Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از برگزاری آزمون ترکیه برای جذب دانش‌آموزان ایرانی خبر نداشتیم، گفت: مدارس وابسته به سفارتخانه‌ها نیز خارج از ضوابط دانش‌آموزان ایرانی را پذیرش می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش گفت: ایرانیانی که هوش بالاتری دارند همیشه مورد طمع بودند همچنین درباره نخبگان دانشگاهی و اقتصادی مشوق‌هایی برای جذب آنها از سوی سایر کشورها تعیین می‌شود اما هم‌اکنون شاهد کاهش سن جذب نخبگان هستیم که به سن دانش‌آموزی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی موسسات وابسته به سفارتخانه سایر کشورها با اغوای دانش‌آموزان آنها را برای زندگی در خارج از کشور ترغیب می‌کنند و با جذابیت کاذب برای مدارس خارج از کشور زمینه مهاجرت دانش‌آموزان را ایجاد می‌کنند و برخی برای فرار از کنکور، سربازی، قبولی در رشته پزشکی، بورسیه در دانشگاه‌ها و زندگی در کشورهای دیگر فریب این موسسات را می‌خورند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور گفت: دانش‌آموزان بعد از رفتن به خارج از کشور و چند سال زندگی به مالباخته تبدیل می‌شوند و گاهی سالانه یک میلیارد تومان هزینه تحصیل و زندگی در این کشور می‌شود و این مقدار هزینه در این سنین فایده‌ای ندارد.

فیاضی متذکر شد: ما به عنوان حاکمیت باید به مردم اطلاع‌رسانی کنیم که پشت این تبلیغات اغواگری است و در ماجرای آزمون توسط ترکیه مشاهده کردید، رسانه‌های ما و مردم حساسیت بسیاری به سرقت سرمایه‌های انسانی نشان دادند. سرقت نخبه‌ها و سرمایه انسانی سال‌هاست رخ می‌دهد و دانش‌آموزان بسیاری با این روش و چراغ خاموش مهاجرت کردند.

وی درباره اینکه آیا این مرکز امور بین‌الملل از برگزاری این آزمون توسط کشور ترکیه مطلع نبود، گفت: خبر داشتیم اما این بار خبرگزاری آناتولی آن را اعلام کرد بنابراین همه خبر مطلع شدند، درحالی که هر سال این کار و اغواگری انجام می‌شود، دولت سیزدهم برای برخورد با این اقدام برنامه داشت و هماهنگی برای برخورد با آنها و توقف فعالیت را مدنظر داشتیم.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور بیان کرد: تمایل داریم با همه کشورهای دنیا تعامل داشته باشیم اما این موضوع نباید باعث خودزنی شود، ایران هم در سایر کشورها فعالیت دارد اما طبق قانون، مخفی کاری که در برگزاری آزمون انجام شد، ناراحت‌کننده است.

فیاضی ادامه داد: اعتراض به ترکیه باید توسط وزارت خارجه انجام شود و از نظر اداری باید از سفارتخانه این کشور توضیح بخواهند البته فقط ترکیه این کار را انجام نمی‌دهد و برخی کشورهای اروپایی به بهانه آموزش زبان یا دو تابعیتی شدن دانش‌آموزانی را که ضوابط ندارند با شهریه 10 هزار یورو یا 300 میلیون تومانی در سال ثبت نام و حدود 100 تا 200 دانش‌‌آموز را به این روش جذب می‌کنند.

وی متذکر شد: این کشورها تمام امکانات ویژه‌ای در کشورشان دارند را در مدرسه‌ای که مثلا در باغ قلهک سفارت انگلیس وجود دارد، تجمیع نکرده‌اند. مدارس آنلاین هم در حال فعالیت هستند به عنوان مثال برخی دانش‌آموزان از مدارس دانمارک به صورت آنلاین مدرک می‌گیرند که این مدرک را در کشور قبول نداریم.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش درباره برخورد قضایی با این اقدام موسسه یونس امره ترکیه ادامه داد: به کشورها هشدار و اخطار می‌دهیم تا این کار را متوقف کنند و معمولا با این تذکر کار را متوقف می‌کنند چون وقتی مشاهده می‌کنند کشور میزبان راضی نیست و به خاطر ارتباط دوستانه می‌خواهند ماجرا را جبران کنند.

فیاضی تصریح کرد: تمام دانش‌آموزانی که در این آزمون شرکت کردند، بورسیه نمی‌شوند و تعداد اندکی بورسیه می‌شوند البته ما از برگزاری این آزمون خبر نداشتیم و بدون اخذ مجوز بوده است اما از روش‌های دیگر شبیه به این اقدام باخبر بودیم و از آنها جلوگیری شده است.

وی درباره اینکه دانش‌آموزان از مناطق محروم همچون ایرانشهر یا گمیش تپه چگونه از این موضوع اطلاع نداشتند، بیان کرد: این موسسات شبکه شخصی و فردی دارند و افرادی که قبلا به این موسسه رفته یا در آزمون حضور داشتند، اطلاع داده‌اند و شبکه مدرسه‌ای نداشتند. برخی موسسات مجوز برای یک مقطع تحصیلی می‌گیرند ولی به خارج از آن مقطع تسری می‌دهند، هشدار می‌دهیم که این کارها را متوقف کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور خارج از کشور آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در فارس
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس