Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: پایگاه خبری «اینترسپت آمریکا» روز جمعه در واکنش به تحولات چند روز گذشته در خصوص برجام از جمله تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی و در نتیجه آن قطع دوربین های فراپادمانی آژانس توسط ایران، اعتراف کرد قطع دوربین های آژانس توسط تهران نشانه دیگری است از شکست آمریکا در برابر ایران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پایگاه آمریکایی ضمن محکوم کردن اقدام رییس جمهور سابق آمریکا دونالد ترامپ برای خروج از توافق هسته ای ایران که در سال ۲۰۱۵ بین تهران و نمایندگان ۶ کشور روسیه، آمریکا، انگلیس، چین، فرانسه و آلمان امضا شده بود، یادآور شد که توافق مذکور برپایه یک تعهد ساده شکل گرفت و آن این که ایران در قبال رفع تحریم های اقتصادی علیه خود فعالیت های هسته ای اش را تحت نظارت بین المللی انجام دهد تا به این ترتیب از بروز یک جنگ احتمالی در خاورمیانه که می توانست برای آمریکا بسیار پرهزینه باشد جلوگیری شود.

نویسنده مقاله، مرتضی حسین که تحلیلگر مسایل امنیت ملی و سیاست خارجی است، ضمن انتقاد شدید از اقداماتی که در دولت ترامپ و پس از او در دولت جو بایدن رییس جمهوری کنونی آمریکا برای به بن بست کشاندن برجام صورت گرفت هشدار داد: برخلاف تمام جنگ های آمریکا و متحدانش که بعد از حوادث تروریستی ۱۱ سپتامبر و فروپاشی برج های دو قلوی مرکز تجاری نیویورک در سال ۲۰۰۱ به وقوع پیوست، ورود به هر نوع جنگی با ایران برای آمریکا و متحدان آن به معنای تحمل تلفات سنگین و مصایب فراوان خواهد بود.

نویسنده با حمایت ضمنی از پایبندی ایران به تعهدات برجامی خود افزود: این آمریکا بود که به تعهداتش عمل نکرد و در اقدامی که ناشی از فوران هیجانات شخصی ترامپ و ترغیب رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بود پس از خروج از برجام در سال ۲۰۱۸ سیاست فشار حداکثری علیه ایران را در پیش گرفت و با هدف نابودی اقتصادی این کشور تحریم‌های یک جانبه ای را علیه آن اعمال کرد و باعث شد تا برجام از آن زمان به بعد به بیمار محتضری بدل شود که برای ادامه حیاتش به دستگاه وصل شده است.

اکنون پس از اقدام ایران برای قطع دوربین های فراپادمانی در سایت های هسته ای خود شاید به نظر برسد این تهران است که می خواهد این دستگاه را خاموش کند اما این که بخواهیم ایران را برای این کار سرزنش کنیم اشتباه است چرا که اقدام اخیر تهران نتیجه سال ها نقص تعهدات برجام از سوی آمریکاست.

در پی تصویب قطعنامه ضد ایرانی مورد حمایت آمریکا در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی که چهارشنبه شب با وجود ۲ رای منفی چین و روسیه، ۳۰ رأی موافق، و ۳ رأی ممتنع از سوی هند، لیبی و پاکستان به تصویب رسید، سازمان انرژی اتمی ایران در اطلاعیه‌ای از قطع دوربین‌های فراپادمانی آژانس بین المللی انرژی اتمی در یکی از مراکز هسته‌ای خود خبر داد. گفته شده که این اقدام همچنین شامل توقف فعالیت دستگاه اندازه گیری برخط سطح غنا و فلومتر (OLEM) می‌گردد.

نویسنده مقاله اینترسپت با ابراز تاسف از به خطر افتادن توافقی که حاصل سال ها مذاکره بود و می توانست نتایج خوبی برای همه طرفین داشته باشد، گفت به نظر می رسد تلاش های جنگ افروزان برای نابودی برجام به نتیجه دلخواه آنان نزدیک می شود.

وی با انتقاد از رییس جمهور آمریکا که به جای بازگشت به تعهدات برجام، تحریم هایی را که از زمان ترامپ علیه ایران اعمال شده بود همچنان ادامه داد، به سخنان مدیر اجرایی مرکز کنترل تسلیحات و تکثیر سلاح جان تی یر نی اشاره کرد که گفته بود: این که امروز آژانس دیگر به اطلاعات مربوط به فعالیت های هسته ای ایران دسترسی ندارد و چشمش به روی آن بسته شده (اشاره به قطع دوربین ها) به دلیل خروج آمریکا از برجام است.

به عقیده نویسنده مقاله نباید از یک سو ایران را بخاطر اقدام اخیرش سرزنش کرد و از سوی دیگر تمام اقدامات آمریکا از جمله اعمال تحریم های بیشتر را نادیده گرفت. چرا وقتی آمریکا هیچ قدمی برای احیای برجام بر نمی دارد باید از ایران انتظار داشت که به تعهداتش ادامه دهد؟ قطع دوربین های آژانس توسط تهران نشانه دیگری از شکست آمریکا در برابر ایران است.

در پایان مقاله اینترسپت آمده است: با این که ترامپ نمی خواست پیامدهای درگیری تمام عیار با ایران دامنگیرش شود اما خروجش از برجام زمینه ساز همین اتفاق شد. اکنون ایران با موشک های پیشرفته ای که در اختیار دارد در حالت آماده باش کامل است بنابراین ورود به یک جنگ جدید در خاورمیانه به هیچ وجه به نفع آمریکا نخواهد بود. بعلاوه باید به یاد داشت که این آمریکا بود که با اقدامات خود راه برون رفت از بحران هسته ای را از بین برد.

کد خبر 5512109

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده امریکا ایران برجام رژیم صهیونیستی اوکراین ایالات متحده امریکا روسیه عراق ایران فلسطین جنگ اوکراین سوریه حمله روسیه به اوکراین لبنان مسکو آژانس بین المللی انرژی اتمی ترکیه قطع دوربین انرژی اتمی بین المللی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

کد خبر 6096345 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است