Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فیاضی، در نشست خبری با موضوع ثبت نام غیرقانونی مؤسسه ترکیه‌ای یونس امره افزود: این مدرسه به صورت غیرقانونی مشوق‌هایی را برای مصادره و جذب نخبگان در نظر گرفته است و به دلیل جذابیت‌های سفر خارجی و تحصیل در یک کشور دیگر، مؤسسات ایرانی و غیر ایرانی مرتبط با سفارت ایران یک بزک برای مدارس خارجی ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فرار از کنکور، سربازی یا تحصیل در رشته پزشکی را از جمله مواردی دانست که موجب ایجاد انگیزه در دانش آموزان برای تحصیل در مدارس خارجی می‌شود، ادامه داد: پس از آنکه این دانش آموزان چندین سال در کشور خارجی تحصیل می‌کنند و با صرف مبالغ هنگفت عملاً خانواده‌هایشان مال باخته می‌شوند با یک مدرک که حتی ممکن است ارزش قانونی هم نداشته باشد به کشور باز می‌گردند در حالی که برای اخذ مدرک تحصیلی در چنین سطحی اصلاً نیازی به چنین هزینه‌ای نیست.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور افزود: خانواده‌ها سالی یک میلیارد تومان هزینه می‌کنند در حالی که تنها تعداد کمی از دانش آموزان این مدرسه بورسیه می‌شوند و مابقی دانش آموزان بعد از ۳ تا ۴ سال مال باخته شده و با صرف مبالغ زیادی به کشور باز می‌گردند.

فیاضی با بیان اینکه ما به عنوان حاکمیت موظف به آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به خانواده‌ها در خصوص این موضوعات هستیم، گفت: ما موظف هستیم به خانواده‌ها این موضوع را نشان دهیم که این افراد سودجو درِ باغ سبز را به دانش آموزان و خانواده‌ها نشان می‌دهند

وی در خصوص افشاگری رسانه‌ها در این خصوص اظهار کرد: امروزه رسانه‌ها در داخل کشور عکس العمل شدیدی نسبت به این ثبت نام‌های کلاهبردارانه نشان داده است چرا که غرب زدگی نباید جایگزین خودباوری و اتکا به توانمندی‌های داخلی شود.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور به مشکلات خانواده‌ها بعد از ثبت نام فرزندانشان در این مدارس اشاره کرد و گفت: برخی از مادران به همراه این نوجوانان در خارج از کشور می‌مانند و پدران تنها موظف به نگهداری دیگر فرزندان در داخل کشور می‌شوند. در حقیقت اعضای خانواده‌ها مدت‌ها جدا از هم زندگی می‌کنند که این موضوع علاوه بر خسارت‌های مادی، خسارت‌های معنوی هم به خانواده‌ها وارد می‌آورد.

فیاضی با بیان اینکه امنیت ملی کشور ما با سفر دانش آموزان به مدارس خارجی غیرمجاز با چالش مواجه می‌شود، اظهار کرد: ما ایرانیان هم نسبت به این موضوع حساس هستیم. امسال خبرگزاری آناتولی این موضوع را برای اولین بار رسانه‌ای کرد. البته ما در حال رصد مداوم این اقدام مدرسه یونس امره بوده اما در این دولت بود که تصمیم بر این موضوع گرفتیم که مقابل این مدرسه و مدارسی مانند آن بایستیم.

وی با تاکید بر اینکه ما علاقه مند به کارهای علمی و تحقیقاتی بین المللی هستیم تصریح کرد: این فعالیت علمی باید با بده بستان همراه باشد و با مخفی کاری صورت نپذیرد. البته فقط ترکیه هم اقدام به ثبت نام دانش آموزان خارجی نمی‌کند. بسیاری از کشورهای غربی در مدارسی که اصلاً خارج از ضوابط هستند اقدام به ثبت نام از دانش آموزان می‌کنند و سالانه چندین هزار یورو شهریه می‌گیرند.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور با بیان اینکه این مدارس به دلیل اینکه از ضوابط علمی کافی برخوردار نیستند هیچ قانون و حدنصابی برای پذیرش دانش آموز ندارند گفت: این مدارس معمولاً بیش از ظرفیت خود اقدام به ثبت نام می‌کند. تعداد کمی دانش آموز بورسیه می‌گیرند و چندین برابر آن از بقیه دانش آموزان شهریه دریافت می‌کنند. گاهی یک دانش آموز زیر ۱۸ سال هم که از اختیارات قانونی برخوردار نیست پدر و مادر خود را مورد فشار قرار می‌دهد تا وی را در این مدارس ثبت نام کنند.

وی با اشاره به مدارس مجازی خارجی گفت: بدتر از این مدارس، مدارس مجازی است که دانش آموز حتی از امکانات فیزیکی مدرسه هم بهره مند نمی‌شود. فقط مدرکی می‌گیرد که اعتباری هم در داخل کشور ندارد. ما به این مدارس و سایر مدارس غیرمجاز هشدار و اخطار می‌دهیم که این آزمون‌ها و ثبت نام‌های غیر قانونی را متوقف کنند. معمولاً این هشدارها اثرگذار خواهد بود زیرا این کشورها اکثراً از کشورهای دوست و برادر هستند و نمی‌خواهند روابط خود را با کشورمان دچار مشکل سازند.

فیاضی خاطرنشان کرد: همه این دانش آموزان پذیرفته شده در این مدارس بورسیه نمی‌شوند. این مدارس به بهانه جذب تعداد کمی دانش آموز بورسیه، تعداد زیادی از دانش آموزان را با شهریه ثبت نام می‌کند.

کد خبر 5511563 علی قدمی

منبع: مهر

کلیدواژه: مدارس خارج از کشور ترکیه بورسیه ها شهرداری تهران شورای شهر تهران مترو قطار علیرضا زاکانی حج تمتع قوه قضاییه سازمان محیط زیست ترافیک سرقت صندوق امانات بانک ملی پلیس راهور طوفان شورای عالی استان ها شرکت مترو تهران خارج از کشور دانش آموزان مدارس خارجی مدارس خارج خانواده ها دانش آموز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌ نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران در ۳۱ ماده تنظیم شده است که پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است.

وی افزود: مهم‌ترین محورها استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مثل قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم. نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به ویژه بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

جهان‌پور ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

وی گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج‌نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ماست و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر، سازمان نظام پرستاری پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داد.

کد خبر 748838

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند