Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور نشان می‌دهد، با سپری شدن 262 روز از سال آبی، تا 21 خردادماه (سال آبی 1401-1400) مجموع حجم آب در مخازن سدهای کشور به حدود 26.47 میلیارد مترمکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته بیانگر 5 درصد کاهش است.

به گزارش ایران اکونومیست از  وزارت نیرو، "فیروز قاسم زاده" مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور اظهار کرد: بررسی وضعیت ورودی سدهای کشور نشان می‌دهد که ورودی به مخازن در سال آبی جاری 26.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

75 میلیارد مترمکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته 3 درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: میزان پرشدگی سد زاینده‌رود در استان اصفهان، سدهای استان تهران، سدهای استان خوزستان و سدهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه در شرایط فعلی به ترتیب حدود 29 درصد، 34 درصد، 57.7 درصد و 71 درصد است.

مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور افزود: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای عبور بدون تنش از فصل گرمای پیش رو، رعایت الگوی بهینه مصرف از سوی مردم، بسیار کمک کننده خواهد بود.



منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سال آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،  مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه با وقوع بارش‌های اخیر ظرفیت سد دز بطور ۱۰۰ درصد تکمیل شد، گفت: با ظرفیتی که در سد ایجاد کردیم موفق شدیم سیلاب ورودی به سد دز که پیک آن بالای ۲ هزار و متر مکعب بر ثانیه است در مخزن ذخیره کنیم و با خروج از رودخانه‌های فصلی ایجاد ظرفیت شد.

صدریان فر گفت: کارشناسان ورودی سد دز را رصد می کنند تا چنانچه نیاز به خروج آب بیشتر باشد آن را افزایش دهیم تا مشکلی برای مردم و کشاورزی آنها به وجود نیاد.

وی افزود: چنانچه آورد ما در بالا دست سد دز بیشتر شود جای نگرانی نیست و اوضاع تحت کنترل است.

صدریان فر در رابطه با وضعیت آبگیری در دیگر سد‌های استان پس از بارندگی دو روز گذشته، بیان کرد: در حال حاضر ۸۱ درصد کل مخازن سد‌های استان آبگیری شده است، در زنجیره کارون بالای ۹۱درصد و در سد دز صدرصد آبگیری شد.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان خاطر نشان کرد: وقوع سیل بعید است، در حال رصد سامانه‌های بارش هستیم، به نظر می‌رسد بارش‌های بعدی به این شدت نیست، اما اگر هم شدید باشد نگران نیستیم.

وی این را هم گفت که ظرفیت مخزن سد کرخه ۵ میلیاردو ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که باوجود بارش‌های اخیر تنها ۲میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آن پر شده و بالغ بر ۳ میلیارد مترمکعب ظرفیت آن هنوز خالی است.

دیگر خبرها

  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • پس از بارش های اخیر همچنان۱۱ استان درگیر کم بارشی
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست