Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محققان دانشگاه منچستر و بنیاد قلب انگلیس در مطالعه‌ای دریافته اند که یک ژل زیست تخریب پذیر می‌تواند سلول‌ها را مستقیماً به قلب منتقل و به رشد و نمو آن کمک کند.

این ژل از اسید‌های آمینه‌ای به نام پپتید‌ها ساخته شده است که بلوک‌های سازنده پروتئین‌ها هستند و می‌توان آن را قبل از اینکه دوباره به صورت جامد جمع شود به صورت مایع به قلب تزریق و سلول‌ها را در جای خود قفل کند، به گونه‌ای که آن‌ها را به قلب پیوند می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، محققان که تحقیقات خود را در کنفرانس انجمن قلب و عروق انگلیس ارائه کرده اند، ژل را به موش‌های سالم تزریق کردند و متوجه شدند که این ژل به مدت دو هفته در قلب باقی می‌ماند.

به گزارش العربیه، کاترین کینگ، محقق ارشد این مطالعه گفت: پتانسیل این فناوری جدید در کمک به بازسازی سلول‌های آسیب دیده قلب پس از یک حمله قلبی بسیار زیاد است.او و همکارانش سال‌ها به دنبال راه‌هایی برای وارد کردن سلول‌های جدید در قلب‌های آسیب‌دیده بودند تا راهی برای ترمیم آن‌ها و کاهش خطر نارسایی قلبی داشته باشند.

محققان همچنین سلول‌های انسانی را به مطالعه اضافه کردند و توانستند آن‌ها را به مدت سه هفته در یک ظرف کشت داده و سپس شروع به تزریق کردند.

به منظور نشان دادن این که روش جدید می‌تواند در قلب زنده به کار گرفته شود و با موفقیت مورد استفاده قرار گیرد، این تیم ژل را با یک نشانگر فلورسنت به موش‌های سالم تزریق کردند.

نشانگر فلورسنت نشان داد که ژل به مدت دو هفته در قلب باقی می‌ماند. اکوکاردیوگرام (ECHO) و EKG که فعالیت الکتریکی قلب را اندازه‌گیری می‌کند نیز بی‌خطر بودن تزریق را تایید کرد.

این مطالعه با هدف بررسی امکان یافتن راه‌هایی برای غلبه بر این کمبود انجام شد تا بتوان قلب را برای مدت طولانی‌تری در وضعیت سالم‌تری حفظ کرد.

محققان مطمئن هستند که فناوری جدید گزینه‌ای موثر برای درمان‌های مبتنی بر سلول در آینده خواهد بود تا به بازسازی قلب آسیب دیده کمک کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو سلامت بدن سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟

به گزارش همشهری آنلاین، برخی از جانوران هم بر اثر بلایای طبیعی عظیم از بین رفته و منقرض شده‌اند؛ نمونه‌ واضح آن هم دایناسورها هستند؛ موجودات ماقبل تاریخی که گفته می‌شود، به‌دلیل برخورد یک شهاب‌سنگ بزرگ به زمین منقرض شده‌اند. ولی حالا رئیس پژوهشگاه رویان به‌صورت تلویحی به این نکته مهم اشاره کرده که علم چنان پیشرفتی داشته است که می‌توان نسل دایناسورها را احیا کرد.

احیای جانوران منقرض‌شده
دکتر عبدالحسین شاهوردی در یک برنامه تلویزیونی گفت: «علم نشان داده که می‌تواند چنین دستکاری‌هایی را انجام دهد و حیوانی را که سال‌ها پیش منقرض‌شده، با به‌دست آوردن بخشی از آن و دسترسی به سلول‌هایش، دوباره احیا و تکثیر کند.»

فرایند احیا
احیای یک جانور از طریق سلول یک فرایند پیچیده و شگفت‌انگیز است که توسط مکانیسم‌های مختلف درون سلولی انجام می‌شود.
سلول‌ها واحدهای اصلی ساختاری و عملکردی هر جانور هستند. زمانی که یک جانور مرده است، سلول‌های آن دچار تغییرات فیزیولوژیکی می‌شوند. با احیای یک جانور، فرایندهای سلولی مختلف فعال می‌شوند. این شامل مواردی مانند تولید انرژی (ATP) توسط میتوکندری، ساخت پروتئین‌های جدید توسط ریبوزوم و تکثیر سلولی برای جبران سلول‌های مرده می‌شود.
یکی از مراحل اصلی در احیای یک جانور، تکثیر سلولی است. در این فرایند، سلول‌های مرده جایگزین می‌شوند تا بازسازی بافت‌ها و اعضا امکان‌پذیر شود. این فرایند می‌تواند توسط سلول‌های استخوانی، ماهیچه‌ای، یا سایر انواع سلول‌هایی که قادر به تکثیر هستند، انجام شود.
هنگامی که یک جانور مرده، احیا می‌شود، سیستم‌های عملکردی اعضا وانضمامات نیز نیاز به بازیابی دارند. به‌عنوان مثال، اگر قلب یک جانور مرده شود، انجام تکنیک‌های احیای قلبی، اعمال داروهای مؤثر، یا حتی جراحی ممکن است لازم باشد تا قلب دوباره به درستی کار کند.
با احیای یک جانور، نیازهای تنفسی و عملکرد مغز نیز باید پشتیبانی شود. این شامل اطمینان از تامین اکسیژن‌ بافت‌ها و سلول‌ها و همچنین بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی است.

بیشتر بخوانید:

این دایناسورهای خونخوار از میمون ها باهوش تر بوده‌اند؟


ردپای دایناسورها در ایران
دکتر مجید میرزایی، دانشیار فسیل‌شناسی از دانشگاه زنجان به همشهری گفت: «موضوع آثار و بقایای به‌جا مانده از جانوران ماقبل تاریخ، به‌خصوص دایناسورها را در ایران باید به دو بخش ردپا و آثار استخوانی تقسیم کرد. بخش نخست که به مشاهده آثار ردپای دایناسورها در ایران مربوط می‌شود، بیشتر و متنوع‌تر است. در بخش دوم هم تنها اثر استخوانی کشف‌شده در منطقه شمال کرمان به یک نمونه از دندان دایناسور منحصر و محدود می‌شود. این تنها اثری است که می‌توان با اطمینان به آثار اسکلتی دایناسورها در ایران نسبت داد و قطعا احتمال پیداکردن آثار بیشتر هم وجود دارد.»

کد خبر 848968 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی سلول خبر مهم فسیل دایناسور ژن - ژنتیک سلول بنیادی

دیگر خبرها

  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»