Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اسدالله فرشاد» امروز (یکشنبه)‌ در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: بیش از ۹۶ درصد فولادهای تولید کشور، فولادهای ساختمانی یا فولادهای سطح یک مهندسی است و با توجه به برخورداری از دانش فنی و تجهیزات تکنولوژیک مناسب، این پتانسیل وجود دارد که در تولید فولادهای پیشرفته و با ارزش افزوده بالا گام‌های بلندی برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش  اساسی فولاد در جامعه امروزی به عنوان یکی از عناصر کلیدی و مهم در مهندسی و ساخت مواد و تجهیزات، بیان‌داشت: صنعت فولاد امروز گام‌های بلندی در مسیر توسعه فولادهای مهندسی برداشته است.

فرشاد یادآور شد: پیدایش یا تولید انواع فولادهای مخصوص، آلیاژی و مهندسی و تولید گریدهای مختلف، به‌طور عمده به دلیل نیازی است که صنایع مختلف دارند و اهدافی که در تولید فولادهای با ارزش افزوده بالا وجود دارد به دلیل کاربردهای صنعتی متفاوت موجود است.

وی گفت: تولید و فروش فولادهای مهندسی و با ارزش افزوده بالا در جهان به این دلیل است که بخش قابل توجهی از مواد اولیه تجهیزات فناوری را در صنایع حمل و نقل هوایی، نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع ماشین‌سازی، واگن‌سازی، کشتی‌سازی، ساخت و ساز، تجهیزات پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها، کارخانجات شیمیایی و پزشکی و غیره را به خود اختصاص می‌دهد و کاربردهای ویژه دارد.

دبیر نخستین همایش فولادهای پیشرفته با ارزش افزوده بالا خاطرنشان‌کرد: امروز سهم قابل توجهی از تولید فولاد جهان در کشورهای مختلف تولیدکننده فولادهای آلیاژی، مهندسی و مخصوص، صرف تامین نیاز صنایع آن کشورها می‌شود و به همین دلیل چالش‌های اساسی در مقابل صنعت فولادهای پیشرفته و با ارزش افزوده بالا وجود دارد.

وی اظهار داشت: در این همایش یک روزه علاوه بر مطرح کردن مسائل فنی و مهندسی تولید، نوسانات قیمتی این فولادها و اقتصاد تولید آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

فرشاد تاکید کرد: امروز نیاز به عناصر آلیاژی از جمله کروم، نیکل، وانادیوم، تنگستن، مولیبدن و عناصر پایه مورد نیاز تولید فولادهای با ارزش افزوده بالا، سبب شده تا نوسانات قیمتی و مسائل اقتصادی در وضعیت این صنعت و آینده آن قابل تامل شود.

وی بیان‌داشت: در تولید فولادهای با ارزش افزوده بالا، سطح فناوری و برخورداری از تجهیزات تکنولوژیک بسیار مهم است، همچنین جایگزینی سیستم‌های جدید مورد نیاز در بخش ‌های فولادسازی، عملیات حرارتی، فناوری های جدید کنترل کیفی، تجهیزات ذوب در خلا و غیره که برای تولید این دسته از فولادها مورد نیاز است، سایر مواردی هستند که از نظر سرمایه‌گذاری و ایجاد مناسبات تولید این فولادها مورد توجه ویژه قرار بگیرند.

به گفته فرشاد، ارتقای سطح مهارت نیروی انسانی، آشنا کردن آنان با فناوری‌های نوین، ارتقای بخش مهندسی و نظارت بر فرآیند تولید فولادهای پیشرفته، تامین نیازهای بلندمدت فولادهای مخصوص، استمرار تقاضای بلندمدت بازار و تحقق پایدار سهم بازار، بازارسازی‌های نوین و حضور متمایز در بازارهای جهانی از دیگر مسائلی است که در حاشیه برگزاری این همایش به آنها پرداخته خواهد شد.

عضو هیئت مدیره انجمن فولاد گفت: هر چه در جهان به سمت افزایش تولید تجهیزات تکنولوژیک پیش رفته‌ایم، نیاز به فولادهای آلیاژی و مخصوص بیشتر شده است و در نخستین دوره همایش تخصصی استیل پرایس با موضوع «فولادهای پیشرفته و با افزوده ارزش بالا» به دنبال ترغیب تولیدکنندگان فولاد ایران به این سمت و سو و ترسیم آینده این صنعت هستیم.

به گزارش ایرنا، نخستین همایش فولادهای پیشرفته با ارزش افزوده بالا روز سه‌شنبه آینده (۲۴ خرداد ماه) در تهران برگزار می‌شود.

برچسب‌ها فولاد شهر تهران صنعت فولاد نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد شهر تهران صنعت فولاد فولاد شهر تهران صنعت فولاد نفت ارزش افزوده بالا فولادهای پیشرفته تولید فولادهای تولید فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود بودن بلوار استاد مهندسی آباده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، شهردار آباده گفت: بر اساس مصوبه شورای ترافیک شهرستان آباده و به علت اجرای عملیات عمرانی، بلوار استاد مهندسی آباده، حد فاصل میدان انقلاب تا کمربندی این شهر تا اطلاع بعدی مسدود است.

مهدی شاکر افزود: شهروندان می‌توانند تا بازگشایی این مسیر، از مسیر‌های جایگزین برای عبور و مرور استفاده کنند.

 

دیگر خبرها

  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • مسدود بودن بلوار استاد مهندسی آباده
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم