Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در راستای حمایت از جهش تولید قرار است با همکاری یکدیگر در طرحی 5 ساله اراضی دیم کشور را زیر پوشش کاشت محصولات کشاورزی ببرند.
به گزارش خبرگزاری آریا، وزیر جهاد کشاورزی  در جلسه ستاد ملی طرح جهش تولید گفت: با توجه به اینکه امروز امنیت غذایی در دنیا دچار چالش شده است، توسعه دیمزار‌ها می‌تواند برای کشور راه‌گشا باشد و طرح توسعه دیمزار‌ها که یک طرح مشارکتی است با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و با ابتکار این ستاد از 2 سال گذشته آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدجواد ساداتی‌نژاد گفت: در طرح توسعه اراضی دیمزار‌ها از سطح 4 میلیون هکتار به 5/2 میلیون هکتار در سال زراعی جدید و در تمامی استان‌ها ارتقا خواهد یافت.
او در رابطه با حمایت‌های انجام شده در این طرح گفت: تسهیلات ارزان‌قیمت، کمک‌های بلاعوض، توسعه سطح بیمه برای کشاورزان و افزایش معیشت کشاورزان در این طرح مدنظر قرار گرفته است و نتیجه آن افزایش تولید ملی در جهت امنیت غذایی کشور خواهد بود.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هم در این جلسه گفت: امسال سال دوم همکاری ستاد اجرایی با وزارت جهاد کشاورزی در زمینه حمایت از طرح جهش تولید در دیمزار‌های کشور است که قرار شده امسال 5 میلیون دویست هزار هکتار از اراضی دیم را تحت حمایت‌های بلاعوض قرار دهیم.
نوروزی گفت: به زیر کشت بردن 10 میلیون هکتار از دیمزار‌ها موجب تولید محصولاتی می‌شود که برای کشاورزی راهبردی است
او گفت: حمایت از کشاورزان در زمینه تامین بذر و کود مورد نیاز آن‌ها و همچنین حمایت بیمه‌ای از محصولات کاشته شده در دیمزار موجب می‌شود تا علاوه بر زیرکشت رفتن زمین‌های دیم، اشتغالزایی نیز صورت بگیرد.
نوروزی گفت: حمایت‌ها و کمک‌های بلا عوض دراستان‌ها پابه پای جهادکشاورزی صورت می‌گیرد و با اجرای این طرح بزرگ گشایش اقتصادی کشور صورت می گیرد.
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی در این جلسه گفت: در این طرح محصولاتی مانند گندم، جو، دانه‌های روغنی، علوفه نخود، عدس، لوبیا، کاملینا و گلرنگ در دانه‌های روغنی تحت پوشش هستند و از امسال برای نمونه کشت گیاهان دارویی آغاز شده است و امیداوریم امسال سطح كشت را در این طرح از 2 میلیون و 600 هزار هکتار به بالای 4 میلیون هکتار افزایش دهیم.
مهاجرگفت: در یک طرح 5 ساله قرار است کل 8/7 میلیون هکتار اراضی دیم و آیش را تحت پوشش دیم زار‌ها بیاوریم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی میلیون هکتار جهاد کشاورزی ستاد اجرایی وزارت جهاد اراضی دیم دیمزار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند

ایسنا/گلستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان در خصوص بروز بیماری در مزارع سیب زمینی هشدار داد و گفت: کشاورزان اگر در مزارع خود آب‌ماندگی دارند حتماً برای خروج آن از سطح مزارع اقدام کنند زیرا رطوبت بیش از حد باعث پوسیدگی غده سیب زمینی می‌شود.

علی اکبر مهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: کشاورزان گلستانی در مجموع امسال ۳۸۰ هزار هکتار گندم، ۴۸ هزار و ۵۰۰ هکتار کلزا، ۸۵ هزار هکتار جو، ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار سیب زمینی، ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندر قند، هزار و ۵۰۰ هکتار باقلا، هزار و ۳۰۰ هکتار نخودفرنگی و ۷ تا ۱۰ هزار هکتار محصولات پاییزه علوفه‌ای در مزارع خود کشت کرده‌اند.

وی در خصوص میزان خسارت زنگ زرد در مزارع گلستان گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی و آموزش‌های ترویجی جهاد کشاورزی و سم پاشی‌هایی که کشاورزان در مزارع خود داشتند، بیماری زنگ زرد تا حدود زیادی کنترل شده ولی حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گندم مناطق شرق استان و کوهستانی که تازه در مرحله پنجه زنی و ساقه دهی هستند در مراحل بعدی امکان درگیری با بیماری زنگ زرد را دارند که در آن مناطق نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از یک میلیون تن گندم، ۱۰۰ هزار تن کلزا، ۱۶۰ هزار تن جو، ۱۴۰ هزار تن سیب زمینی و ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تن چغندر قند از سطح مزارع گلستان برداشت شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه سم پاشی اولیه تاکنون در بیش از ۹۰ درصد اراضی زیر کشت سیب زمینی معادن ۴ هزار و ۸۰۰ انجام شده است، اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد سطح کشت سیب زمینی در استان گلستان رقم جیلی است که این رقم سیب زمینی و به طور کلی ارقام دیررس‌تر نسبت به بیماری بادزدگی مقاوم‌تر هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه میزان درجه هوا نسبت به بلند مدت و سال قبل بیشتر شده که به موجب آن زمان رسیدگی گندم جلو افتاده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال گندم در مزاع شمال گلستان ۱۰ روز زودتر از سال‌های قبل برداشت شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها