Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا یعقوبی با تکذیب خبر گرانی و تغییر در نحوه عرضه بنزین گفت: هیچ گونه کمبودی در زمینه سوخت استان قزوین وجود ندارد و شهروندان می‌توانند از سهمیه کارت سوخت شخصی و کارت سوخت جایگاه‌دارن بدون محدودیت استفاده نمایند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ روز گذشته کلیپ‌هایی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی معاند مبنی بر افزایش قیمت فرآورده‌های سوختی به ویژه بنزین و عدم فروش بنزین نرخ آزاد منتشر شد؛ این در حالی است که عملا هیچ تغییری در قیمت‌ها صورت نگرفته، برای بررسی بیشتر به گفت‌وگو با رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران استان قزوین پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا یعقوبی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ در این باره اظهار کرد: اخیرا شایعاتی مبنی بر افزایش قیمت فرآورده‌های نفتی در فضای مجازی منتشر شده؛ در صورتی که تاکنون هیچ تصمیم جدیدی در نحوه توزیع فرآورده‌های نفتی به ویژه بنزین، نفت و گاز یا گازوئیل از سوی وزارت نفت و یا خود مجموعه هیئت دولت اعلام نشده است.
  وی افزود: اکنون مجموعه جایگاه‌دارن استان قزوین براساس قیمت‌های قبل فعال هستند و این حواشی و کلیپ‌هایی که در خصوص افزایش قیمت بنزین در فضای مجازی منتشر شده را به شدت تکذیب می‌کنیم.
  رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران استان قزوین بیان کرد: در صورت هرگونه تصمیم‌گیری درباره افزایش قیمت فرآورده‌های سوختی توسط رسانه‌های رسمی و معتبر به هموطنان و همشهریان اطلاع رسانی می‌شود.
  یعقوبی تصریح کرد: اگر تصمیمی در دولت جدید اخذ شود حتما اطلاع‌رسانی و برای مردم شفاف سازی می‌شود و در صورت اجرا با آگاهی قبلی این کار صورت می‌گیرد نه اینکه مانند دولت گذشته صبح روز جمعه به مردم اعلام شود.
  انتشار شایعات درباره سوخت صرفا سودجویانه است

وی عنوان کرد: کلیپ منتشر شده در استان فارس و سیستان بلوچستان بوده که تاکنون تاییدیه آن ارسال نشده و صحت این موضوع نامعلوم است اما شرایط توزیع بنزین در برخی استان‌های مرزی همواره با سایر استان‌ها متفاوت است تا از قاچاق سوخت و هدررفت آن توسط منابع غیررسمی جلوگیری شود که معمولا در داخل خود استان‌ها توسط استانداران تعیین می‌شود و خاص استان‌های دیگر نیست.
  رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران استان قزوین ادامه داد: اکنون با توجه به شرایط کشور به نظر می‌رسد رسانه‌های معاند و کسانی که درواقع منتظر فرصت هستند تا به نوعی به کشور ضربه بزنند در قالب فضای مجازی شایعاتی ایجاد می‌کنند تا فضای چالشی و نگرانی برای مردم ایجاد کنند.
  یعقوبی اذعان کرد: مردم باید هوشیار باشند و هرگونه خبر غیرموثقی را نپذیرند چون اگر تصمیمی در نوع سهمیه و روند اجرای کار گرفته شود حتما اطلاع رسانی خواهد شد در حالی که تاکنون این موضوع به صنف جایگاه‌داران سوخت که متولی این امر است اعلام نشده و ما به شدت آن را تکذیب می‌کنیم.
  وی عنوان کرد: در کل استان قزوین حدود ۱۰۳ جایگاه فعال دو منظوره بنزین، گازوئیل و نفت با تمام ظرفیت به صورت شبانه روزی به مردم و هموطنان خدمات‌رسانی می‌کنند.
  تمام جایگاه‌های سوخت استان به صورت شبانه روزی فعال هستند
  رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران استان قزوین با بیان اینکه  اکنون جایگاه‌های سوخت با ظرفیت کامل فعال هستند و خوشبختانه هیچ جایگاه غیر فعالی نداریم، ابراز کرد: همچنین تعداد ۶۴ واحد جایگاه سی‌ان‌جی در استان قزوین داریم که با تمام قوا به صورت شبانه روز در حال فعالیت هستند.
  وی افزود: تعدادی جایگاه‌ در استان مجوز اخذ کرده‌اند اما به بهره‌برداری نرسیده‌اند که تا ابتدای سال ۱۴۰۲ به ظرفیت جایگاه‌داران اضافه خواهند شد.
  رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران استان قزوین ابراز کرد: در زمینه سوخت بنزین، نفت و گاز در استان کمبود و مشکلی نداریم و هر میزان درخواست و ظرفیتی که مورد نیاز جایگاه‌ها باشد از طریق شرکت پخش فرآورده‌های نفتی برای آن‌ها ارسال می‌شود.
  یعقوبی تشریح کرد: برای توزیع سوخت نفت و گاز در استان سهمیه‌هایی در نظر گرفته شده که به جایگاه‌ها ارسال می‌شود و در صورت اتمام ظرفیت، مجدد طبق سهمیه ارسال خواهد شد.

