Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@03:14:54 GMT

دانشگاه محقق اردبیلی جایگاه برتر جهانی خود را حفظ کرد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۹۱۲۳

دانشگاه محقق اردبیلی جایگاه برتر جهانی خود را حفظ کرد

ایسنا/اردبیل دانشگاه محقق اردبیلی برای سومین سال متوالی در بخش پژوهش و تحقیق جایگاه جهانی خود را در بین دانشگاه‌های منتخب حفظ کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ۲۲ خرداد با اعلام این موفقیت در جمع محققان دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: برای سومین سال متوالی دانشگاه محقق اردبیلی جز یک درصد دانشگاه‌های برتر دنیا قرار گرفت تا ما از اعتبار و جایگاه برگزیده این دانشگاه بتوانیم دفاع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیز حبیبی تصریح کرد: قرار گرفتن دانشگاه محقق اردبیلی جز یک درصد دانشگاه‌های برتر در بخش پژوهش و تحقیقات نشان می‌دهد که اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشگاه در کنار دانشجویان تلاش مثبت و رو به جلویی را در حوزه پژوهش، تحقیق و مطالعات بین‌المللی انجام داده و توانستند این جایگاه برگزیده را به دست آورند.

وی گفت: برای کسب این جایگاه دانشگاه‌های مختلف در سطح بین‌المللی از لحاظ تولید محصولات علمی و تخصصی مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرند تا دانشگاه‌هایی که از لحاظ کیفی تولید مقالات و پژوهش‌های مؤثری داشتند، در ردیف یک درصد دانشگاه‌های برتر دنیا قرار گیرند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: ما این موفقیت را به محققان و پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی تبریک گفته و امیدواریم همچنان در این تراز جهانی و بین‌المللی حرکت‌های مثبت و رو به جلویی را داشته باشیم.

حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حوزه مهندسی علوم و شیمی نیز دانشگاه محقق اردبیلی رتبه یک رقمی را در بین دانشگاه‌های جامع کشور به دست آورده که این خود نشان از جایگاه ممتاز دانشگاه محقق اردبیلی دارد.

وی اضافه کرد: سعی ما بر این است تا در دوره جدید فعالیت دانشگاه محقق اردبیلی بتوانیم با رویکرد فناورانه و دانش‌بنیان اهداف مورد نظر را عینیت بخشیده و دانشجویان را بعد از فارغ‌التحصیلی وارد بازار کار با مهارت و توانمندی بالا کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه محقق اردبيلي دانش بنیان دانشمندان یک درصد برتر اساتید دانشگاه های سراسر کشور دانشگاه محقق اردبیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • استقبال از تیم ملی فوتسال افغانستان در تهران
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • صعود فوتسال افغانستان در رنکینگ جهانی