Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر صبح یکشنبه در جمع نمایندگان اقشار مختلف مردم این شهرستان با اشاره به اهمیت تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت، اظهار داشت: هیچ فعالیت اجتماعی بدون مشارکت مردم به ثمر نمی‌نشیند، و خانه‌های مشارکت در سلامت حلقه ارتباط بین دولت و مردم در حوزه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس آدمیت‌نسب با بیان اینکه خانه مشارکت مردم در سلامت در تمام ابعاد به مردم تعلق دارد، افزود: این خانه‌ها نیازهای احصا شده مردم را به گوش مسئولان و پیام‌ها نظام سلامت را به گوش مردم می‌رساند.

وی گفت: در خانه‌های مشارکت، مردم از دریافت کنندگان منفعل خدمات سلامت، به کنشگران اصلی ارائه خدمات تبدیل می‌شوند و یکی از مهمترین ابزار بهینه‌سازی و ارتقای حضور مردم در این عرصه، فعالیت مؤثر و فراگیر نمایندگان اقشار مختلف جامعه است که الگویی برای افزایش مشارکت‌های مردمی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: رسیدن به اهداف تعالی بهداشت و به طور کلی نظام سلامت جز با بهره‌گیری از ظرفیت نمایندگان اقشار مختلف امکان پذیر نیست و خانه مشارکت مردم در سلامت ایجاد نهاد اجتماعی نوینی برای تجلی حضور همه جانبه این افراد است.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دیّر نیز در این نشست با اشاره به نظام نامه همه جانبه سلامت شهرستان گفت: ایفای نقش سمن‌ها و نمایندگان اقشار مختلف در ارتقا سطح سلامت جامعه انکارناپذیر و بسیار ملموس است.

مصطفی فخرایی افزود: چالش‌های بسیار زیادی در محیط پیرامونی ما وجود دارد که سلامت ما را در هر لحظه با آسیب روبرو می‌کند و غلبه بر این چالش‌ها کار آسانی نیست چرا که کنترل همه عوامل تأثیر گذار در سلامت که برپایی اهداف عالیه سلامت نقش دارند کار دشواری است.

وی اضافه کرد: برخی از اقدامات اجتماعی از دید صاحبان فرآیند، اقدامی خرد محسوب می‌شود که نتایج عظیمی در بردارد و راه‌اندازی خانه‌های مشارکت مردم در سلامت که منجر به تسهیل حضور مردم در عرصه اجتماعی، به ویژه سلامت خواهد شد، یکی از این قبیل اقدامات است.

وی گفت: هدف اصلی تشکیل خانه مشارکت رشد سرمایه‌های اجتماعی و مشارکت مردم در ارتقای سطح سلامت خود و جامعه است و تحقق این هدف با تلاش مضاعف، دلسوزی و حرکت مشفقانه اعضا خانه مشارکت مردم صورت می‌پذیرد.

در این نشست با رأی نمایندگان سمن‌ها و اقشار مختلف جامعه، سیدحسین کراماتی به عنوان رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان دیر انتخاب شد.

کد خبر 5512277

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان دیر بوشهر شبکه بهداشت و درمان بوشهر کرمانشاه خروج قطار از ریل دهه کرامت خطبه های نماز جمعه سفر استانی خراسان رضوی ویروس کرونا اردبیل میلاد امام رضا ع مشهد امام رضا ع آمار کرونا خانه مشارکت مردم در سلامت نمایندگان اقشار مختلف خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۰۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح دوشنبه در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حفظ و احیای منابع طبیعی، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده، برنامه‌های ویژه‌ای برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم با مشارکت فعال مردم، می‌توانیم گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی برداریم افزود: منابع طبیعی متعلق به مردم است و در همه فعالیت‌های حوزه منابع طبیعی مردم همراه و همگام هستند.

وی مشارکت در فعالیت‌های آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، توسعه گیاهان دارویی و همچنین اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال گذشته را برخی از اقدامات انجام شده در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در جنوب کرمان عنوان کرد.

رحیمی نیا، افزود: در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال جاری در هر شهرستان یک نهالستان راه اندازی و تولید نهال بر اساس نیاز همان شهرستان صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیاز است، خواستار رایزنی رؤسای ادارات با فرمانداران جهت تأمین اعتبار در این خصوص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بر برگزاری دوره‌های آموزشی در مناطق بحرانی برای مردم و جوامع محلی در زمینه‌های مختلف منابع طبیعی، از جمله آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اطفا حریق تاکید و با اشاره به اینکه مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری فواید و اثرات مثبت متعددی دارد خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری بر اساس طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز اجرایی و بایستی اولویت با مناطق محروم و روستایی و با مشارکت مردم صورت پذیرد.

اجرای پروژه‌های بیولوژیک در پایین دست پروژه‌های پخش سیلاب، مدیریت چرای غیرمجاز و بی رویه دام، نظارت بر برداشت اصولی از مراتع، نظارت و صدور مجوزات حمل چوب به صورت روزانه، نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتعداری، صداقت در کار، تکریم و تسریع در کار ارباب رجوع و صرفه جویی در هزینه‌ها از دیگر موارد مطرح شده و مورد تاکید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان این جلسه حکم ابلاغ حسین مشایخی با حفظ سمت به عنوان دستیار مردمی سازی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به وی اهدا شد.

کد خبر 6092125

دیگر خبرها

  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • ۴۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف در اردوهای راهیان نور شرکت کرده اند
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است