Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی ایران در تاریخ 16 خرداد 1400 یک برد کلیدی برابر بحرین در منامه به دست آورد

تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2022 یک بار تا یک قدمی مرگ پیش رفت و یک قدم تا حذف از مسابقات فاصله داشت.

به گزارش طرفداری، باخت برابر عراق و بحرین با مارک ویلموتس باعث شد تیم ملی مجبور باشد در بازی برگشت هر 2 حریف خود را شکست دهد،.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدتر از هر چیز این بود که مسابقات به خاطر همه گیری کرونا تعطیل شد و ادامه مسابقات به یک سال و نیم بعد منتقل شد. در این شرایط، تیم ملی فوتبال یک بدشانسی دیگر هم داشت که باید مسابقاتش را در منامه، مرکز بحرین ادامه می داد.

تیم ملی فوتبال کشورمان ابتدا برابر تیم ملی هنگ کنگ بازی برگشت خود را برگزار کرد و سپس به مصاف بحرین میزبان رفت، بحرین تیمی بود که در بدترین شرایط خود هم در منامه برابر تیم ملی فوتبال کشورمان همواره نتایج خوبی گرفته بود و ایران در بهترین شرایط با بحرین در منامه مساوی کرده بود، نتیجه ای که نمی توانست صعود ما را تضمین کند.

تیم ملی فوتبال با ترکیب بیرانوند، کنعانی زادگان، خلیل زاده، میلاد محمدی، صادق محرمی، احمد نور اللهی، احسان حاج صفی، علی قلی زاده، وحید امیری، سردار آزمون و مهدی طارمی با سرمربیگری اسکوچیچ به مصاف بحرین رفت و نیمه اول را مساوی کرد.

در ابتدای نیمه دوم با حضور سامان قدوس به جای میلاد محمدی، تیم هجومی تر شد. دردقیقه 54 و 61 سردار آزمون با ثبت 2 گل طلایی تیم ملی را 2-0 پیش انداخت. سپس عزت اللهی و ترابی جای وحید امیری و آزمون را گرفتند، مهدی طارمی گل سوم را زد و سپس پورعلی گنجی و قائدی جای کنعانی زادگان و قلی زاده را گرفتند و بازی 3-0 تمام شد.

ایران در جهنم منامه به زندگی برگشت! سپس عراق را هم بردیم و روزگار تازه ای برای فوتبالمان رقم خورد.

اخبار داغ 

پست جدید و حاشیه ساز ژوزه مورایس در فرودگاه + عکس ناگفته های بوکسور تیم ملی از شلیک در پارک پردیسان؛ دیگر نمی توانم به رینگ برگردم! انتقال فرنکی دی یونگ به منچستریونایتد | بارسلونا 100 میلیون یورو می خواهد سادیو مانه - بایرن مونیخ | تماس ناگلزمان با بازیکن سنگالی لیورپول

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۶۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت

ابراهیم حافظی، رئیس اداره مطبوعات این سازمان، به نمایش بیش از 50 عنوان روزنامه، سالنامه و مجله از قدیمی ترین و نفیس ترین منابع موجود در این نمایشگاه اشاره کرد که در معرض دید عموم مراجعان، محققان، پژوهشگران و علاقه مندان قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرهنگ مکتوب از دیرباز پایدارترین و ماندگارترین جلوه گاه فکر و دانش بشر بوده، مطبوعات هم از آغاز پیدایش خود بخشی از فرهنگ مکتوب به شمار می‌روند، به طوری که از آن به عنوان یکی از مواد مهم اولیه نگارش تاریخ و بررسی رویدادها نام می‌برند و در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و ساختن افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند. 
حافظی بر این اساس، نشریات قدیمی و نفیس را دارای جایگاهی ویژه برای معرفی میراث مکتوب و ارزشمند تاریخی یک کشور توصیف کرد که شاکله هویت فرهنگی هر جامعه را تشکیل می دهد.  
جمیله جهانی، کارشناس مطبوعات، آثار به نمایش درآمده را معرفی کرد و گفت: «کاغذ اخبار»(اولین نشریه ایران)، «وقایع اتفاقیه»(نخستین روزنامه رسمی ایران)، «زاهریر دباهرا»(به معنای پرتوی روشنایی): نخستین نشریه غیرفارسی ایران و دومین نشریه ایران و کهن‌ترین نشریه آسوری زبان دنیا و چاپ ارومیه، «سالنامه شرق ایران» منتشر شده در سال 1316 توسط عبدالباقی و قاسم طهرانیان با قطع 17×10 و چاپ سربی، «روزنامه شرف»اولین روزنامه گرافیکی ایران منتشر شده در محرم 1300 قمری با چاپ سنگی، «سالنامه تمدن» که توسط احمد تمدنی در سال 1314 توسط چاپخانه خراسان به شکل سربی در قطع 21×16 به چاپ رسیده، ازجمله مطبوعاتی است که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.


وی همچنین «روزنامه صوراسرافیل» در تهران به مدیریت میرزاجهانگیرخان شیرازی و میرزاقاسم خان تبریزی در  ربیع الثانی 1325 قمری، «دانش» اولین نشریه آموزشگاهی در رجب 1299 قمری در تهران و مطبعه خصوصی مدرسه دارالفنون به خط نسخ منتشر شده، «مکتب تشیع»، «مجله فلاحت و تجارت»، روزنامه «تربیت» و «مجله الکمال»: نخستین مجله دینی چاپ مشهد را از دیگر این منابع عنوان کرد.  
این نمایشگاه در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی از 2 لغایت 15 اردیبهشت 1403 برای بازدید علاقه مندان برقرار است.
آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با موجودی بیش از 2 میلیون نسخه روزنامه، مجله و سالنامه، یکی از غنی ترین آرشیوهای ایران محسوب می‌شود که از قدیمی‌ترین روزنامه های چاپ شده و نفیس تا منابع روز را در بردارد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر/ ۱۱ خرداد پایان مسابقات
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • تاریخ برگزاری مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال
  • ادامه روزهای کابوس وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • بازگشت نیازمند پس از غیبت در ۲+۵ مسابقه
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • تاریخ مطبوعات ایران در برابر انظار عموم قرار گرفت