Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- پروژه استقرار سامانه پایش آنلاین پارامترهای محیط زیستی گاز خروجی دودکش کوره‌های منطقه جنوبی پالایشگاه تهران به بهره‌برداری رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، پروژه استقرار سیستم پایش آنلاین پارامترهای محیط زیستی گاز خروجی دودکش کوره‌های منطقه جنوبی پالایشگاه تهران ظهر امروز با هدف پایش آنلاین 9 دودکش کوره‌های منطقه جنوبی پالایشگاه تهران به‌منظور سنجش پارامترهای محیط زیستی، پایش آنلاین دما و جریان گاز خروجی از دودکش‌ها و ارسال اطلاعات مطابق شیوه‌نامه و پروتکل سازمان حفاظت محیط زیست به‌صورت برخط به درگاه آن سازمان به‌منظور مدیریت کیفی فرآیندها و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی از جمله اهداف این پروژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم، حامد آرمان‌فر مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران در این مراسم اظهار داشت: این پالایشگاه به تنهایی 15 درصد از سهم انرژی سوخت کشور را تأمین می‌کند.

وی افزود: 50 درصد از تولید سهم سوخت هوایی کشوری نیز بر عهده این پالایشگاه است.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران توجه به شاخص‌های محیط زیست را یکی از اولویت‌های کار پالایشگاه اعلام کرد و گفت: این پالایشگاه در 400 هکتار فضای تشکیل شده که 250 هکتار معادل 70 درصد مساحت آن را فضای سبز تشکیل می‌دهد و این میزان فضای سبز در نوع خود یک رکورد در جهان به شمار می‌آید.

آرمان‌فر تصریح کرد: باید به تدریج به سمت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و فاصله گرفتن از سوخت‌های فسیلی و توانگری پالایشگاه رفت، در تلاش هستیم تا نیروگاه 500 مگاواتی خورشیدی را راه‌اندازی کنیم.

وی درباره راه‌اندازی ایستگاه پایش هوا در باقرشهر افزود: اکنون برای راه‌اندازی این ایستگاه پایش نیاز به 100 میلیارد تومان اعتبار داریم.

تلاش پالایشگاه نفت تهران در راستای بهبود عملکرد خود و کاهش آلاینده‌های محیط زیستی

نداف مروج مدیر هماهنگی و نظارت شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور نیز در این نشست گفت: پالایشگاه نفت تهران به رغم گذشت بیش از 50 سال از آغاز فعالیت آن سال به سال در راستای بهبود عملکرد خود و کاهش آلاینده های محیط زیستی تلاش کرده است.

وی افزود: 50 تا 55 درصد تولید سوخت کشور در مناطق و پالایشگاه‌های ساحلی است که بخشی از تولیدات آن ساده و بخش دیگر نیز در سطح مناطق مرکزی کشور توزیع می شود.

مدیر هماهنگی و نظارت شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور در ادامه گفت: بسیاری از پالایشگاه‌های کشور در زمینه تولید نفت کوره نیازمند اصلاح روند تولید هستند که این اصلاح و بهبود شرایط نیاز به 12 تا 13 هزار میلیارد تومان اعتبار دارد.

سیاست‌های مصرف سوخت کشور به میزان کافی کارآمد نبوده

داریوش گل علیزاده مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست کشور نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: باید بپذیریم که سیاست‌های مصرف سوخت کشور به میزان کافی کارآمد نبوده و امروز باید در ادامه استفاده و بهره‌گیری از این سیاست‌ها بازنگری داشته باشیم.

وی افزود: سیاست‌های کنونی مصرف سوخت علاوه بر آن که منجر به افزایش مصرف سوخت در کشور شده آلودگی هوا به ویژه در کلانشهرها را نیز به دنبال داشته است.

مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست کشور در ادامه گفت: باید فرایندهای کنونی اصلاح شود و به سمت کاهش مصرف در منابع متحرک برویم.

گل علیزاده اظهار داشت: بنا بود از سال 1401 استفاده از سوخت یورو 6 در مدار بهره‌برداری قرار گیرد که متأسفانه وزارت نفت اعلام کرد چهار سال برای رسیدن به این نقطه زمان نیاز دارد از همین رو اجرای این برنامه لغو شد.

وی خاطرنشان کرد: وزارت نفت آنگونه که باید به تعهدات خود در زمینه اصلاح و بهبود تولید سوخت عمل نکرد و مطابق و برنامه‌های سازمان محیط زیست پیش نرفت.

گل علیزاده تاکید کرد: در پالایشگاه انتظار داریم که محصولات تولیدی کمترین آسیب را به محیط زیست برساند اگر چه برنامه هایی در زمینه کاهش آلاینده‌ها دارند اما این میزان آنچنان که باید و شاید کافی نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان: نگهداری از محیط زیست و تحویل آن به نسل‌های آینده وظیفه همگانی استدبیرخانه پیگیری سیاست‌های رهبری در حوزه محیط زیست در همدان دایر می‌شودسخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس: قزوین سومین استان آلوده کشور شد

گفتنی است این پروژه با حضور حامد آرمان‌فر مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران، حمید زمانی فرماندار شهرستان ری، داریوش گلعلی‌زاده سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست و سایر مسئولان شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پالایشگاه نفت تهران پالایشگاه تهران محیط زیستی محیط زیست پایش آنلاین بهره برداری آلاینده ها سوخت کشور مصرف سوخت سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، کارگردان فیلم سینمایی «لازانیا» درباره ساخت فیلم انیمیشن و ارتباط بهتر مخاطب با این آثار گفت: من به سینمای انیمیشن نیز علاقه دارم و اتفاقاً دو طرح برای ساخت اثر در این قالب نوشته‌ام. من هیچ‌گاه به دنبال کسب جایزه از جشنواره‌ها نبودم و سینمایی که مورد علاقه‌ام بوده را دنبال کردم و در فیلم‌هایم به فضای فانتزی همواره توجه داشته‌ام. سینمای من غیر از فیلم «دزد و پری» که مختص مخاطب خردسال است، معمولاً سینمایی است که مخاطبش خانواده‌ها هستند و سعی دارم قصه‌پردازی کنم و فانتزی را هم به خوبی می‌شناسم. سریال «دیو و ماه پیشونی» همزمان در چهار پلتفرم پخش شد توانست جزو پربیننده‌ترین سریال‌های کودک و نوجوان شبکه نمایش خانگی باشد. در این سریال سعی کردم خانواده‌ها و کودکان را به شاهنامه و کتابخوانی علاقه‌مند کنم و جالب است که در زمان پخش خانواده‌هایی که حتی بچه‌های ۵ یا ۶ساله داشتند و بچه‌هایشان توان خواندن و نوشتن نداشتند هم از علاقه‌مند شدن آن‌ها به شاهنامه می‌گفتند و این برای من اتفاق بسیار خوشایندی بود. متأسفانه همانطور که پیش‌تر گفتم شرایط سینمای کودک بسیار بد است و اگر حمایت نهادهای دولتی نباشد ساخت فیلم تقریباً غیرممکن است. همیشه مسئولان شعارهای خوبی برای حمایت از این سینما مطرح کرده‌اند اما هیچ‌گاه عملکردی که شاهد بودیم در حد شعارهای مطرح شده نبوده و واقعیت موجود در سینمای کودک بسیار ناامیدکننده است.


این کارگردان درباره موضوع فیلم «والدین امانتی» توضیح داد: اولین مسئله‌ام برای ساخت یک فیلم کودک و نوجوان سرگرم‌کننده بودن اثر است. در «والدین امانتی» یکی از مفاهیمی که مدنظر داشتم مسئله محیط زیست بود. متأسفانه محیط زیست ما با بی‌توجهی در خطر از دست رفتن است و به نظر من بسیار مهم است که نسل جدید نگاهی دلسوزانه به محیط زیست داشته باشد.

وی افزود: لوکیشن فیلم «والدین امانتی» در جنگل‌های هیرکانی است که درخت‌هایی مربوط به قرن‌ها قبل در آن حضور دارند و شاید برخی درختان مربوط به چهارهزار سال پیش باشند اما متأسفانه امسال شاهد بودم که نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار درخت را قطع کرده‌اند تا یک پارکینگ بسازند و اتفاقاتی اینچنین نشان می‌دهد که ما درباره محیط زیست نیاز به فرهنگ‌سازی داریم. همانطور که گفتم یکی از دغدغه‌های من همین مسئله بود و قصد داشتم اهمیتش را به کودکان گوشزد کنم و فکر می‌کنم مهم‌ترین مسئله برای نجات محیط زیست این است که به کودکانمان حفاظت از آن را آموزش دهیم. موضوع بعدی که در این فیلم مدنظر داشتم موضوع خانواده و احترام به پدر و مادر بود. خانواده برای من کلمه‌ای قابل احترام است و سعی کردم در قالبی سرگرم‌کننده اهمیت آن را برای کودکان و نوجوانان بازگو کنم.

قناعت در پایان اظهاراتش تأکید کرد: خوشبختانه از نتیجه کار و محصول نهایی رضایت دارم و اکران آنلاین نیز تا الآن برایم با بازخوردهای خوبی همراه بوده و از مسئولان فیلم‌نت نیز تشکر می‌کنم که شرایطی را برای اکران این اثر فراهم کردند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900919

دیگر خبرها

  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد