Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعنامه شورای حکام علیه ایران و متعاقبش خاموش‌شدن دوربین‌های نظارتی آژانس انرژی اتمی پیام‌های خوشبینانه در مسیر احیای برجام نیست و آن‌طور که به نظر می‌رسد مسیر به نتیجه‌رسیدن مذاکرات و متعاقبش احیای برجام سخت‌تر از گذشته شده است.

علی‌محمد نمازی، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع » گفت: «واقعا جای تعجب دارد که دوباره همان مسیری را می‌رویم که پیشتر رفته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها همان‌ توصیفی که روزگاری احمدی‌نژاد درباره تحریم‌ها می‌گفت را می‌شنویم. ما نزدیک به ده سال است که سعی کرده‌ایم در ارتباط با آژانس و شورای امنیت اعتمادسازی کنیم و حالا یک برگشت عجیب به گذشته داریم. واقعا چرا؟ من از مسئولان می‌پرسم که چرا راهی که یک بار رفته‌ایم و نتایج تلخش را دیده‌ایم را دوباره می‌رویم؟ انگار تاریخ به روزهای اول دولت احمدی‌نژاد بازگشته است. آژانس می‌گوید درباره سه محل سوالاتی دارم؛ خب چه ایرادی دارد ما سوالات را پاسخ دهیم؟ حالا شورای حکام آمده بر اساس گزارش آژانس قطعنامه‌ای صادر کرده، چرا ما می‌آییم دوربین‌های آژانس را خاموش می‌کنیم؟ ما که بر اساس فتوای رهبر انقلاب نمی‌خواهیم سلاح هسته‌ای بسازیم، چرا به سوالات پاسخ نمی‌دهیم تا میزان تنش بالا نرود؟

بیشتر بخوانید:

کوثری: آمریکایی ها با قطعنامه شورای حکام می خواستند ما را بترسانند / خواهیم دید خود آمریکا از این قطعنامه ضرر می‌کند

رئیسی؛ تکرار احمدی نژاد و «کاغذ پاره»؟

او ادامه داد: «شاید برخی این تحلیل را دارند که در شرایط جنگ روسیه با اوکراین یا به نوعی جنگ روسیه با غربی‌ها، روسیه و چین حامی ایران خواهند بود. اولا چنین تحلیلی اصلا درست نیست و ثانیا اگر هم درست باشد، ما باید به فکر پایان تحریم‌ها باشیم نه اینکه چه کشوری در چه شرایطی حامی ما خواهد بود یا خیر زیرا تحریم‌ها لطمات بسیاری به کشورمان وارد کرده است و حتما اگر تنش‌ها شدیدتر شود، تحریم‌ها هم شدت می‌یابد».

این فعال سیاسی درباره ادامه برجام بیان کرد: «من دیگر برجام را منتفی‌شده می‌بینم زیرا با جمع‌شدن دوربین‌های آژانس عملا مسیر تنش آغاز شده و دیگر چندان امیدی به مذاکرات و احیای برجام نیست».

نمازی در پایان گفت: «متأسفانه همواره کسانی که رقابت سیاسی با اصلاح‌طلبان دارند، مسیر تندروی در حوزه سیاست خارجی را پیش گرفته‌اند و بازهم تأسف‌بارتر آن است که همین تندروی‌ها اتفاقا در جهت همان‌چیزی است که صهیونیست‌ها می‌خواهند. روشن است که صهیونیست‌ها نمی‌خواهند مذاکرات به نتیجه برسد و عجیب است که برخی نیروهای داخلی بر همین طبل می‌کوبند».

217

کد خبر 1640444

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمود احمدی نژاد دولت سیزدهم برجام توافق هسته ای ایران احیای برجام احمدی نژاد تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۸۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!