در تامین سوخت استان هیچ کمبودی نداریم 
  وی ادامه داد: خوشبختانه در بحث سوخت بنزین محدودیتی نداریم و مردم می‌توانند بر اساس سهمیه‌ موجود در کارت سوخت خود سوخت‌گیری انجام دهند و در صورت اتمام سهمیه کارت می‌توانند از کارت‌های سوخت با نرخ آزاد بهره‌مند شوند و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
  رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران استان قزوین عنوان کرد: متوسط مصرف سوخت استان قزوین متغییر است که با توجه به مسافرت‌ها و شرایط اقلیمی استان در ۶ ماهه اول پیک مصرف سوخت قابل تغییر بوده و مصرف بالاتر است.
  رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران استان قزوین در پایان گفت: با توجه به قرارگیری در تعطیلات تابستان و کاهش روند چشمگیر کرونا؛ پیش‌بینی می‌شود که امسال نسبت به سال گذشته افزایش مصرف سوخت بنزین به مراتب بالاتراز سال گذشته است اما جایگاه‌ها آمادگی لازم برای ارائه خدمات به مردم را دارند و نگرانی وجود ندارد.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اطلاع رسانی افزایش قیمت فضای مجازی فعال هستند سوخت استان جایگاه ها استان ها منتشر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور

سید علی مرتضوی کارشناس انرژی در رابطه با خسارت سنگین خودروسازی انحصاری به صنعت انرژی کشور و تحمیل ناترازی انرژی بر کشور اظهار کرد: آمارهای ارائه شده از سوی ستاد نوسازی سازمان حمل و نقل کشور، تصویری تلخ از وضعیت خودروسازی ایران ترسیم می کند. با تردد بیش از 35 میلیون خودرو، توجه به اینکه 37 درصد از این خودروها در گروه فرسوده قرار می گیرند، نگران کننده است. این خودروهای فرسوده نه تنها به دلیل افزایش آلاینده ها برای محیط زیست مضر هستند، بلکه به میزان قابل توجهی در مصرف سوخت نیز کمک می کنند. ارقام سرسام آور مصرف روزانه 46 میلیون لیتر بنزین و 17.5 میلیون لیتر گازوئیل توسط خودروهای فرسوده نیاز مبرم به مداخله در صنعت خودروسازی کشور را نشان می دهد.

وی گفت: پیامدهای این مصرف ناپایدار وخیم است. خسارات وارده به صنعت خودروسازی کشور صرفاً از استفاده از خودروهای فرسوده بالغ بر 9 میلیارد دلار است. این یک بار اقتصادی قابل توجه است که کشور نمی تواند از آن چشم پوشی کند. علاوه بر این، کیفیت پایین تولید خودرو در ایران با افزایش مصرف بنزین، بسیار فراتر از سطح مورد انتظار مرتبط است. با پیش بینی مصرف 60 میلیون لیتری در روز، واقعیت کنونی بیش از 130 میلیون لیتر در روز نشان دهنده مشکلی جدی است که نیاز به رسیدگی فوری دارد.

وی ادامه داد: همچنین کیفیت نامناسب تولید خودروهای داخلی پیامدهای گسترده ای فراتر از مصرف سوخت دارد. همچنین به مشکلات کمبود انرژی کمک کرده و واردات بنزین به میزان 4 میلیارد دلار در سال آینده را ضروری کرده است. این موضوع نه تنها بودجه کشور را تحت فشار قرار می دهد، بلکه سیاست ها و عملکردهای نادرست در صنعت خودروسازی داخلی را نیز برجسته می کند.

 کمبود بنزین در سال های آینده تهدیدی جدی برای اقتصاد 

وی گفت: بازار انحصاری در صنعت خودروی ایران نقش بسزایی در تشدید این مسائل داشته و فضای غیررقابتی ایجاد کرده است که باعث شده تا محصولات زیر مجموعه بر بازار مسلط شوند. پیامدهای این وضعیت فراتر از ضررهای اقتصادی است. کمبود انرژی و افزایش واردات بنزین، پیشرفت کشور را به خطر می اندازد و درآمد نفتی آن را تضعیف می کند. پتانسیل کمبود بنزین در سال های آینده تهدیدی جدی برای اقتصاد ایران و ثبات کلی آن است. نیاز به اصلاحات فوری در صنعت خودرو را نمی توان نادیده گرفت، زیرا عدم رسیدگی به این مسائل پیامدهای گسترده ای برای کل کشور خواهد داشت.

این کارشناس انرژی به لزوم تنوع بخشیدن به سبد سوختی اشاره کرد و گفت: برای رسیدگی موثر به این چالش ها، یک رویکرد چند وجهی مورد نیاز است. اولاً، باید تلاشی هماهنگ برای جایگزینی خودروهای فرسوده با مدل‌های استاندارد و کم‌مصرف‌تر صورت گیرد. این نه تنها مصرف سوخت را کاهش می دهد، بلکه باعث صرفه جویی قابل توجهی در روز می شود. علاوه بر این، باید با تمرکز بر سوخت های جایگزین مانند CNG یا گاز مایع (LPG) به عنوان جایگزین بنزین، می توان وابستگی به بنزین سنتی را کاهش داد و استفاده از منابع انرژی پاک تر و پایدارتر را ترویج کرد. انتقال به سمت خودروهای دوگانه سوز که از CNG یا LPG در کنار بنزین سنتی استفاده می کنند، می تواند به طور قابل توجهی مصرف سوخت کلی وسایل نقلیه را کاهش دهد و به ترکیب انرژی متعادل تر در بخش حمل و نقل کمک کند.

مصرف بنزین کشور به 130 میلیون لیتر در روز رسیده است

وی گفت: وضعیت صنعت خودروی ایران چالش مهمی است که نیاز به اقدام فوری دارد. مصرف ناپایدار سوخت در کنار کیفیت پایین تولید خودروهای داخلی، پیامدهای گسترده ای دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت. کیفیت پایین تولید خودروهای ایران، سبب افزایش مصرف بنزین شده است به نحوی که باید مصرف کشور حدود ۶۰ میلیون لیتر در روز باشد ولی متاسفانه به دلیل کیفیت پایین خودروها به بیش از ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است که این موضوع نیز خسارت بزرگی دیگری بر کشور زده است.

وی افزود: تعمیم مشکلات بی کیفیتی و بازار انحصاری در صنعت خودروی ایران، به ناترازی انرژی و در نتیجه واردات بنزین به میزان ۴ میلیارد دلار در سال آتی، سبب کسری بودجه دولت نیز شده است و مقصر اصلی این وضعیت صنعت انحصاری و غیررقابتی خودروسازی داخلی است که باید سریعا در این روند اصلاح شود وگرنه ناترازی بنزین در طی سال‌های آتی و تشدید واردات بنزین، کل درآمد نفتی کشور را نابود خواهد کرد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد