Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اخبار و صحبت‌هایی که در خصوص دستگیری کارکنان شهرداری در پی حمله سایبری به سامانه‌های شهرداری مطرح شده بود، مستند نیست.

مهدی چمران روز یکشنبه پیش از آغاز جلسه شورای شهر تهران، اظهار داشت: حمله و عملیات به سامانه‌های شهرداری بسیار وسیع و بزرگ بود و با هک بنزین و سایر حمله‌ها قابل قیاس نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سامانه شهرداری با وجود بیش از 50 هزار کاربر به بسیاری از وزارتخانه‌ها وصل است و حمله گسترده ای صورت گرفت که دوستان ما موفق به حل این مشکل شدند.

چمران با بیان اینکه نمی‌توان این سیستم گسترده را به صورت یکجا راه انداخت بلکه بصورت تدریجی باید این کار را انجام داد، گفت: دوستان ما راه های نفوذ را پیدا کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه سازمان فاوا اعلام کرد که تا روز شنبه می‌تواند مشکل را حل کند، اظهار داشت: بسیاری از سیستم ها در دسترس است اما هنوز چند سیستم در حال بررسی است و هنوز راه‌اندازی نشده است.

به گفته وی، تمامی سوابق شهروندان موجود است و آسیبی به آنها وارد نشده است.

چمران با بیان اینکه هنوز نمی‌توانم بگویم دفاتر خدمات الکترونیک به صورت کلی راه اندازی شده یا خیر ، عنوان کرد: اطلاعات مردم، سوابق و پول‌های آنها موجود است و از این سامانه‌ها بک‌آپ‌های نواری وجود دارد.

وی درباره اخباری مبنی بر دستگیری جاسوس در شهرداری تهران هم گفت که نمی‌دانم کسی دستگیر شده است با خیر، این گونه صحبت ها مستند نیستند.

مهدی چمران همچنین در آغاز شصت و نهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به تجمع امام رضایی‌ها در تهران گفت: ایران کشور امام رضا است و امام رضا صاحبخانه هستند و انجام تجمع نشانه علاقه مردم به اعتقاداتشان است.

وی با اشاره به نزدیکی روز انقلاب فرهنگی گفت: انقلاب ما انقلاب فرهنگی است و از ستاد فرهنگی انقلاب اسلامی انتظار می‌رود که کارآمد و توانمند در مقابل مسائل فرهنگی کشور و راهکارهای خوب ارائه دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به فرا رسیدن روز مبارزه با کار کودکان، گفت: امیدواریم ما کودک کار نداشته باشیم.

وی ادامه داد: منظور از کودک کار، کودکی نیست که کارگر باشد بلکه به معنی تکدی‌گری و بیگاری کشیدن از آنان است که امیدواریم در کل جهان از این پدیده دور باشیم.

چمران با اشاره به حادثه خروج قطار مشهد یزد از ریل، فوت ۲۲ شهروند را تسلیت گفت و اظهار داشت: سیستم کشور از جمله مترو اتوبوس باید قوانین را رعایت کنند و مهتر این است که جلو خطاهای بعدی را بگیرند.

تماشاخانه ببینید| شکار شگفت‌انگیز یک تمساح توسط جگوار این نفتکش غول پیکر را ایران برای ونزوئلا ساخته است (فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • مهدی چمران یک‌تنه پشت اقدامات جنجالی شهرداری در شهر تهران
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد
  • قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است
  • چمران: قرار نیست درختی در محدوده پارک لاله قطع شود
  • توضیح مهم رئیس شورای شهر در مورد بوستان لاله و مفقود شدن یک کارگر در نهر آب منطقه ۱۵
  • قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین منع انتشار داشته است
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم