Web Analytics Made Easy - Statcounter


خبرگزاری آریا-ده‌ها هزار آمریکایی در تجمعات گسترده در واشنگتن و سراسر آمریکا خواستار کنترل خشونت های مسلحانه و تغییر قوانین حمل سلاح در آمریکا شدند.
به گزارش خبرگزاری آریا، در پایتخت ایالات متحده، سازمان‌دهندگان تظاهراتی موسوم به "راهپیمایی برای جان ما" (MFOL) تخمین زدند که 40000 نفر در محل مرکز "نشنال مال" در نزدیکی بنای یادبود واشنگتن در زیر باران خفیف پراکنده گرد هم آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایسنا به نقل از رویترز،این سازمان حامی تدابیر مهار اسلحه، از سوی دانش‌آموزان بازمانده کشتار سال 2018 دبیرستان پارکلند ایالت فلوریدا تاسیس شده است.
کورتنی هگرتی، کتابدار پژوهشی 41 ساله اهل لارنس ویل نیوجرسی، به همراه دختر 10 ساله خود، کیت، و پسر هفت ساله خود، گرائم، برای شرکت در اعتراضات به واشنگتن سفر کرد.
هاگرتی گفت که تیراندازی دسامبر 2012 در مدرسه ابتدایی سندی هوک شهر نیوتاون ایالت کنتیکت، زمانی که در جریانش یک مرد مسلح 26 تن عمدتا شامل کودکان شش و هفت ساله را کشت، یک روز پس از اولین جشن تولد دخترش رخ داد. او گفت: "این من را شوکه کرد. نمی‌توانم باور کنم که در آستانه 11 سالگی او، ما هنوز داریم این کار را انجام می‌دهیم.
سخنرانان در تجمع واشنگتن شامل دیوید هاگ، بازمانده تیراندازی پارکلند و یکی از بنیانگذاران جنبش MFOL،  بکی پرینگل و رندی وینگارتن، روسای دو اتحادیه بزرگ صنفی معلمان آمریکا و موریل بوزر، شهردار واشنگتن دی.سی بودند.
فیلیپ 16 ساله و بلین سیراک 15 ساله، دو دانش‌آموز دبیرستانی اهل حومه سیلور اسپرینگ شهر واشنگتن گفتند که قبلا هرگز به تظاهراتی از این دست نپیوسته‌اند اما پس از تیراندازی در تگزاس، انگیزه آن را پیدا ‌کردند. فیلیپ بیان داشت: "فقط دانستن این موضوع که امکان رخ دادن چنین تیراندازی در مدرسه خودم وجود دارد من را می‌ترساند. بسیاری از بچه‌ها در این مورد بی‌تفاوت شده، تا جایی که احساس ناامیدی می‌کنند."

تیراندازی های جدید در آمریکا
فردی با تیراندازی به چند نفر در غرب ایالت مریلند چند نفر را به ضرب گلوله به قتل رساند.
تیراندازی در آمریکا باز هم قربانی گرفت. رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند فردی در یک کارخانه تولیدی در غرب ایالت مریلند چند نفر را به ضرب گلوله به قتل رساند.
پلیس گفته دست‌کم سه نفر در این تیراندازی به قتل رسیده‌اند. شبکه خبری فاکس‌نیوز، بدون اشاره به جزئیات بیشتر گزارش داده عده زیادی زخمی شده‌اند.
چند روز پیش یک پایگاه خبری که تیراندازی‌های کور در آمریکا را رصد می‌کند گزارش داده در سال جاری میلادی تا به حال بیش از 240 مورد تیراندازی کور در آمریکا به وقوع پیوسته است.
طبق آمارهای پایگاه «آرشیو خشونت‌های مسلحانه» 33 مورد از این تیراندازی‌ها بعد از  حمله به مدرسه ابتدایی اووالدا در ایالت تگزاس در تاریخ 24 مه که به کشته شدن 19 کودک و 2 بزرگسال منجر شد به وقوع پیوسته‌اند.
تنها در دو هفته گذشته، تیراندازی‌های کور در شهرهای مختلف آمریکا به کشته شدن 11 نفر و زخمی شدن 60 نفر دیگر منجر شده است.
«تیراندازی‌های کور»، طبق تعریف پایگاه «آرشیو خشونت‌های مسلحانه»، تیراندازی‌هایی هستند که در جریان آن غیر از فرد ضارب دست‌کم 4 نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی یا کشته می‌شوند.
طبق نوشته این پایگاه، این آمار به معنی آن است که تا این مقطع از سال جاری میلادی به طور متوسط بیش از یک مورد تیراندازی کور در آمریکا به وقوع پیوسته است. در سال میلادی 2022، هیچ هفته‌ای وجود نداشته که در آن دست‌کم 4 تیراندازی کور اتفاق نیفتاده باشد.
شمار تیراندازی‌های کور در آمریکا طی سال‌های گذشته رو به افزایش بوده است. در سال 2021، نزدیک به 700 مورد تیراندازی به وقوع پیوست. این در حالی بود که در سال 2020 این رقم 611 و یک سال قبل‌تر، 417 بود.

حمایت دموکرات از طرح اصلاح قوانین حمل اسلحه در آمریکا
چندی پیش در تاریخ 24 مه یک مرد مسلح در تگزاس 19 کودک و دو معلم را 10 روز پس از آن که مرد مسلح دیگری 10 سیاه‌پوست را در یک فروشگاه در شهر بوفالوی نیویورک طی یک حمله نژادپرستانه به قتل رساند، کشت.
این تیراندازی‌ها فوریت جدیدی را به بحث‌های جاری در این کشور در مورد خشونت مسلحانه افزوده است، هر چند که چشم‌انداز وضع قوانین فدرال در این زمینه با توجه به مخالفت سرسخت جمهوری‌خواهان با هرگونه اعمال محدودیت در مورد سلاح‌های گرم، نامشخص است.
در هفته‌های اخیر، یک گروه دو حزبی از مذاکره‌کنندگان در مجلس سنای آمریکا متعهد شدند به توافقی در این زمینه دست یابند، گرچه هنوز این توافق حاصل نشده است. تلاش آنها بر اعمال تغییرات نسبتاً خفیف مانند تشویق ایالت‌ها برای تصویب قوانین موسوم به "پرچم قرمز" که به مقامات اجازه عدم دسترسی به اسلحه برای افراد خطرناک را می‌دهد، مترکز بوده است.
ایکس گونزالس، یکی از بازماندگان تیراندازی پارکلند و یکی از بنیانگذاران راهپیمایی MFOL، در یک سخنرانی احساسی در کنار بازماندگان سایر تیراندازی‌های جمعی گفت: ما هدف قتل‌عام قرار می‌گیریم. شما در کنگره، هیچ کاری برای جلوگیری از آن انجام نداده‌اید."
بایدن به خبرنگاران در لس‌آنجلس گفت که چندین بار با سناتور کریس مورفی، که مذاکرات سنا را رهبری می‌کند، از این بابت صحبت کرده و مذاکره‌کنندگان همچنان "به صورت خفیف خوش‌بین" هستند.
مجلس نمایندگان آمریکا که تحت کنترل دموکرات‌هاست، روز چهارشنبه مجموعه گسترده‌ای از اقدامات مربوط به ایمنی مالکیت اسلحه را تصویب کرد، اما این قوانین هیچ شانسی برای پیشرفت در سنا جایی که جمهوری‌خواهان محدودیت‌ها برای مالکیت سلاح را ناقض حق حمل سلاح مربوط به متمم دوم قانون اساسی آمریکا می‌دانند، ندارند.

بایدن خواستار تغییر قوانین حمل سلاح شد
به دنبال تیراندازی های هفته گذشته ،رئیس جمهور آمریکا ضمن حمایت از آزاد ماندن تملک سلاح گرم در این کشور، خواستار تشدید قوانین کنترلی درخصوص حمل چنین سلاح‌هایی شد.
با افزایش تعداد حوادث تیراندازی در آمریکا طی هفته‌های اخیر و کشته شدن شمار زیادی از مردم این کشور از جمله کودکان، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا خواستار تشدید قوانین کنترلی بر آزادی حمل سلاح گرم توسط آمریکایی‌ها شد.
بایدن شامگاه پنجشنبه گفت که متمم دوم قانون اساسی آمریکا که حق شهروندان را برای داشتن سلاح گرم تضمین می‌کند، مطلق نیست و لازم است کنترل بیشتری بر وجود سلاح‌ها در دست مردم اعمال شود.
رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت که افزایش موارد تیراندازی دسته جمعی در این کشور مستلزم اتخاذ «اقدامات معقول» توسط سران این کشور است.
بایدن همچنین افزود: «من می‌خواهم روشن کنم که این [اقدامات]به معنای گرفتن سلاح گرم از کسی نیست. در واقع، ما معتقدیم دارندگان سلاح گرم که مسئولیت‌پذیر بوده و مسئولانه رفتار می‌کنند باید الگویی برای همه صاحبان سلاح باشند».
وی در ادامه درخواست کرد تا خرید و فروش اسلحه جنگی نیمه‌خودکار دارای خشاب با ظرفیت بالا در ایالات متحده ممنوع شود، و قوانین کنترلی حمل سلاح گرم نیز تشدید گردد.
ریانووستی در خبر دیگری به نقل از رئیس جمهور آمریکا نوشت: «ما باید اسلحه‌های جنگی و خشاب‌های با ظرفیت بالا را ممنوع کنیم؛ و اگر نمی‌توانیم آن‌ها را ممنوع کنیم، باید محدودیت سنی خرید آن‌ها را از 18 به 21 افزایش دهیم».
بایدن همچنین بررسی‌های پیشینه‌ای سخت‌تر در مورد خریداران اسلحه، و همچنین برداشتن مصونیت تولیدکنندگان اسلحه در دادگاه‌ها و تغییر قوانین مربوط به داشتن سلاح گرم را پیشنهاد کرد.

70 درصد آمریکایی ها خواستار مقابله با خشونت  مسلحانه هستند
نظرسنجی جدید نشان داد که از هر 10 آمریکایی هفت نفر (70 درصد) خواستار اولویت دادن به قانون جدید مقابله با خشونت مسلحانه در مقابل حق نگهداری و حمل سلاح هستند.
تارنمای هیل نوشت: نتایج نظرسنجی جدید شبکه ای بی سی و موسسه آیپسوس نشان می دهد که فقط 29 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی خلاف این نظر را داشند و خواستار اولویت دادن به قانون حمل و نگهداری سلاح شدند.
عبارت «حق مردم برای نگهداری و حمل سلاح» اول بار در متن قانون حقوق آمریکا آمده است و خارج از ایالات متحده آمریکا، مفهوم کلی حق حمل سلاح بسته به کشور، ایالت یا قانون تفاوت دارد.
این نظرسنجی که همزمان با مجموعه از تیراندازی های مرگبار در آمریکا انجام شده نشان می دهد که 90 درصد دموکرات ها می گویند قانونگذاران باید برای تصویب قوانینی اولویت قائل شوند که خشونت مسلحانه را کاهش می دهد و 75 درصد کسانی که خود را مستقل معرفی کرده اند همین نظر را داشته اند.
اما 56 درصد از جمهوریخواهان پاسخ دهنده در این نظرسنجی گفته اند که حمایت از قوانین حمل سلاح باید در اولویت باشد.
آمریکا در هفته های گذشته شاهد تیراندازی و کشته شدن 10 نفر در شهر بوفالوی نیویورک، 21 دانش آموز در مدرسه ابتدایی تگزاس و 4 نفر در بیمارستانی در اوکلاهاما بوده است.
روز شنبه نیز در تیراندازی های جمعی در سراسر آمریکا چهار نفر کشته و 28 نفر زخمی شدند.
نظرسنجی ای بی سی نیوز و آیپسوس با مشارکت 542 شرکت کننده و در فاصله سوم تا چهارم ژوئن (14-13 خرداد) با ضریب خطای 4.8 درصد انجام شده است.
به گزارش ایرنا، آرشیو خشونت با اسلحه آمریکا 13 خرداد ماه گزارش داد که تا دوم ژوئن سال جاری (2022) بیش از 8 هزار نفر بر اثر خشونت با سلاح گرم در آمریکا کشته و بیش از 15 هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.
بر اساس این آمار، هشت هزار و 85 نفر کشته و 15 هزار و 200 نفر مجروح شده‌اند که 152 کودک در میان کشته شدگان و 315 کودک نیز در میان مجروحان این تیراندازی‌ها وجود دارد.
بر پایه این آمار، در این تیراندازی‌ها، همچنین 539 نوجوان کشته و یک هزار و 399 نوجوان دیگر مجروح شده‌اند.
همچنین 472 مورد از تلفات خشونت مسلحانه در دفاع از خود بوده و 612 مورد نیز مرگ بر اثر استفاده غیرارادی بوده است.

موانع تغییر قوانین حمل اسحله در کنگره آمریکا
چالز شومر رهبر اکثریت سنا اظهار کرد جمهوری خواهان و دموکرات ها باید با همکاری یکدیگر قانون محدودیت دسترسی به سلاح و کنترل آن را تصویب کنند اما اصلاح این قانون با چالش ها و موانع بزرگی روبروست و احتمال موفقیت آن کم است.
وی تصریح کرد اغلب جمهوری خواهان با پیشنهاد اصلاح این قانون مخالف هستند و همین امر کار را برای بررسی این قانون سخت کرده است.
شومر افزود: او می تواند اجازه رای گیری برای قانون کنترل سلاح برای مقابله با تروریسم داخلی را بدهد اما جمهوری خواهان اظهار کردند که این لایحه را مسدود می کنند و این بدان معناست که رای گیری مربوط به کنترل سلاح نامحتمل خواهد بود.
این اظهارات شومر در حالی بیان شد که تنها دو روز از تیراندازی مرگبار در یک مدرسه ابتدایی در تگزاس آمریکا و کشته شدن دست‌کم 19 دانش‌آموز، می گذرد.
در پی این حادثه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، از اعضای کنگره خواست مقابل لابی اسلحه به‌پا خیزند و قانون محدودیت حمل سلاح را تصویب کنند.
این در حالی است که آمارهای جدید اداره تحقیقات فدرال آمریکا نشان می‌دهد که حوادث تیراندازی در سال 2021 بیش از 50 درصد افزایش یافته است.
فعالان و حامیان کنترل سلاح در آمریکا امیدوار بودند که ریاست‌جمهوری جو بایدن بتواند موجب پیشرفت در زمینه جلوگیری از خشونت با اسلحه در این کشور شود ولی با گذشت حدود دو سال از ریاست‌جمهوری بایدن این امیدها به یأس و سرخوردگی تبدیل شده است.
فعالان کنترل سلاح در آمریکا بر این باورند که عملکرد دولت وی برای مقابله با خشونت اسلحه و کنترل تسلیحات واقعاً ناامیدکننده بوده است.
بایدن نیز مانند رؤسای جمهور قبلی آمریکا دستورات اجرایی متعددی را برای جلوگیری از خشونت با اسلحه صادر کرد ولی قانون مربوط به بررسی سوابق خریداران سلاح در سنای آمریکا رد شد.
فعالان و حامیان مقابله با خشونت اسلحه در آمریکا از بایدن خواسته‌اند فشار بیشتری را بر کنگره وارد کند تا نمایندگان اقدامات قاطع‌تری را اتخاذ و اجرا کنند.












منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمریکا بایدن اعتراضات سلاح رئیس جمهور آمریکا خشونت های مسلحانه تیراندازی های کور تیراندازی ها مقابله با خشونت جمهوری خواهان خشونت مسلحانه مدرسه ابتدایی کور در آمریکا تغییر قوانین قوانین حمل کنترل سلاح حمل سلاح سلاح گرم کشته شدن شده اند دست کم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیای اسلحه‌سازی؛ پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا

به گزارش قدس آنلاین، با افزایش اقدامات علیه دانشجویان و اساتید آمریکایی معترض به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، نقش احزاب صهیونیستی در سرکوب این قیام دانشجویی بیش از پیش آشکار می‌شود.«شای داویدای»، استاد مدیریت بازرگانی دانشگاه کلمبیا و «گدئون والتر»، نظامی کهنه‌کار سابق ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس کمپین ضد «یهودستیزی» نقشی بسیار مهم را در اقدامات صورت گرفته علیه دانشجویان و اساتید معترض و واداشتن دستگاه‌های امنیتی آمریکا به اقدام علیه آن‌ها ایفا کردند.هم‌زمان با آغاز اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا، این دانشگاه‌ها به میدان درگیری و سرکوب و بازداشت دانشجویان و اساتید معترض تبدیل شود و در بسیاری از این دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه کلمبیا و نیویورک رخدادهایی به تحریک و رهبری این یهودیان صهیونیست اتفاق افتاد که از قضای روزگار روابط نزدیکی با شرکت‌های اسلحه‌سازی و فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی و بازاریابی تسلیحات این شرکت‌ها در سرزمین‌های اشغالی نیز دارند.

تجار سلاح

شای داویدای یکی از معروف‌ترین این یهودیان صهیونیست است که دانشجویان معترض را «تروریست» و «یهودستیز» و حامی «حماس» خواند.پیشینه داویدای نشان می‌دهد که وی یکی از اساتید دانشگاه کلمبیا با تابعیت «اسرائیلی - آمریکایی» است که سابقه خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی را داشته و همواره در محافل مختلف از جمله شبکه‌های اجتماعی به این موضوع افتخار کرده و در کنار دیگر اعضای خانواده‌اش به تجارت سلاح و ارسال آن به سرزمین‌های اشغالی اشتغال دارد. اگر «نعمت منوش شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا، نخستین کسی بود که از پلیس نیویورک خواست برای سرکوب و بازداشت دانشجویان معترض وارد دانشگاه شود، داویدای نقش‌های بسیار خطرناک‌تری را در این زمینه بازی کرد. وی بارها از «گارد ملی آمریکا» خواست برای سرکوب قاطع و جدی دانشجویان حامی فلسطین وارد دانشگاه شود و دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا را «نوادگان هیلتر» توصیف کرد.وی بارها دانشجویان معترض را تهدید کرد که آن‌ها را به «اردوگاه آشویتس» می‌فرستد که صهیونیست‌ها ادعا می‌کنند، هیلتر در آنجا یهودیان را می‌سوزاند.وقتی داویدای از FBI و گارد ملی خواستار دستگیری دسته جمعی دانشجویان معترض و مخالف صهیونیسم و اسرائیل شد، بسیار در آمریکایی‌ به شدت از او انتقاد و تأکید کردند که او "یک صهیونیست آدم‌کش و شریک در جنایات نسل‌کشی فلسطینی‌ها در غزه است".پایگاه خبری آمریکایی «کانتر پانچ» ۲۲ آوریل ۲۰۲۴ در گزارشی دلایل مخالفت این صهیونیست‌ها از جمله خانواده «داویدای» با تظاهرات ضد اسرائیلی دانشجویان را فاش کرد و نوشت: «خانواده داویدای سرمایه‌گذاری کلانی در شرکت‌های اسلحه‌سازی دارند و توقف جنگ در غزه و تحریم شرکت‌های تسلیحاتی به آن‌ها زیان‌های مالی بسیاری می‌زند.»

به گفته این پایگاه خبری داویدای و خانواده‌اش ارتباط تنگاتنگی با شرکت‌های اسلحه‌سازی و فروش محصولات این شرکت‌های به رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی و خارجی دارند.پدر شای، «الی داویدای»، از سال ۱۹۹۲ مدیرکل شرکت ARC است که در زمینه تولید قطعات تسلیحانی فعالیت می‌کند و ۵ ژوئن ۲۰۱۸ به عضویت هیئت مدیره این شرکت در آمد. از جمله تولیدات شرکت ARC ساخت سلاح و قطعات یدکی تفنگ های MCX و MPX است که توسط ارتش اسرائیل استفاده می شود و این جدای از سرمایه گذاری‌هایی است که این شرکت در سرزمین‌های اشغالی دارد.همچنین این پایگاه خبری افشا کرد که پدربزرگ شای، «بینی داویدای»، بنیانگذار شرکت هواپیمایی «العال» رژیم صهیونیستی است که از قضا در سرکوب اعتراضات علیه این رژیم پیشینه بسیاری بدی دارد.والدین ثروتمند شای یعنی پدرش الی و مادرش، «زوهار داویدای» از جمله بنیانگذاران و حامیان «مرکز توانبخشی داویدای» در شهرک صهیونیست‌نشین «تل هاشومر» در سرزمین‌های اشغالی هستند و دستگاه ضربان‌ساز قلبی که در سال ۲۰۲۳ به «بنیامین نتانیاهو» اهدا شد، از آن آن‌ها بود.دانشجویان یهودی‌-آمریکایی عضو سارمان "دانشجویان برای عدالت در فلسطین" شعبه دانشگاه کلمبیا ۹ آوریل ۲۰۲۴ "طوماری" با امضای حدود ۱۲ هزار دانشجو به مدیریت دانشگاه ارسال کردند و از وی خواستار پایان همکاری با دایویدای شدند.به گفته پایگاه خبری «کلمبیا اسپکتیتور»، به دلیل مواضع و دیدگاه‌های نژادپرستانه و درخواست‌هایش برای اعمال خشونت علیه دانشجویان معترض و تحریک به استفاده خشونت علیه آن‌ها، مدیریت دانشگاه کلمبیا مجبور شد تا از ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ از ورود او به دانشگاه جلوگیری کند.

وی از جمله کسانی بود که ادعا کرده بود، دانشجویان معترض اجازه برگزاری مراسم «عید پسح» را به دانشجویان یهودی دانشگاه کلمبیا نمی‌دهند. در پاسخ به این ادعا، نه تنها دانشجویان بلکه اساتید یهودی این دانشگاه به جمع دانشجویان معترض ملحق شده و تأکید کردند که در اجرای مراسم خود تحت هیچ‌گونه فشاری قرار ندارند. علاوه بر این‌که به عنوان یک یهودی اجازه نمی‌دهند، «اسرائیل» و لابی صهیونیستی در آمریکا از یهودی بودن آنها سوء استفاده و برای اهدافشان بهره‌برداری کنند.در ادامه نیز طومارهایی در شکایت‌ از داویدای نوشته شد و به امضای دانشجویان دانشگاه کلمبیا از جمله دانشجویان یهودی رسید که آخرین آن، طوماری بود که توسط ۱۵ دانشجوی یهودی دانشگاه کلمبیا نوشته شد و موجب بازداشت و اخراج آن‌ها از دانشگاه شد.

نماینده موساد

یکی از کسانی که نقش کثیفی را علیه دانشجویان معترض دانشگاه‌های آمریکا و همچنین تظاهرات اعتراض‌آمیز لندن علیه رژیم صهیونیستی ایفا کرد، «گیدون والتر»، نماینده موساد بود.این صهیونیست اسرائیلی مدیرعامل کمپین «مبارزه با یهودستیزی» است که نقشی محوری در اقدام علیه دانشجویان و اساتید معترض دارد. در سفر اخیر «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی به آمریکا وی عضو تیم امنیتی هرتزوگ بود.«دیوید میلر»، روزنامه‌نگار آمریکایی فاش کرد که "گیدون والتر با شرکتی امنیتی همکاری می کند که تأمین امنیت هرتزوگ در آمریکا را برعهده داشت. این شرکت توسط دو افسر سابق سازمان «موساد» اداره می‌شود که نشان می‌دهد، وی با رژیم صهیونیستی و موساد در ارتباط است.والتر همچنین معاون بزرگ‌ترین شرکت شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی است و چندین بار در فعالیت‌های تحریک‌آمیز علیه راهپیمایی‌های حمایت از فلسطینی‌ها در لندن شرکت کرده که باعث شده، پلیس او را توبیخ کند.روزنامه عبری زبان «تایمز اسرائیل» ۲۲ آوریل ۲۰۲۴ او را به عنوان "مرد خط مقدم مبارزه با یهودستیزی در انگلیس" توصیف کرد و نوشت که چگونه وی با پلیس لندن در راهپیمایی طرفداران فلسطینی‌ها مقابله کرد.

میلیاردرهای یهودی صهیونیست

در کنار این افراد، میلیاردرهای یهودی صهیونیست را نباید نادیده گرفت که با پرداخت مبالغ مالی کلان به عنوان رشوه و کمک بلاعوض تلاش کردند، مدیریت دانشگاه را به اعمال فشار هرچه بیشتر علیه دانشجویان معترض وارد کنند.«رابرت کرافت»، میلیاردر معروف یهودی صهیونیست از جمله این افراد است. وی صاحب محصولات پنیر معروف کرافت است که در کشورهای عربی بازارهای گسترده و بسیاری خوبی دارد. دارایی‌های وی ۱۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود. وی در اعتراض به تظاهرات حمایت از فلسطین دانشجویان دانشگاه کلمبیا و ناتوانی در سرکوب آن، بودجه خود را از دانشگاه پس گرفت.یکی از دلایل تصمیم مدیریت دانشگاه کلمبیا در غیر حضوری کردن کلاس‌های دانشجویان تا پایان ترم از دست دادن بودجه عنوان شده است که در صورت صحت این ادعا نشان می‌دهد، سرمایه‌های صهیونیستی در آمریکا چگونه به راحتی می‌توانند، با سرنوشت این کشور بازی کنند.از دیگر یهودیان صهیونیست آمریکایی می‌توان به «بیل آکمن» اشاره کرد که نقش مهمی در برکناری رئیس دانشگاه هاروارد به دلیل عدم مقابله با اعتراضات دانشجویان این دانشگاه داشت.وی علاوه بر اینکه رهبری کمپین برکناری «کلودین گای»، رئیس دانشگاه هاروارد را برعهده داشت، کمک‌های مالی خود را نیز از این دانشگاه قطع کرد تا مدیریت دانشگاه را برای سرکوب دانشجویان معترض تحت فشار بگذارد.اکثر دانشگاه‌های آمریکا به حمایت‌ها و کمک‌های مالی میلیاردرها و تاجران برجسته این کشور وابسته هستند که برخی از آنها یهودیان صهیونیستی هستند که از اسرائیل حمایت می‌کنند. این میلیاردرهای صهیونیست نفوذ مالی خود را به اهرم فشاری برای سرکوب دانشجویان معترض به جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و کشتار فلسطینی‌ها تبدیل کرده‌اند.

آن‌ها تنها به دانشجویان و مدیریت دانشگاه برای توقف اعتراضات فشار نمی‌آورند، بلکه فشارهای خود را با کمک نمایندگان مسیحی صهیونیست راست به کنگره منتقل کرده‌اند تا به هر طریق ممکن موجب توقف اعتراضات دانشجویی علیه «اسرائیل» شوند.رؤسای دانشگاه‌هایی همچون هاروارد، پنسیلوانیا و مؤسسه فناوری ماساچوست به شدت تحت فشار کمیته‌های کنگره تحت سلطه صهیونیست‌ها و حامیان آنها از راست افراطی مسیحی برای توقف اعتراضات دانشجویی قرار دارند. فشارهایی که منجر به استعفای رؤسای دانشگاه‌های هاروارد و پنسیلوانیا شد، اما شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا، برای اثبات وفاداری خود به صهیونیست‌ها خواستار ورود نیروهای پلیس به محوطه دانشگاه برای سرکوب معترضین شد.«کریستوفر براون»، استاد دانشگاه کلمبیا، در مورد تصمیم نعمت شفیق، برای برای سرکوب دانشجویان گفت: ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ روز سیاهی در تاریخ دانشگاه باقی خواهد ماند.دانشجویان دانشگاه کلمبیا نیز با برافراشتن بنرها و پلارکاردهایی که روی آنها مذهب آنها نوشته شده بود (یهودی - مسلمان - مسیحی) تلاش کردند، این پیام را به صهیونیست‌ها برسانند که ادعای آن‌ها در مورد آزار و اذیت یهودیان به خاطر تظاهرات آنها در حمایت از غزه دروغی بیش نیست.کارشناسان بر این باورند، آنچه دانشگاه‌های بزرگ آمریکا شاهد آن است، «آغاز یک رویداد بزرگ در آمریکاست و باعث می‌شود، شاهد چهره جدیدی از آمریکا باشیم، چهره‌ای که در آن نسل‌ها تعصب را کنار گذاشته و انسانیت را ملاک قرار داده‌اند.»

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • ۱۷۰۰ دانشجو در آمریکا بازداشت شدند
  • ۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند
  • حمله مسلحانه به هنگ مرزی کردستان؛ یک سرباز به شهادت رسید/ عکس
  • حمله مسلحانه به هنگ مرزی | یک مرزبان در کردستان به شهادت رسید
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • حمله هولناک دسته‌جمعی مسلحانه به یک پزشک در خوزستان
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • مافیای اسلحه‌سازی؛ پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی