Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش گفت: برخی موسسات وابسته به سفارتخانه سایر کشور‌ها با اغوای دانش‌آموزان آن‌ها را برای زندگی در خارج از کشور ترغیب و زمینه مهاجرت دانش‌آموزان را ایجاد می‌کنند.

 

مهدی فیاضی گفت: ایرانیانی که هوش بالاتری دارند، همیشه مورد طمع بوده اند. درباره نخبگان دانشگاهی و اقتصادی مشوق‌هایی برای جذب آن‌ها از سوی سایر کشور‌ها تعیین می‌شود؛ اما هم‌اکنون شاهد کاهش سن جذب نخبگان هستیم که به سن دانش‌آموزی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی برخی موسسات وابسته به سفارتخانه سایر کشور‌ها با اغوای دانش‌آموزان آن‌ها را برای زندگی در خارج از کشور ترغیب می‌کنند و با جذابیت کاذب برای مدارس خارج از کشور زمینه مهاجرت دانش‌آموزان را ایجاد می‌کنند. برخی برای فرار از کنکور، سربازی، قبولی در رشته پزشکی، بورسیه در دانشگاه‌ها و زندگی در کشور‌های دیگر فریب این موسسات را می‌خورند.

سرقت نخبه‌ها و سرمایه انسانی سال‌ها است که رخ می‌دهد

او گفت: دانش‌آموزان بعد از رفتن به خارج از کشور و چند سال زندگی به مال‌باخته تبدیل می‌شوند و گاهی سالانه یک میلیارد تومان هزینه تحصیل و زندگی در این کشور می‌شود. این مقدار هزینه در این سنین فایده‌ای ندارد.

فیاضی گفت: ما به‌عنوان حاکمیت باید به مردم اطلاع‌رسانی کنیم که پشت این تبلیغات اغواگری است و در ماجرای آزمون توسط ترکیه مشاهده کردید، رسانه‌های ما و مردم حساسیت بسیاری به سرقت سرمایه‌های انسانی نشان دادند. سرقت نخبه‌ها و سرمایه انسانی سال‌ها است که رخ می‌دهد و دانش‌آموزان بسیاری با این روش و چراغ خاموش مهاجرت کرده اند.

وی درباره این که آیا این مرکز امور بین‌الملل از برگزاری این آزمون توسط کشور ترکیه مطلع نبود، گفت: خبر داشتیم، اما این بار خبرگزاری آناتولی آن را اعلام کرد. بنابراین همه از خبر مطلع شدند، درحالی که هر سال این کار و اغواگری انجام می‌شود، دولت سیزدهم برای برخورد با این اقدام برنامه داشت و هماهنگی برای برخورد با آن‌ها و توقف فعالیت را مدنظر داشتیم.

اعتراض به ترکیه باید توسط وزارت خارجه انجام شود

او گفت: تمایل داریم با همه کشور‌های دنیا تعامل داشته باشیم؛ اما این موضوع نباید باعث خودزنی شود. ایران هم در سایر کشور‌ها فعالیت دارد، اما طبق قانون، مخفی‌کاری که در برگزاری آزمون انجام شد، ناراحت‌کننده است.

فیاضی گفت: اعتراض به ترکیه باید توسط وزارت خارجه انجام شود و از نظر اداری باید از سفارتخانه این کشور توضیح بخواهند. البته فقط ترکیه این کار را انجام نمی‌دهد و برخی کشور‌های اروپایی به‌بهانه آموزش زبان یا دوتابعیتی شدن دانش‌آموزانی را که ضوابط ندارند با شهریه ۱۰ هزار یورو یا ۳۰۰ میلیون تومانی در سال ثبت‌نام و حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ دانش آموز را به این روش جذب می‌کنند.

او گفت: این کشور‌ها تمام امکانات ویژه‌ای را که در کشورشان دارند در مدرسه‌ای که مثلاً در باغ قلهک سفارت انگلیس وجود دارد، تجمیع نکرده‌اند. مدارس آنلاین هم در حال فعالیت هستند. به‌عنوان مثال برخی دانش‌آموزان از مدارس دانمارک به‌صورت آنلاین مدرک می‌گیرند که این مدرک را در کشور قبول نداریم.

تمام دانش‌آموزانی که در این آزمون شرکت کرده اند، بورسیه نمی‌شوند و تعداد اندکی بورسیه می‌شوند

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش درباره برخورد قضایی با اقدام موسسه یونس امره ترکیه گفت: به کشور‌ها هشدار و اخطار می‌دهیم تا این کار را متوقف کنند و معمولاً با این تذکر کار را متوقف می‌کنند. چون وقتی مشاهده می‌کنند کشور میزبان راضی نیست، به‌خاطر ارتباط دوستانه می‌خواهند ماجرا را جبران کنند.

فیاضی گفت: تمام دانش‌آموزانی که در این آزمون شرکت کرده اند، بورسیه نمی‌شوند و تعداد اندکی بورسیه می‌شوند. البته ما از برگزاری این آزمون خبر نداشتیم و بدون اخذ مجوز بوده است، اما از روش‌های دیگر شبیه به این اقدام باخبر بودیم و از آن‌ها جلوگیری شده است.

وی درباره این که دانش‌آموزان از مناطق محروم همچون ایرانشهر یا گمیش‌تپه چگونه از این موضوع اطلاع نداشتند، بیان کرد: این موسسات شبکه شخصی و فردی دارند و به افرادی که قبلاً به این مؤسسه رفته‌اند یا در آزمون حضور داشتند، اطلاع داده‌اند و شبکه مدرسه‌ای نداشتند. برخی موسسات مجوز برای یک مقطع تحصیلی می‌گیرند، ولی به خارج از آن مقطع تسرّی می‌دهند. هشدار می‌دهیم که این کار‌ها را متوقف کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سایر کشور ها خارج از کشور دانش آموزان فیاضی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل ثبت شرکت‌ها: ۷۴۴ هزار شرکت صوری در کشور داریم

ابوالفضل نصیری درباره فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی، اظهار کرد: این نوع شرکت‌ها با هدف واقعی تولید و اشتغال تاسیس نمی‌شوند بلکه برای فروش یا دریافت یک مزیت تأسیس می‌شوند و در اصطلاح به این شرکت‌ها غیرفعال گفته می‌شود و مظنون به صوری بودن هستند، اما به طور کلی پیش‌بینی این است که بالغ بر نیمی از این تعداد (۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال) حتما صوری است.

وی افزود: اکنون پیش‌نویسی مشتمل بر ۱۵ ماده با همکاری وزارت اقتصاد و دارایی و برخی وزارتخانه‌های مرتبط تهیه شده است که براساس آن، از فعالیت شرکت‌های صوری جلوگیری خواهد شد.

مدیرکل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اضافه کرد: اکنون نیز از ادامه فعالیت شرکت‌هایی که بدهی‌های مالیاتی دارند، جلوگیری می‌شود. همچنین اگر شرکت یا موسسه غیرتجاری به مدت ۵ سال هیچگونه فعالیتی نداشته باشد، به ظن کاغذی و صوری بودن با اطلاعات اداره کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری توسط سازمان امور مالیاتی کشور غیرفعال می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۵۴ قانون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عنوان کرد: اکنون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امکان انحلال شرکت‌های صوری را دارد و اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز از این رویه استقبال می‌کند.

مطابق ماده ۵۴ قانون بخش تعاونی اقتصاد، شرکت‌ها و اتحادیه‌های تعاونی در موارد زیر منحل می‌شوند:

۱ - تصمیم مجمع عمومی فوق العاده.

۲ - کاهش تعداد اعضا از حد نصاب مقرر در صورتی که حداکثر ظرف مدت ۳ ماه تعداد اعضا به نصاب مقرر نرسیده باشد.

۳ - انقضای مدت تعیین شده در اساسنامه مربوط در صورتی که در اساسنامه مدت تعیین شده باشد و مجمع عمومی مدت را تمدید نکرده باشد.

۴ - توقف فعالیت بیش از یک سال بدون عذر موجه.

۵ – رعایت نکردن قوانین و مقررات مربوط پس از ۳ بار اخطار کتبی در سال به وسیله وزارت تعاون بر طبق آیین نامه مربوط.

۶ - ورشکستگی طبق قوانین مربوط. تبصره ۱ - پس از اعلام انحلال و ثبت بلافاصله آن در اداره ثبت محل. تصفیه طبق قانون تجارت صورت می‌گیرد. تبصره ۲ - در بندهای دوم و چهارم و پنجم وزارت تعاون بلافاصله طبق آیین نامه مربوط انحلال تعاونی را به اداره ثبت محل اعلام می‌نماید. تبصره ۳ - اعلام نظر وزارت تعاون در مورد بندهای ۴ و ۵ در دادگاه صالح قابل شکایت و رسیدگی می‌باشد. تبصره ۴ - کلیه امتیازات و اموالی که از منابع عمومی دولتی و بانک‌ها در اختیار تعاونی قرار گرفته با انحلال آن باید مسترد شود. مسئولیت اعضا هر تعاونی در این مورد تضامنی است.

نصیری ابراز امیدواری کرد با تصویب قانون، اداره کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری امکان انحلال شرکت‌های صوری را داشته باشد.

دفاتر اسناد رسمی کارگزار اداره ثبت شرکت‌ها می‌شوند

مدیرکل اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور درباره فعالیت موسسات ثبتی در این حوزه گفت: سال‌هاست که این موسسات ثبتی از مردم هزینه‌های گزاف دریافت می‌کنند و البته مطابق قانون امکان برخورد با این نوع موسسات فراهم نیست، اما مطابق با تفاهم‌نامه‌ای که با کانون سردفتران و دفتریاران منعقد شده است، از مرداد یا شهریور سال جاری دفاتر اسناد رسمی با تعرفه مشخص کارگزار اداره کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری خواهند شد.

نصیری اضافه کرد: این اقدام با نظارت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و کانون سردفتران و دفتریاران انجام می‌شود و در صورتی که دفترخانه‌ای مرتکب اشتباه شود قابل پیگیری است، اما اکنون موسسات ثبتی که برای مردم مشکلاتی ایجاد می‌کنند، قابل پیگرد نیستند.

وی با بیان اینکه تبلیغات شرکت‌های ثبتی آثار سوء در پی دارد، تصریح کرد: اکنون طبق فرایندهای جدید ثبت یک شرکت کمتر از دو روز کاری زمان لازم است و با جست و جوی ابتدایی در فضای مجازی امکان ورود اطلاعات برای ثبت تغییرات شرکت‌ها میسر می‌شود و به صرف هزینه‌های گزاف برای این نوع خدمات نیازی نیست.

مدیرکل اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به فعالیت میز خدمت در اداره‌کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری و ارائه مشورت و مشاوره حقوقی به مراجعان به مردم توصیه کرد فریب تبلیغات این نوع موسسات را نخورند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • اعزام سفیران کریمه به خارج و داخل کشور با ۱۳۰ برنامه
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • مدیرکل ثبت شرکت‌ها: ۷۴۴ هزار شرکت صوری در کشور داریم
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است