Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم با بیان اینکه شهرک عقیق قم، مبتنی بر تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرینی طراحی شده است، تصریح کرد: ایجاد آزمایشگاه تخصصی سنگ‌شناسی، ایجاد هنرستان فنی و حرفه‌ای و همچنین ایجاد دانشگاه علمی و کاربردی زیورآلات، تاسیس کتابخانه تخصصی صنایع‌دستی و ساخت مراکز کارگاهی از بخش‌های مختلف شهر عقیق قم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا ارجمندی مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم در اولین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان قم که در سالن کرامت استانداری و به ریاست سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم برگزار شد، با اشاره به هفته صنایع‌دستی اظهار کرد: بازار شمسه که برخی از مغازه‌های آن در تملک بانک شهر است به دلیل قرار گرفتن در نزدیکی حرم مطهر حضرت معصومه (س)، موقعیت بالایی دارد تا به بازار اختصاصی شهر انگشتر ایران تبدیل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان این‌ که حدود ۳۰۰ هنرمند انگشتر ساز برای استقرار در بازار شمسه اعلام آمادگی کرده‌اند، ادامه داد: عدم احداث پله برقی، تنها مانع حضور هنرمندان در این واحدها است و از شهرداری درخواست کرده‌ایم تا سرویس پله برقی بازار شمسه را نصب و راه‌اندازی و به تعهدات خود در این زمینه اقدام کند.

ارجمندی با اشاره به این که قم شهر ملی انگشتر است، افزود: حدود هزار کارگاه تولید زیور آلات و سنگ‌ تراشی است و ۱۲۰۰ هنرمند شاغل در این هنر صنعت مشغول به فعالیت هستند که زمینی حدود ۲۰ هکتار در اتوبان قم تهران با عنوان شهرک عقیق، مخصوص صنف انگشتر ساز قم در نظر گرفته شده است.

او با بیان این‌که شهرک عقیق قم، مبتنی بر تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرینی طراحی شده است، تصریح کرد: ایجاد آزمایشگاه تخصصی سنگ‌ شناسی، ایجاد هنرستان فنی و حرفه‌ای و همچنین ایجاد دانشگاه علمی و کاربردی زیورآلات، تاسیس کتابخانه تخصصی صنایع‌دستی و ساخت مراکز کارگاهی از بخش‌ های مختلف شهر عقیق قم خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه قم دانش بنیان صنایع دستی صنایع دستی عقیق قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور