Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، محمدرضا قاسمی در حاشیه برگزاری مانور پایش و نظارت بر مراکز عرضه کالاهای اساسی استان سمنان به خبرنگاران اظهار داشت: مانور سراسری پایش و نظارت بر مراکز عرضه کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی امروز هم‌زمان با همه نقاط کشور در استان سمنان آغازشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اجرای این مانور سراسری و ملی ۳۰ اکیپ در استان سمنان تجهیز شده و کار نظارت بر بازار کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی در مراکز عرضه این کالاها در سراسر این استان را بر عهده‌دارند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه نظارت و بازرسی بر بازار با حضور همه عوامل دست‌اندرکار و همکار شامل جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، بازرسی اصناف، تعزیرات حکومتی، استانداری و بسیج صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد: تمرکز و محوریت اجرای این طرح نظارتی بر روی محصولات پروتئینی، شامل مرغ، تخم‌مرغ و گوشت و همچنین سایر کالاهای اساسی مانند برنج و روغن و شکر و دیگر کالاها خواهد بود و واحدهای خبازی و نانوایی‌ها نیز از این نظارت‌ها مستثنی نخواهند بود.

قاسمی با تأکید بر اینکه بازرسی‌ها و نظارت بر بازار در استان سمنان به‌صورت مستمر و دائمی به‌منظور کنترل بازار و جلوگیری از تخلفات در آن صورت می‌گیرد تصریح کرد: این مانور بخشی از فعالیت مستمر و سالانه جهاد کشاورزی و دستگاه‌های همکار به‌منظور کنترل و پایش بازار است.

وی با اشاره به اینکه مانور امروز به‌صورت نمادین و سراسری برگزار می‌شود گفت: نظارت و بازرسی بر بازار در استان سمنان به دلیل اهمیت آن، تمامی ندارد و به‌صورت مستمر در حال انجام است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به نقش مهم و محوری مردم بر توسعه نظارت‌ها بر بازار اضافه کرد: مردم مهم‌ترین نقش را برافزایش نظارت بر بازار دارند و می‌توانند با اطلاع‌رسانی تخلفات احتمالی واحدهای صنفی در صورت مشاهده، از طریق مبادی ارتباطی پیش‌بینی‌شده، بازرسان را در اجرای مأموریت مهمی که بر عهده‌دارند یاری دهند.

کد خبر 5511877

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا قاسمی جهاد كشاورزي استان سمنان نظارت و بازرسی بوشهر کرمانشاه خروج قطار از ریل دهه کرامت سفر استانی خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا خراسان رضوی اردبیل مشهد آمار کرونا میلاد امام رضا ع امام رضا ع استان سمنان کالاهای اساسی جهاد کشاورزی مراکز عرضه بر بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه دهم اردیبهشت
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی