Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اروپا برای دیدار و گفت‌وگو با رئیس جمهور و نخست وزیر اوکراین در زمینه الحاق این کشور به اتحادیه اروپا، امروز (شنبه) وارد کی‌یف شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روزنامه لو فیگارو، اورسولا فون در لاین با ورود به کی‌یف طرح جاه‌طلبانه اوکراین برای پیوستن به اتحادیه اروپا و بازسازی این کشور را بار دیگر بررسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این زمینه اظهار داشت: من به کی‌یف آمده ام تا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور و دنیز شمیهال نخست وزیر اوکراین ملاقات کنم.

رئیس کمیسیون اروپا اضافه کرد: ما کارهای مشترک لازم برای بازسازی و پیشرفت اوکراین در مسیر اروپا را بررسی می‌کنیم.

چندی پیش کلمان بون (Clément Beaune) نماینده وزیر امور خارجه فرانسه در امور اروپا گفته بود: تلاش اوکراین برای پیوستن به اتحادیه اروپا ممکن است ۱۵ تا ۲۰ سال طول بکشد تا به نتیجه برسد.

در همین پیوند رویترز اعلام کرده است که کمیسیون اروپا به عنوان بازوی اجرایی اتحادیه اروپا ۱۷ ژوئن (۲۷ خرداد) دیدگاه خود را درباره درخواست نامزدی اوکراین در این اتحادیه ابراز می‌کند. انتظار می رود سران اتحادیه اروپا یک هفته بعد در اجلاسی در این زمینه گفت‌وگو کنند.

حتی اگر این روند از سوی کشورهای عضو تصویب شود روند عضویت کامل اوکراین در این اتحادیه سال‌ها طول خواهد کشید و ممکن است توسط هر عضوی وتو شود.

به گفته سه نفر از دیپلمات های اروپایی، سناریوی احتمالی این است که کمیسیون اروپا که همچنین توصیه‌هایی را درباره مولداوی و گرجستان ارائه خواهد داد، به صورت مشروط درباره اعطای وضعیت عضویت به اوکراین چراغ سبز نشان دهد.

این دیپلمات‌ها گفتند: در آن صورت سران کشورها به احتمال زیاد فرمولی پیدا خواهند کرد که فعلا وضعیت نامزدی را به اوکراین اعطا نمی‌کند.

یک دیپلمات اروپایی گفت: فلسفه این کار اکنون تغییر کرده است. هیچ کس به وضوح پاسخ منفی نمی‌دهد، اما کشورهایی که به نظر می‌رسد اشتیاقی در این زمینه ندارند، می‌خواهند تا آنجا که ممکن است این امر به تعویق بیفتند.

در همین ارتباط رئیس جمهوری اوکراین در کنفرانسی در دانمارک گفت: اظهاراتی درباره این که اوکراین بخشی از خانواده اروپایی است باید با اقداماتی پیگیری شود.

اولگا استفانیشینا معاون نخست وزیر اوکراین در امور همبستگی اروپا نیز پس از نشست اخیر کمیسیون اروپا در توییتر نوشت: موضع ما روشن است. اوکراین به تعهد قانونی و نه یک وعده سیاسی نیاز دارد. تردیدها برای کشور من بسیار گران تمام می‌شود.

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه ماه گذشته پیشنهاد ایجاد یک «جامعه سیاسی اروپایی» را داد که ساختار جدیدی ایجاد و امکان همکاری نزدیک‌تر با کشورهایی را ایجاد می‌کند که به دنبال عضویت در اتحادیه اروپا هستند.

این طرح اوکراین و برخی از کشورهای شرقی و حوزه بالتیک را عصبانی کرده است و آنها آن را تلاش برای به تعویق انداختن فرایند الحاق به اتحادیه قلمداد می‌کنند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین ، اتحادیه اروپا ، ولودیمیر زلنسکی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین اتحادیه اروپا ولودیمیر زلنسکی اتحادیه اروپا کمیسیون اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می‌ شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

کد خبر 6092324

دیگر خبرها

  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند