Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین واحد نیروگاه هسته‌ای شین هانول کره جنوبی به شبکه برق متصل شد.

به گزارش ایسنا به نقل از ورلد نوکلیر نیوز، شرکت برق هسته‌ای و هیدرو کره جنوبی روز شنبه اعلام کرد که واحد یک نیروگاه شین هانول برای اولین بار در نهم ژوئن به شبکه برق متصل شده است. این واحد - اولین راکتور از دو راکتور APR-1400 در این به شمار می‌آید که قرار است اواخر امسال وارد مرحله عملیات تجاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراحل ساخت اولین واحد نیروگاه شین هانول ابتدا در مه سال 2012 آغاز شد. سپس بتن‌ریزی آن دو ماه بعد انجام شد و برای واحد دوم نیز در ژوئن 2013 بتن‌ریزی صورت گرفت.

راکتورهای APR-1400 نیروگاه شین هانول که از نوع راکتورهای آب تحت فشار 1350 مگاواتی هستند و در ابتدا قرار بود در آوریل 2017 و همچنین آوریل 2018 وارد مرحله عملیاتی شوند. به دلیل برخی تاخیرها بارگیری سوخت در واحد یک برای ژوئن 2019 برنامه ریزی شد اما در پی بررسی‌های ایمنی توسط کمیته ایمنی و امنیت هسته‌ای (NSSC) و برخی اصلاحات به تعویق افتاد. سپس عملیاتی شدن واحد یک در ژوئیه 2021 و واحد دوم نیز در ماه مه 2022 مورد انتظار بود که باز هم با تاخیرهای بیشتری مواجه شد.

در نهایت کمیته ایمنی و امنیت هسته‌ای در نهم ژوئیه 2021 تائید مشروط خود را برای راه‌اندازی واحد یک شین هانول صادر کرد. شرکت برق هسته‌ای و هیدرو کره جنوبی (KHNP) بارگیری اولین مجموعه سوخت را در هسته این راکتور پنج روز بعد آغاز کرد. KHNP در 13 اکتبر اعلام کرد که پس از اتمام بارگیری سوخت، در حال انجام آزمایش فیزیک و سیستم راکتور در شرایط دمایی و فشار معمولی است. در ماه ژوئیه، این شرکت گفت که انتظار می‌رود این آزمایش‌ها حدود هشت ماه به طول بینجامد.

شرکت برق هسته‌ای و هیدرو کره جنوبی همچنین اعلام کرد که انتظار دارد واحد یک شین هانول  حدود 700 هزار کیلووات برق در ساعت در طول دوره آزمایش افزایش خروجی پس از اتصال به شبکه تولید کند، که انتظار می رود در تابستان آینده به تامین عرضه برق کمک کند.

بنابر این گزارش، چهار راکتور نیروگاه باراکه در امارات متحده عربی نیز از نوع APR-1400 هستند که اولین سفارش صادراتی برای طراحی این راکتورها به شمار می‌آید . دو واحد اول این نیروگاه به ترتیب در اوت 2020 و سپتامبر 2021 به شبکه برق متصل شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انرژی هسته ای کره جنوبی هسته ای واحد یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۹۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده با عنوان (شبکه‌سازی و مشارکت جهت بهبود وضعیت زنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی) در سال ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس شهید سلیمانی واحد تربت‌حیدریه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: خیزش سراسری دانشجویان کشور‌های مختلف در حمایت از مردم مظلوم غزه در فلسطین گام مؤثری در شناخت فجایع و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است و ما دانشگاهیان نیز باید از آرمان‌های انقلاب اسلامی که حامی صلح و عدالت در جهان است دفاع کنیم.

محمد حاتمی، تکریم جایگاه بی‌بدیل زنان و خانواده را علت اساسی سلامت جامعه دانست و توضیح داد: ۵۶ درصد از جمعیت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه را خواهران تشکیل داده‌اند و اقبال جامعه و خانواده به سمت این دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش یافته و زمینه‌های لازم برای رشد و مشارکت بانوان و پیگیری مطالبات آنان از اقدامات مهم این دانشگاه بوده است.

مهدی رهنما معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم موضوع خانواده را مهم‌ترین شاکله در تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در شورای رابطین امور بانوان و خانواده تصمیم‌ها و خروجی مناسبی به نفع جامعه دانشگاهی تنظیم و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی هم به جایگاه بانوان و اهمیت آن در سازمان‌ها پرداخت و ادامه داد: در راستای اهداف و وظایف شورای رابطین امور بانوان و خانواده، هم‌اندیشی تبیین و استفاده از تجربیات رابطین واحد‌های دانشگاهی در هسته‌های فکری باید با تشکیل تیم‌هایی پویا و طرح برنامه‌هایی در موضوع مهارت‌افزایی، مسائل مربوط به خانواده را آسیب‌شناسی کنیم و با کانون زینت عفیفانه مشکلات حجاب و عفاف را به حداقل برسانیم.

لیلا قائمی  تأکید کرد: اقدامات و عملکرد شبکه پایش سلامتی نشاط برای دانشجویان دختر با استفاده از الگوی سند تحول و تعالی که رویکرد حل مسئله با هدف تدوین برنامه‌های جامع دارد و مأموریت اصلی ایجاد و تقویت خانواده متعالی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و توانمندی بانوان براساس شرایط منطقه‌ای استان خراسان‌رضوی ضروری است.

وی توضیح داد: با تشکیل جلسات در این شوراها، تصمیمات اتخاذ شده در شورای راهبردی استان خراسان‌رضوی مطرح و مصوب و به واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی برای اجرا ابلاغ می‌شود.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی ابراز امیدواری کرد که سیاست‌های مدیریتی در استان با ایجاد این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

در ادامه حاضران با حضور در گلزار پنج شهید گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

در پایان با توجه به عملکرد و فعالیت‌های مناسب حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در نیمسال دوم ۱۴۰۲ از رویا نداف تجلیل و سپس فضا‌های اختصاصی مادران و کودکان و فضای دخترانه ـ باشگاه دخترانه بازدید و افتتاح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