند که اقدامات در این راستا در سطح استان در شهرستان‌های ساوه و اراک در حال انجام است.

وی با اشاره به پسماند صنعتی معمولی و ویژه گفت: پسماند صنعتی ویژه حدود یک میلیون تن سالانه در استان تولید می‌شود که یک سایت در این خصوص از دهه ۹۰ در ساوه ایجاد شده که کم و بیش در حال فعالیت است.

وی در ادامه یکی از اقدامات جدی در دانشگاه‌ها را ارائه راهکار برای پساب‌های تولید صنایع و صنایع ویژه و همچنین پساب‌های کشاورزی برشمرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲، در قالب پویش ملی مسیر سبز- ایران پاک، پاکسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان با بکارگیری اقشار آسیب دیده و حمایت افراد خیر و شرکت‌های صنعتی صورت گرفته است؛ که در این پویش تاکنون ۴۰ تن زباله در قالب ۱۰ هزار پاکت جمع آوری شده است.

وی بر تحقیق علمی و فرهنگ سازی خطاب به دانشجویان تاکید کرد و گفت: هر اقدام زیستی محیطی نیازمند ۲ اهرم قانون و فرهنگ سازی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: آموزش مدیریت پسماند در مدارس، روش‌های مدیریتی پسماند عفونی برای منشی مطب‌ها، مدیریت پسماند صنعتی و ویژه برای صنایع و آموزش مدیریت پسماندهای عادی برای شهرداران و دهیاران از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و فرهنگ سازی باید مورد نظر قرار گیرد.

یوسفی با بیان اینکه بیش از هزار لیتر در ثانیه در استان پساب صنعتی وجود دارد که قابلیت بازچرخانی دارند که برای این نیز باید راهکار لازم ارائه و پیاده سازی شود.

کد خبر 6090585

دیگر خبرها

  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی