Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:26:30 GMT

ارائه برخی خدمات منوط به تزریق واکسن است

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۱۰۸۹

ارائه برخی خدمات منوط به تزریق واکسن است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس شیراوژن در برنامه تلویزیونی درباره اقناع کسانی که واکسن نزده‌اند، افزود: باید اطلاع رسانی و اعلام هشدار داشته باشیم ضمن اینکه ثمرات و نتایجی که تزریق واکسن برای سایر اقشار مردم داشته و باعث شده است سلامتی برای مردم به ارمغان بیاید بیان شود این نتایج اگر شنیده شود شاید کسانی که واکسن نزده‌اند تصمیم بگیرند که به بقیه هموطنان که واکسن زدند بپیوندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم اجبار کنیم، اما می‌توانیم بعضی از خدمات را منوط به دریافت واکسن کنیم که این اتفاق افتاده، ولی سیاست ستاد این بوده است که مردم اقناع شوند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به اینکه افرادی که در اوج همه گیری کرونا سراغ تزریق واکسن نرفتند هم اکنون که درصد شیوه نامه‌های بهداشتی کم شده و خیلی از مردم از ماسک هم استفاده نمی‌کنند چگونه به سمت تزریق واکسن می‌روند، گفت: استفاده صددرصدی از واکسن را در دنیا نداریم، برخی از تزریق واکسن می‌ترسند یا فکر می‌کنند مسأله‌ای برای آن‌ها ایجاد نمی‌شود، عده‌ای هم فکر می‌کنند که، چون تا کنون کرونا نگرفتند از این به بعد هم نخواهند گرفت و این خودش یک مسأله است که اشتباه فکر می‌کنند و ممکن است نوبت بعدی یک کرونای خطرناک بگیرند.

شیراوژن افزود: عده‌ای که در موج دلتا یا در اُمیکرون کرونا گرفتند افرادی بودند که پیشتر دریافت واکسن نداشتند هیچ وقت هم به کرونا مبتلا نشده بودند و اتفاقاً بیماری سختی هم گرفتند.

وی با تأکید بر اینکه ما به عنوان وزارت بهداشت باید اطلاع رسانی کنیم که تزریق واکسن در پیشگیری از شرایط سخت بیماری و کاهش آمار فوتی‌ها و نیاز به تخت‌های مراقبت‌های ویژه تأثیر داشته است، ادامه داد: بیشتر از این کاری از دست ما بر نمی‌آید، به همان حق شهروندی قائل هستیم که می‌توانند انتخاب کنند.

شیراوژن درباره ارائه خدمات با استفاده از کارت واکسیناسیون گفت: در سفرهای نوروزی تزریق دو نوبت واکسن را لازم دانستیم که بتوانند از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند، نوبت سوم هنوز برای الزام استفاده از وسایل نقلیه عمومی اعلام نشده است، اما احتمال دارد که اگر در نوبت‌های بعدی محدودیت‌هایی تصویب شود توجه به تزریق نوبت سوم بشود که هنوز این اتفاق نیفتاده است.

وی با اشاره به اینکه ۵۷ میلیون نفر دو نوبت واکسن را تزریق کرده‌اند، افزود: پیش بینی شده کرونا مانند آنفولانزا از حالت پاندمیک خارج و به یک بیماری آندمیک تبدیل شود و سالانه در ابتدای فصل پاییز که امکان ابتلاء بالا می‌رود برای بیماران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و ضعف سیستم ایمنی تزریق واکسن انجام شود.

کد خبر 5512373 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: عباس شیراوژن ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا چشم پزشکی کووید 19 خواب چاقی جامعه پزشکی سرطان بهرام عین اللهی دیابت زوال عقل بیماری های عفونی تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان