Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان از ارائه طرح های تشویقی به مشترکان بخش صنایع در استان خبر داد و افزود: درصورت مصرف بهینه برق توسط مشترکان بخش صنایع در پیک بار، قریب به ۹ مگاوات در مصرف برق در شبکه صرفه جویی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ هیوا لهونیان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه شروع فصل گرما میزان مصرف انرژی برق را تا حد زیادی افزایش می دهد، گفت: در همین راستا وزات نیرو امسال با اتخاذ برنامه های تشویقی محور در نظر دارد تا مصرف برق را در بخش خانگی، اداری، تجاری، صنعتی و کشاورزی متناسب با تعاریف انجام شده کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه صنعت به عنوان یکی از بخش های مهم جهت تولید و چرخش چرخ های اقتصادی همواره نیازمند برق پایدار است،افزود: به منظور فراهم شدن زمینه مدیریت مصرف برق و رفع مشکلات ناشی از قطع احتمالی برق واحد های صنعتی وزرای صنایع ونیرو تفاهم نامه ای را امضاء کرده اند که طبق مفاد آن واحدهای صنعتی مشمول با اجرای چند اقدام مدیریتی در زمینه مصرف برق می توانند مشمول بسته های تشویقی شوند.

لهونیان افزود: یکی از این برنامه ها، طرح ذخیره عملیاتی برق است که به منظور کنترل هوشمند و هدف دار بار شبکه سراسری در مواقع موردنیاز شبکه و ایجاد تعادل بین تولید وذخیره گردان و بار مصرفی شبکه سراسری اجرا می شود که در این طرح واحد های صنعتی با قدرت بیش از ۲۰۰ کیلووات که بتوانند از ساعات ۱۲ الی ۲۲ در صورت نیاز به شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در زمینه کاهش بار کمک کند، پاداش تعلق می گیرد.

وی افزود: طرح قطع بار برنامه ریزی شده نیز یکی دیگر از برنامه های عملیاتی بخش صنایع است که طی آن اگر مشترکان بخش صنعتی تعمیرات و تعطیلات سالانه خود را را به حداقل ۵ روز کاری موکول کنند و میزان مصرف برق در ساعات اوج بار را کاهش دهند، مشمول پاداش می شوند.

لهونیان اظهار داشت:سومین طرح تشویقی مشترکین بخش صنایع جابجایی تعطیلات هفتگی از روز جمعه به یکی از روزهای میانی هفته در بازه زمانی اول خرداد تا پایان مرداد ماه و به مدت ۴ روز است به گونه ای که حداقل میزان قدرت کاهش یافته برابر با ۷۰ درصد دیمانده مصرفی یک ماه قبل باشد.

وی با اشاره به اینکه در صورتیکه مشترکان بخش صنعتی ساعات کاری خود را (حداقل ۵ روزکاری) از ساعت ۶ صبح  الی ۱۳ ظهر تعیین کنند و حداقل  ۸۰ درصد کاهش بار داشته باشند مشمول پاداش می شوند، گفت: چنانچه مشترک بخش صنایع در ساعات اوج مصرف یعنی از ساعت ۱۳ الی ۱۷ دیمانده مصرف خود را کاهش دهد متناسب با کاهش بار و مدت زمان آن پاداش دریافت می کند.

لهونیان در ادامه با اشاره به اینکه در مجموع ۳ هزارو ۱۹۰ مشترک بخش صنعت در استان کردستان فعالیت دارند، افزود: پیش بینی می شود بااجرای برنامه های مدیریت مصرف بار در واحدهای صنعتی قریب به۹ مگاوات در مصرف برق استان صرفه جویی شود.

وی در پایان اظهارداشت:با هدف مدیریت بار استان در همه بخش ها تدابیری اتخاذ شده که در بخش صنایع، فعالیت کاری شهرک های صنعتی استان به صورت چرخشی در یک روز کاری به روزهای جمعه موکول می شود تا شبکه توزیع برق حتی در شرایط پیک مصرف در مراکز حیاتی و حساس همچون مراکز بهداشتی- درمانی، دکل های مخابراتی و … به صورت پایدار حفظ شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان استان کردستان مشترکان بخش برق استان بخش صنایع مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای یزد، جواد محجوبی در نشست با صنایع مشمول، با بیان اینکه ۳۱ واحد صنعتی و معدنی دارای ۳۱ منبع آبی در استان شامل اجرای بند ع تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ می شوند، گفت: صنایعی که مصرف آب آنها از منابع آبی سطحی یا زیرزمینی بالای ۱۰ لیتر بر ثانیه، معادل ۳۰۰ هزار متر مکعب در سال است، باید از منابع آبی جایگزین استفاده کنند.

وی افزود: حجم آب آزاد شده این صنایع معادل یک سوم حجم آب مصرفی کل صنایع استان است و با توجه به اعلام وزارت نیرو، بسیاری از این صنایع مشمول باید تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ از آب غیر متعارف استفاده کنند.

این مسئول اضافه کرد: آب غیرمتعارف شامل پساب و آب دریا است و تعداد اندکی از صنایع که امکان بهره مندی از خط اول انتقال آب خلیج فارس در کمترین زمان ممکن را داشتند، در پایان اسفندماه سال گذشته، آب متعارف آنها از مدار مصرف خارج و از آب دریا بهره مند شدند.

محجوبی تصریح کرد: حجم آب آزاد شده به سایر واحد های صنعتی اختصاص نمی یابد، آزادسازی آب حاصل از بازتخصیص تنها با هدف مصرف در بخش شرب و بهداشت و کمک به تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی صورت می گیرد.

کد خبر 6092266

دیگر خبرها

  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور