Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@01:25:31 GMT

ویروس آبله میمون چگونه انتقال می‌یابد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۳۷۹۹

ویروس آبله میمون چگونه انتقال می‌یابد؟

رئیس سازمان جهانی بهداشت در تازه‌ترین بیانیه خود گفت: تاکنون بیش از هزار مورد مشکوک یا تایید شده آبله‌ میمون از ۲۹ کشور جهان گزارش شده است.

به گزارش مشرق، تدروس ادهانوم قبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت در تازه‌ترین بیانیه خود گفت: تاکنون بیش از هزار مورد مشکوک یا تایید شده آبله‌ میمون از ۲۹ کشور جهان گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبله‌ میمون بیماری بومی بخش‌هایی از قاره آفریقا محسوب می‌شود و به همین دلیل شیوع آن در کشورهای اروپایی توجه سازمان‌های بهداشتی را به خود جلب کرده است.

به گفته این سازمان، تاکنون هیچ موردی از مرگ و میر در اثر ابتلا به آبله میمون ثبت نشده است؛ اما این موضوع منحصرا مربوط به کشورهای غیر بومی می‌شود و تاکنون ۶۶ مرگ در اثر ابتلا به این بیماری در آفریقا به ثبت رسیده است.

رئیس سازمان جهانی بهداشت یادآور شد، شیوع این بیماری در برخی کشورها نشانه‌هایی از انتقال اجتماعی را نشان می‌دهد. سازمان جهانی بهداشت به افراد مبتلا به آبله میمون ایزوله در خانه را توصیه می‌کند.

روزاموند لوئیس، رئیس بخش مقابله با آبله برای برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت: «تماس نزدیک بین فردی اصلی‌ترین راه انتشار آبله میمون است، اگرچه او اضافه کرد که خطر انتقال آئروسل هنوز به طور کامل شناخته نشده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین حادثه متروپل قیمت آبله میمونی سازمان جهانی بهداشت بیماری آبله میمون آبله میمون سلامت اخبار سلامتی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت سازمان جهانی بهداشت آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی گفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

  معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد. وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

گفتنی است، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • انتظار متقاضیان زاهدانی در انجمن خیرین مسکن ساز چه زمانی پایان می‌یابد؟
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم