Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلاحتی گفت: متقاضیان راه اندازی مشاغل روستایی و عشایری باید با آگاهی کامل نسبت به قوانین و مقررات برای دریافت تسهیلات اشتغال اقدام کنند تا در ادامه مسیر با مشکل ناتوانی در بازپرداخت مواجه نشوند.

به گفته او هدف از اجرای طرح تسهیلات اشتغال روستایی حمایت از ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و جلوگیری از مهاجرت روستانشینان به شهر‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحتی می‌گوید: این طرح به استناد آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، تسهیلات اشتغال‌زا را به سرمایه گذاران، کارآفرینان و متقاضیان بخش خصوصی و تعاونی روستایی از محل تلفیق منابع صندوق توسعه ملی با موسسات عامل پرداخت می‌کند.

این موضوع را   فلاحتی در جلسه کمیته نظارت بر طرح‌های اشتغال پایدار روستایی- عشایری  استان مطرح کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: متقاضیان راه اندازی مشاغل روستایی و عشایری باید با آگاهی کامل نسبت به قوانین و مقررات برای دریافت تسهیلات اشتغال اقدام کنند تا در ادامه مسیر با مشکلاتی همچون ناتوانی در بازپرداخت برخورد نکنند.

او گفت: اشتغال ایجاد شده از محل پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری سه هزار و ۷۱۷ نفر است و از اواخر سال ۱۳۹۶ بیش از دو هزار و ۱۳۵ طرح مشمول دریافت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری شده اند که مبلغی بالغ بر ۲۸۶ میلیارد تومان تاکنون به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.

به گفته فلاحتی برای سه هزار و ۷۱۷ نفر بطور مستقیم شغل ایجاد شده و تعداد زیادی نیز بطور غیر مستقیم از این طریق امرار معاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغالزایی جوانان تسهیلات اشتغال اشتغال روستایی روستایی و عشایری تسهیلات اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدرضا رضایی امروز در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت بوده و دولت سیزدهم عزم جدی و راسخ برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار دارد.   فرماندار میاندوآب با بیان اینکه بهسازی و نوسازی مساکن روستایی یکی از اقدامات دولت در حوزه مسکن در مناطق محروم و روستایی است، افزود: افزایش سهمیه بهسازی مساکن روستایی شهرستان از یک هزار و ۲۰۰ مسکن به یک هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان منطقه است.   وی با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان میاندوآب، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد در نظر گرفته است.   رضایی تصریح کرد: تنها ۵ درصد از سود این تسهیلات ۲۳ درصدی توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی‌مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که این موضوعی قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مساکن است.   فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه این شهرستان با پوشش ۵۵ درصدی معرفی‌شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده است، اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است.   رضایی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های دریافتی کسانی علی‌رغم معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، افزود: بنیاد مسکن موظف است طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل اقدام کند.   وی افزود: بنیاد مسکن ضمن اعلام گزارش کامل از دلایل عدم مراجعه برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد؛ راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل نیز ارائه دهد. ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه