Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برنامه دولت برای مقابله مستمر و بدون توقف با قاچاق خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی‌های مقابله با کالاهای قاچاق در سطح عرضه به‌صورت بدون توقف در مدت 3 ماه برای 5 گروه کالایی انجام خواهد شد.

«مصطفی پورکاظم شایسته» در گفت‌وگو با خبرگزاری ایران اکونومیست، در رابطه با برنامه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های متولی برای مقابله با قاچاق، اظهار کرد: یکی از مراحل مهمی که باید در زمینه مقابله با قاچاق موردتوجه قرار گیرد، مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه است؛ به این صورت که با توجه به مشکلات قاچاق و خروج کالاهای اساسی مانند روغن، آرد، گندم و غیره اقدامات لازم در این رابطه ابتدا از سمت مرزها شروع و بعد به محل‌های بازرسی مرزها رسید و به همین ترتیب بر اساس اطلاعات سامانه جامع انبارها محل‌های دپو و انبارها کالاهای قاچاق شناسایی و پاک‌سازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقابله جدی با قاچاق در سطح عرضه

وی افزود: می‌بایست بخشی از علت افزایش قاچاق را در سطح عرضه و توزیع کالای قاچاق در بازار پیگیری کرد؛ به همین دلیل ناامن کردن و بالا بردن ریسک قاچاق می‌تواند تاثیر مهمی بر کاهش حجم ورودی قاچاق داشته باشد، متأسفانه در گذشته اقدامات لازم در سطح عرضه به‌صورت پراکنده انجام ‌می‌شد.

معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: برای ۵ گروه کالایی لوازم‌خانگی، قطعات یدکی، پوشاک، مواد دخانی و لوازم‌آرایشی و بهداشتی که مهم‌ترین کالاها ازنظر قاچاق ورودی هستند، به‌اضافه کالاهای قاچاق خروجی که مربوط به کالاهای اساسی و مایحتاج مردم است، هدف‌گذاری صورت گرفته است.

شایسته با اشاره به عزم جدی دولت برای برخورد با قاچاق کالا ادامه داد: این برخوردها در سطح پیشگیری توسط وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و در بخش مقابله توسط دستگاه‌های متولی برخورد با قاچاق مانند فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی پیگیری خواهد شد؛ البته بر اساس ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، موارد لازم در خصوص شناسه کالا و کد رهگیری به اطلاع اصناف و دیگر فعالان اقتصادی رسانده شده است.

وی بیان کرد: همچنین به دلیل تنوع کالایی موجود در حوزه لوازم‌یدکی خودرو، طرح برخورد در این بخش با دو کالای باتری و کمک‌فنر طبق مصوبه وزارت صمت و سازمان حمایت و همراهی اصناف شروع شده است؛ در حال حاضر با کمک تیم‌های عملیاتی که در بازار حضور دارند در فاز جمع‌آوری کالا و برخورد با عرضه‌کنندگان کالاهای قاچاق هستیم.

مصوبات ستاد برای دستگاه‌های مرتبط لازم‌الاجراست

معاون امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به این پرسش که اگر بعضی از دستگاه‌ها وظایف خود را در برخورد با قاچاق به‌درستی انجام ندهند، فرآیند نظارت و گزارش دهی چگونه خواهد بود، گفت: در ابلاغ قانون جدید به‌صراحت گفته شده که مصوبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای دستگاه‌های اجرایی ذیل دولت و حتی برای برخی از نهادها در حوزه‌های انتظامی و عملیاتی لازم‌الاجرا است و عدم اجرای آن با برخورد کیفری همراه است.

شایسته اضافه کرد: مسئله ناهماهنگی سایر دستگاه‌ها با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در برخی موارد وجود داشته است و دلیل آن‌هم کمبود نیرو برای اختصاص به این موضوع بود، چراکه دستگاه‌های متولی، از نیروهای خود در سایر قسمت‌ها استفاده می‌کنند و به همین خاطر برای مقابله با قاچاق کالا در سطح عرضه مسئله داشتند.

وی تاکید کرد: مطابق با جلسه‌ای که اخیراً در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شده است، هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و برخوردها در سطح عرضه انجام خواهد شد.

برنامه ریزی برای مقابله مستمر و بدون توقف در سطح عرضه

معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: برنامه‌هایی جهت مقابله در سطح عرضه به‌صورت پیاپی و بدون توقف به مدت ۳ ماه برای گروه کالایی مطرح‌شده وجود دارد تا آسیب‌های عملیاتی سطح عرضه را کاهش دهد؛ چراکه در غیر این صورت متخلفان اجناس قاچاق خود را به‌صورت موقت جمع‌آوری کرده و به امید متوقف شدن طرح دوباره کالاهای خود را به سطح عرضه برگردانده و تخلفات خود را ادامه می‌دهند.

به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس اظهارات مسوولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اقدامات مقابله‌ای به‌منظور جلوگیری از ورود، حمل و عرضه کالای قاچاق از هفته گذشته با تاکید معاون اول رییس‌جمهور شدت گرفته است.

در همین راستا طی اقدام عملیاتی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی در روز جمعه ۲۰ خردادماه امسال، چند انبار محل دپوی کالای قاچاق در محدوده خیابان ری مورد شناسایی و برخورد قرار گرفت و حدود ۱۰ کامیونت لوازم‌خانگی قاچاق کشف و ضبط شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، کالای قاچاق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کالای قاچاق کالاهای قاچاق کالای قاچاق برای مقابله سطح عرضه بدون توقف دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۷۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی

به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضائیه، عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی نیز در این جلسه به ارائه آماری از میزان و نوع پرونده‌های رسیدگی شده در مراکز پزشکی قانونی طی سال گذشته پرداخت و گفت: طی سال ۱۴۰۲ در ۴۵۰ مرکز پزشکی قانونی سطح کشور، بیش از دو میلیون و ۱۵۰ هزار پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که از این تعداد، ۸۷ درصد مربوط به معاینات بالینی، حدود ۷ درصد در زمینه خدمات آزمایشگاهی، نزدیک به سه‌ونیم درصد مربوط به معاینات اجساد و حدود یک‌ونیم درصد در حوزه کمیسیون‌های تخصصی بوده است.

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضائی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضائی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

علی صالحی دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسؤولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلا صاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کد خبر 6092178

دیگر خبرها

  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل