Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی بنیاد مستضعفان با اشاره به شروع پیک مصرف برق کشور از آمادگی این هلدینگ برای افزایش ۲۸۰ مگاواتی نیروگاه‌های بنیاد در پیک ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از بنیاد مستضعفان، محسن امیری با بیان اینکه ۵ درصد از برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های این هلدینگ وابسته به بنیاد مستضعفان تأمین می‌شود، اظهار کرد: درحال حاضر مجموع ظرفیت نیروگاه‌های بنیاد مستضعفان معادل ۴ هزار و ۱۰۰ مگاوات است که توسط ۹ نیروگاه هلدینگ برق و انرژی صبا تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نیروگاه‌های بنیاد مستضعفان برای تولید برق پایدار همزمان با شروع پیک مصرف در فصل گرما در آمادگی کامل قرار دارند، افزود: بنیاد مستضعفان با توجه به نیاز کشور به افزایش ظرفیت تولید برق، توسعه نیروگاه‌ها و افزایش راندمان واحدهای تولید برق را در دستور کار داشته و با سرمایه‌گذاری بنیاد و تلاش متخصصین، هم اکنون ۱۶۰ مگاوات به تولید نیروگاه چابهار از طریق راه‌اندازی واحد بخار و ۱۲۰ مگاوات به تولید نیروگاه خرمشهر از طریق راه‌اندازی سیستم مدیا اضافه خواهد شد که مجموعاً ۲۸۰ مگاوات برق ظرفیت تولید کشور را افزایش می‌دهد.

به گفته امیری این سرمایه‌گذاری‌ها در صنعت برقبا هدف افزایش تولید برای پاسخگویی به نیاز مصرف‌کنندگان صنعتی، خانگی و … است تا حتی‌الامکان به جلوگیری از خاموشی‌ها کمک کند.

مدیرعامل هلدینگ نیروگاهی بنیاد مستضعفان با اشاره به رکوردزنی تعمیرات نیروگاه‌ها در سال جاری، گفت: به دنبال برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تمام واحدهای نیروگاهی بنیاد مستضعفان موفق شدند تعمیرات خود را با اتکا به توان متخصصین داخلی و شرکت‌های دانش بنیان در زمان مقرر به پایان برسانند و این درحالی بود که تأمین نقدینگی برای واحدهای نیروگاهی یکی از مشکلات جدی در این مسیر بوده ولی توجه به دانش نیروگاهی و زمان‌بندی مناسب، باعث شد تا ساخت و تأمین قطعات در حداقل زمان ممکن انجام شود و امروز تمام واحدها آماده تولید هستند.

وی با تشریح بخشی از طرح‌های توسعه‌ای این هدلینگ گفت: بخش بخار نیروگاه خرم آباد به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات در سال جاری و بخش بخار نیروگاه خرمشهر، نیروگاه علی آباد و نیروگاه شهید کاوه قائن جزو طرح‌های توسعه‌ای بنیاد مستضعفان در حوزه نیروگاهی است تا با تکمیل این طرح‌ها بخشی از نیاز کشور در این حوزه تأمین شود.

به گفته امیری با اتمام پروژه‌های سیکل ترکیبی نیروگاه‌های چابهار و خرم آباد، شاهد افزایش راندمان بیش از ۱۰ درصدی در این نیروگاه‌ها مواجه خواهیم بود.

وی ادامه داد: با اتمام پروژه‌های در حال توسعه نیروگاه‌های خرم آباد و چابهار، سالانه معادل ۵۲۵ میلیون مترمکعب در مصرف گاز صرفه جویی خواهد شد و با آغاز عملیات اجرایی بلوک دوم نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد که شامل ۲ واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی است، ۳۶۶ مگاوات به ظرفیت تولید برق در این نیروگاه در آینده نزدیک اضافه می‌شود.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نیروگاه های بنیاد بنیاد مستضعفان نیروگاه ها تولید برق خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است