Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران اشاره به اینکه نیروهای متخصص شهرداری تهران یکی از راه های نفوذ را به سامانه ها شناسایی کرده اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره آخرین اقدامات شهرداری تهران برای راه اندازی سامانه های هک شده، اظهار کرد: همانگونه که در جلسه قبل بیان کردم سامانه های شهرداری تهران به یک عملیات و حمله وسیع توسط دشمنان مورد هک قرار گرفت و باید بپذیریم که این حمله سایبری به سامانه های پمپ بنزین متفاوت و قابل قیاس نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: با توجه به گستردگی سامانه های شهرداری تهران و بالغ بر 50 هزار کاربر شهرداری پیمانکاران و شهروندان تهرانی خدمات گسترده ای به شهروندان در بخشهای مختلف ارائه می شود که البته پس از حمله سایبری در فرایند خدمت رسانی دچار اختلال شد. 

چمران با اشاره به اقدامات شهرداری تهران برای راه اندازی مجدد سامانه های هک شده، بیان کرد: پس از این حادثه نیروهای متخصص شهرداری تهران ورود جدی داشتند و البته بخش هایی از آن را نیزوارد چرخه خدمت کردند که به تدریج نیز مابقی این سامانه ها وارد چرخه خواهند شد. 

وی با اشاره به اینکه نیروهای متخصص شهرداری تهران یکی از راه های نفوذ را به سامانه ها شناسایی کرده اند، گفت: پنج شنبه بنده بازدیدی از سازمان فاوا شهرداری داشتم و حتی آزمایش هایی برای راه اندازی سامانه های شهرسازی مالی و حتی حساب شهروندی سامانه تهران من صورت گرفت و امروز نیز این سامانه ها در دسترس قرار گرفته است منتها دو الی سه بخش نیز باید به زودی راه اندازی شود که بنا بر اعلام مسئولان سازمان فاوا این بخش ها به زودی وارد چرخه خدمت رسانی خواهند شد. 

رئیس شورای شهر تهران با تاکید براینکه هیچگونه از اطلاعات شهروندان حذف و مورد سرقت نگرفته است، افزود: اطلاعاتی از جمله عوارض، طرح ترافیک و ... در مجموعه شهرداری وجود دارد وچنانچ این اطلاعات ینز حذف می شد شهرداری از‌آنها بک آپ نواری دارد. 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا فرد یا افرادی نیز در پی حمله سایبری به سامانه های شهرداری تهران شناسایی و دستگیر شده اند یا خیر، گفت: در این بخش نیز بنده مطالبی را خوانده ام اما اطلاع دقیقی ندارم. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری رئیس شورای شهر تهران سامانه های شهرداری شهرداری تهران سامانه ها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901620

دیگر خبرها

  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند