Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان اظهار کرد: اگر می‌خواهیم شعار «اصفهان، من شهر زندگی» به معنای واقعی تحقق یابد، باید کمک کنیم تا شهروندان به‌ویژه رانندگان تاکسی و اتوبوس شهری که به صورت شبانه‌روزی به شهروندان خدمت‌دهی می‌کنند، از شرایط بهتر زندگی برخوردار شوند.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، علی قاسم زاده در بازدید از سازمان تاکسیرانی اصفهان، با اشاره به برگزاری جلساتی پیرامون رفع مشکلات تاکسیرانان اظهار کرد: جمع‌بندی جلسات بیانگر آن است که جامعه تاکسیرانان جزو کوشاترین و فعال‌ترین اقشار جامعه شهری و در عین حال، کم‌برخوردار ترین آنها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شعار محوری «اصفهان، من شهر زندگی» که سرلوحه عملکرد مدیریت شهری اصفهان قرار گرفته است، تأکید کرد: برای تحقق این شعار باید کمک کنیم تا شهروندان به‌ویژه رانندگان تاکسی و اتوبوس شهری که به صورت شبانه‌روزی به شهروندان خدمت‌دهی می‌کنند، از شرایط بهتر زندگی برخوردار شوند؛ البته هرکس در شهر باید به سهم خود در تحقق شرایط بهتر برای زیست با کیفیت سهیم باشد.

شهردار اصفهان اضافه کرد: شهرداری در قبال انجام وظایف و سهم خود در تحقق شعار یاد شده، تصمیمات خوبی گرفته است که به تدریج و با عملیاتی شدن آنها اطلاع‌رسانی نیز صورت می‌گیرد.

بیمه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل؛ از جمله مهمترین مطالبات تاکسیرانان 

در این دیدار مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان نیز به مشکلات تاکسیرانان از جمله موضوع بیمه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل اشاره کرد. 

محمد پرورش با بیان اینکه عمر ناوگان تاکسیرانی شهر اصفهان بیش از ۱۰ سال و بالاتر از میزان استاندارد کشوری است، افزود: در حال حاضر ۷۳۰۰ تاکسی زرد شهر اصفهان فرسوده هستند.

وی با اشاره به اینکه ۶۹ خط ویژه و ۳۱ مسیر ساماندهی شده تاکسیرانی در اصفهان وجود دارد، اظهار کرد: درحال حاضر خودروهای فعال سازمان تاکسیرانی در زمینه سرویس مدارس نیز دو هزار خودرو هستند که این رقم پیش از این، هشت هزار خودرو بوده است.

به گفته پرورش، در حال حاضر ۲۹۳ آژانس تاکسی تلفنی، ۴۶ شرکت فعال در زمینه سرویس مدارس و 4 کارگزاری که وظیفه ارائه خدمات سازمان تاکسیرانی را برعهده دارند، در شهر اصفهان فعالند.

وی یکی از مهمترین چالش‌های پیش‌روی این سازمان را تأمین سرویس مدارس دانست و خبر داد: تعداد دانش‌آموزان تحت پوشش خدمات سازمان تاکسیرانی قبل از ایام کرونا ۷۵ هزار نفر بوده است اما اکنون با کمبود خودرو در این زمینه مواجه هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان افزود: از حدود ۹ هزار تاکسیران «پلاک ت»، فقط 2 هزار راننده بیمه هستند و این یکی از بزرگترین معضلات است.

وی افزود: همچنین از سال ۹۳ تا کنون سایت بیمه رانندگان تاکسی به‌صورت مسکوت مانده است، بنابراین بیمه مطالبه جدی رانندگان تاکسی است.

پرورش فرسودگی ناوگان تاکسیرانی‌های فعال را دیگر چالش پیش‌رو عنوان کرد و افزود: به‌رغم تلاش‌های زیاد به دلیل ارائه نشدن بسته‌های حمایتی از سوی نهادهای بالادستی اقدام مؤثری در این زمینه صورت نگرفته و انتظار داریم از منابع استانداری و شهرداری، تسهیلات لازم برای نوسازی دو هزار تاکسی فرسوده فراهم شود.

پرورش، فرسودگی کپسول‌های گاز سی ان جی را از دیگر مشکلات بیان کرد و گفت: این فرسودگی منجر به ناتوانی در دریافت معاینه فنی خودروها و خارج شدن از چرخه سرویس‌دهی تاکسیرانان می‌شود، هرچند تسهیلات قرض الحسنه به رانندگان ارائه شده اما نبود شیوه پرداخت کرایه هوشمند و بودجه بسیار پایین سازمان تاکسیرانی چالش‌های متعددی را مقابل این سازمان قرار داده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار اصفهان رانندگان تاکسی اصفهان رانندگان اتوبوس شهری اصفهان سازمان تاکسیرانی رانندگان تاکسی شرایط بهتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست
  • گره اندر گره