Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با بیان اینکه روزی به دلیل مشکلات و زیان‌ده بودن، قصد فروش پتروشیمی اروند را داشتند و امروز این شرکت به سرآمد شرکت‌های پتروشیمی کشور تبدیل شده است، گفت: دیگر آن روزها برای شرکت‌های هلدینگ تکرار نخواهد شد و با عزم راسخ به سمت توسعه حرکت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، حسن نشان‌زاده مقدم با اشاره به معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی اروند، گفت: حدود ۴ سال فرصت خدمتگزاری در پتروشیمی اروند را داشتم و به واقع اعلام می‌کنم هر آنچه که به عنوان دستاورد از آن یاد می‌شود و به دست آمد، همگی حاصل عملکرد مجموعه ای بود که خالق موفقیت های بسیارند.
وی افزود: سال ۱۳۸۹ اولین واحد پتروشیمی اروند وارد مدار شد و به دلیل مشکلات بسیار، بنا بود این شرکت‌ در سال‌های بعد به فروش برسد، اما اکنون شاهدیم که پتروشیمی اروند سرآمد شرکت‌های هلدینگ شده است که این موفقیت حاصل تلاش همه‌ کارکنان و مدیرانی ست که از خود گذشتند تا شرکت به این نقطه برسد.
نشان زاده با اشاره به وضعیت شرکت در آن سال‌ها گفت: در آن سالها نسبت صورت های مالی یکی از معضلات بود و شرکت ۲۲۰ میلیون یورو و ۴ هزار میلیارد تومان بدهی داشت و سالانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان نرخ تسریع ارز به آن اضافه می‌شد، اما با درک شرایط و تلاش‌های مضاعف همکاران، امروز نه تنها این شرکت هیچ بدهی‌ای ندارد، بلکه به یکی از سودآورترین شرکت های هلدینگ تبدیل شده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس ادامه داد: در آن سال‌ها، شرکت در حوزه تولید نیز با چالش های زیادی دست به گریبان بود که با ترسیم سیاست‌ها و اعتماد به شرکت های داخلی، قطعات و پشتیبانی‌های مورد نیاز از طریق متخصصین داخلی تامین و مشکلات مرتفع شد تا جایی که امروز مهندس کیانی سخن از تولید بیش از ۹۰ درصد ظرفیت اسمی محصول کلر دارند و ان‌شاءالله این میزان به ۱۰۰ درصد ظرفیت طراحی خواهد رسید.
وی با اطمینان از توان تیم مدیریتی جدید تاکید کرد: مطمئنم با درایت و کار تیمی و حضور مهندس کریمی، روزهای خوب اروند استمرار خواهد داشت و این روزهای خوب به دیگر شرکت‌های بالادستی، میان دستی و بیش از ۴۰۰ شرکت پائین دستی که وابسته به پتروشیمی اروند هستند، منتقل خواهد شد.
نشان‌زاده مقدم تصریح کرد: در کنار تولید با حداکثر ظرفیت، باید به فکر توسعه نیز باشیم، چراکه در گروه خلیج فارس اراده و عزم برای یک‌ جهش تاریخی است و در این برهه زمانی، ما نیز باید نقش تاریخی خود را ایفا کنیم و به سمت توسعه برویم.
وی افزود: اطمینان داریم علاوه بر استمرار موفقیت‌ها و تولید حداکثری، توسعه پتروشیمی اروند نیز در این دوره محقق خواهد شد تا باقیات و صالحات از خود برجای بگذاریم.
معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در پایان با تاکید بر اراده‌ جمعی در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس خاطر نشان کرد: اراده‌ جمعی در گروه بر این است تا با تمام توان کار کنیم و هیچ مانعی را برای توسعه نخواهیم دید و هیچ بن‌بستی برای مسیر توسعه قائل نباشیم. ممکن است هزینه بالا برود ممکن است فشارها به زندگی و کار بیشتر شود، اما عزم بر توسعه از بین نخواهد رفت و در این مسیر همپای دکتر علی عسکری مدیرعامل محترم گروه خواهیم بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس پتروشیمی اروند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • نام جدید باشگاه استقلال رسماً مشخص شد
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد | «خلیج فارس» مقابل اسم آبی ها